Your free enquiry
SWISSBAU BASEL

SWISSBAU BASEL

Basel, Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
MCH Foire Suisse (Holding) SA
Event website
Event website:
SWISSBAU BASEL
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за SWISSBAU BASEL 2024

Изданието на SWISSBAU BASEL за 2024 ще се проведе между 16-ти януари 2024 и 19-ти януари 2024. Понастоящем събитието ще се проведе под формата на изложение лице в лице в Messe Basel. Участниците ще бъдат посъветвани да спазват препоръките за безопасност срещу Ковид-19, докато посещават събитието на мястото на провеждане. Сред тях ще бъдат участниците да спазват социална дистанция от 1,5 метра, както и да носят защитни маски на лицето в закрити помещения. Поради ограниченията за пътуване, при пристигането си в Германия участниците ще бъдат помолени да представят 3G документи за влизане, като например отрицателни резултати от тестове.

Представяне на събитието

Swissbau Basel е международно изложение за строителство – най-важното място за срещи на професионалисти от строителния бранш в Европа. Изложението е с търговски характер - водещи фирми излагат строителни съоръжения и предлагат своите услуги и продукти. По време на събитието изложители и посетители се ориентират в новите тенденции в бранша, сключват изгодни сделки и създават бизнес контакти. Сред участниците са множество експерти в областта на планирането и инвестициите, изследователи, представители на недвижимите имоти, строителството, търговията и образованието. Тази година се очакват около 1 100 изложители от 20 страни и над 100 000 посетители – професионалисти от бранша и търговци.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Ние сме професионални организатори на бизнес пътувания. Ще ви насочим към подходящите за събитието апартаменти и хотели в Базел. Ще направим вашите хотелски резервации за Swissbau Basel и ще се погрижим за всичко останало: летищен трансфер, удобно придвижване из града, конферентна зала под наем. С нас вашето пътуване ще е спокойно, комфортно, изгодно и ползотворно. Услугите ни се безплатни за вас, обадете ни се.

Предишно издание

Издание от 2022

Swissbau Basel 2022 се проведе като специално събитие "лице в лице", известно като "Swissbau Compact". Събитието се състоя между 3-ти май 2022 и 6-ти май 2022. В него взеха участие 254 изложители и партньори, както и 12 225 посетители.

Full list of
hotels for
SWISSBAU BASEL

Book Now
How to get to SWISSBAU BASEL

Similar trade shows