steinexpo
steinexpo

steinexpo

New Date
14 апр 2021 - 17 апр 2021
Germany , Homberg

General Information

Organizer

Geoplan GmbH

Event website

steinexpo

Frequency

3 years

steinexpo Map

Steinexpo е впечатляващо международно изложение за строителство и производство на строителни материали. Провежда се в най-голямата базалтова кариера в Европа и е фокусирано върху практическата демонстрация на машини и оборудване. Добив, раздробяване, пресяване, товарене на мрамор и строителни материали, транспорт – технологиите и системите за целия производствен процес се представят в действие. Този ефектен и ефективен начин за представяне на изложителите събира производители на техника за строителство, инженери, проектанти, фирми, предлагащи необходими за бранша услуги. 

Атмосферата на изложението предразполага към дискусии и коментари. Комуникацията е улеснена и бързо се създават нови бизнес контакти и партньорства, и се сключват изгодни сделки. В последното издание на Steinexpo участват 254 изложители и 48 130 посетители. 

Оставете на нас подготовката на пътуването си. Фокусирайте се върху представянето си на изложението вместо върху търсенето на хотели в Хомберг. Ние ви предлагаме настаняване в подходящите хотели за Steinexpo. Ще направим вашите хотелски резервации, ще ви осигурим летищен трансфер, кола под наем, информация за обществения транспорт, конферентна зала. 

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас. Възползвайте се.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА