Your free enquiry
BIOFACH

BIOFACH

Nurnberg ,Germany
индустрия
индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
BIOFACH
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Технологичните иновации и върхови постижения в секторите на биологичните храни и опазването на околната среда създадоха енергичен глобален климат на промяната, който е представен изцяло в BIOFACH. Този международен търговски панаир е основен елемент за индустрията през последните 29 години и изданията се провеждат в Нюрнберг, Германия, заедно с изложението за естествена козметика VIVANESS. Имате пълната гама храни - замразени храни, плодове, месо, зеленчуци, подправки, печени продукти, напитки, млечни продукти, сладкарски изделия, деликатеси и риба.

Акценти

  • VIVANESS споделя сцената с BIOFACH, което го прави идеална възможност за кръстосани продажби.
  • Политици, неправителствени организации, VIP и различни асоциации са определено на място на събитието.
  • Значителен бизнес потенциал, тъй като аудиторията е надминала 50 000 професионалисти.

Логистиката

BIOFACH се провежда ежегодно в продължение на четири дни през февруари. NürnbergMesse GmbH служи като организатор и също играе ролята на място за провеждане на самото събитие. Посетителите могат да присъстват на търговския панаир в Messe Nuremberg от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед, като единственото изключение е последният ден. Работното време е в 17:00 следобед.

Аудитория и статистика

Не е пресилено да се каже, че BIOFACH е срещата между всички участници в производствената верига - от доставчици до клиенти. Панаирът може да се похвали с ненадминати възможности да научите много за най-новите тенденции и разработки на продукти, да обсъдите и решите индустриални проблеми, както и да изградите марка и мрежа с индустриални гиганти. Но не само индустрията присъства на това събитие. Можете да се свържете с политици, неправителствени организации, VIP и асоциации.

Услуги за евтини нощувки близо до Нюрнберг Messe

Не губете време и подредете лесно пътуването си благодарение на Trade Fair Trips ltd. Познаваме пътя си около Нюрнберг и можем да осигурим хотели в близост до Messe Nuremberg. Ние също така сме гъвкави по отношение на цените и работим с клиенти във всички краища на ценовия спектър. Нещо повече, ние също сме в логистичния бизнес и ще ви помогнем с инсталацията на вашия щанд. Трябва ли да бъдете домакин на презентация? Организираме подходящите съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
BIOFACH

Book Now
How to get to BIOFACH

Similar trade shows