BIOFACH
BIOFACH

BIOFACH

New Dates
15 фев 2022 - 18 фев 2022
Germany , Nurnberg

General Information

Organizer

Nurnberg Messe GmbH

Event website

BIOFACH

Frequency

1 year

BIOFACH Map

Past Editions

17 - 20 Feb BIOFACH 2021

12 - 15 Feb BIOFACH 2020

13 - 16 Feb BIOFACH 2019

14 - 17 Feb BIOFACH 2018

Въведение

Технологичните иновации и върхови постижения в секторите на биологичните храни и опазването на околната среда създадоха енергичен глобален климат на промяната, който е представен изцяло в BIOFACH. Този международен търговски панаир е основен елемент за индустрията през последните 29 години и изданията се провеждат в Нюрнберг, Германия, заедно с изложението за естествена козметика VIVANESS. Имате пълната гама храни - замразени храни, плодове, месо, зеленчуци, подправки, печени продукти, напитки, млечни продукти, сладкарски изделия, деликатеси и риба.

Акценти

  • VIVANESS споделя сцената с BIOFACH, което го прави идеална възможност за кръстосани продажби.
  • Политици, неправителствени организации, VIP и различни асоциации са определено на място на събитието.
  • Значителен бизнес потенциал, тъй като аудиторията е надминала 50 000 професионалисти.

Логистиката

BIOFACH се провежда ежегодно в продължение на четири дни през февруари. NürnbergMesse GmbH служи като организатор и също играе ролята на място за провеждане на самото събитие. Посетителите могат да присъстват на търговския панаир в Messe Nuremberg от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед, като единственото изключение е последният ден. Работното време е в 17:00 следобед.

Аудитория и статистика

Не е пресилено да се каже, че BIOFACH е срещата между всички участници в производствената верига - от доставчици до клиенти. Панаирът може да се похвали с ненадминати възможности да научите много за най-новите тенденции и разработки на продукти, да обсъдите и решите индустриални проблеми, както и да изградите марка и мрежа с индустриални гиганти. Но не само индустрията присъства на това събитие. Можете да се свържете с политици, неправителствени организации, VIP и асоциации.

Услуги за евтини нощувки близо до Нюрнберг Messe

Не губете време и подредете лесно пътуването си благодарение на Trade Fair Trips ltd. Познаваме пътя си около Нюрнберг и можем да осигурим хотели в близост до Messe Nuremberg. Ние също така сме гъвкави по отношение на цените и работим с клиенти във всички краища на ценовия спектър. Нещо повече, ние също сме в логистичния бизнес и ще ви помогнем с инсталацията на вашия щанд. Трябва ли да бъдете домакин на презентация? Организираме подходящите съоръжения за срещи.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА