Most booked hotels
Your free enquiry
steinexpo

steinexpo

Homberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
Geoplan GmbH
Event website
Event website:
steinexpo
Frequency
Frequency:
3 years

Въведение

Строителната индустрия непрекъснато настига изискванията за по-големи и по-добри сгради и там, където иновациите най-бързо се въвеждат, е в областта на конструирането на машини. Иновации, демонстрации и бизнес мрежи на най-високи нива се случват в Steinexpo - едно от водещите събития за строителни машини в Европа със силни канали към международните пазари. Международното изложение е опора от първоначалното си събитие през 1990 г. и сега функционира като водеща платформа за обществени поръчки.

Продуктовата гама със сигурност е тази, която все още не е съчетана и включва тежкотоварни камиони SKW, сондажни платформи, самосвали, хидравлични ножици, машини за производство на готови бетони, машини за производство на асфалт, челни товарачи и чукове за разрушаване, за да назовем само . Истинската сила на Steinexpo е фактът, че се провежда в кариера, където посетителите всъщност са в състояние да видят машините в техния елемент.

Логистиката

Една от причините Steinexpo да постигне такова ниво на успех е практичността на местоположението му. Изложбата е базирана в Хомберг, Германия - град, който е много близо до кариера Хохберг. Това е най-голямата базалтова кариера в Европа и идеалният етап за изложителите да изпробват своите машини и оборудване веднъж на всеки три години.

Изданията обикновено са насрочени за края на лятото в края на август до началото на септември и продължават общо четири дни. Приемът се дава както на професионалисти от бранша, така и на широката общественост, а официалният организатор е Geoplan. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 17:00 следобед. Що се отнася до пътуването до работното място, единственият начин да стигнете до кариерата е да вземете кола и да стигнете до кариерата, но пътуването изобщо не е дълго и можете да пътувате за нула време.

Какво казват хората?

„Като производител на висококачествени зъбни системи и продукти за защита от износване, Steinexpo ни предоставя перфектна платформа за въвеждане на нови иновативни системи и материали за износване на клиентите в минната индустрия. Събитието е много важно за нас за по-нататъшно развитие на себе си и нашите продукти въз основа на промени в добива. Освен това събитието ни държи в крак с развитието на пазара и дейностите на конкурентите, ”- Майк Пасен, старши дистрикт мениджър продажби в Европа, ESCO®;

„За Topcon като технологичен партньор за тежката индустрия, Steinexpo е добра платформа за влизане в диалог с индустрията, за обмен на идеи и за съвместно справяне с предизвикателствата на ежедневния бизнес,“ - Джулия Кирхнер, Topcon Deutschland Positioning GmbH;

„Steinexpo е идеалната среда за нас да се срещнем с нашите клиенти и бизнес партньори и да представим нашите нови продукти. Той има много висок приоритет за нас. Перфектна организация. Перфектна поддръжка, ”- Сандра Питч, Sandvik Mining and Construction Central Europe GmbH;

Аудитория и статистика

Умно е да инвестирате в марката Steinexpo, защото е изключително печеливша. Организаторите разкриват, че 93% от всички търговски посетители са там, за да правят покупки и повечето от тях имат единствен орган за вземане на решения в тяхната компания или са на силни консултантски позиции. Публиката е изпълнена с висше ръководство. Говорим за технически мениджмънт, бизнес мениджмънт, среден мениджмънт в компании за строителни материали, както и за високи позиции в органи и администрации. Още по-добрата новина е, че има много от тях - над 53 000 посетители като цяло - в сравнение с броя на международните изложители - малко под 300 компании. Това е добро съотношение. И така, кои са държавите, които са представени? Това е главно европейска връзка с държавите от ЕС и държавите от ЦИЕ.

Настаняване

Поради значителния международен интерес може да ви е трудно да намерите хотелска стая в град Хомберг навреме. Не пропускайте шанса си да качите най-достъпните хотелски цени по време на steinexpo и оставете Trade Fair Trips Ltd да се справи с настаняването в хотела. Помогнали сме на хиляди клиенти с техните бизнес пътувания е сигурен знак, че не предлагаме нищо повече от отлични постижения. Вие ни задавате конкретен бюджет и избирате най-добрите оферти в града. Също така търсим удобно местоположение в близост до центъра на града, където най-лесно ще излезете с кола до кариерата. Trade Fair Trips Ltd също е на разположение, за да ви освободи от всякакви логистични задължения, като резервиране на заседателна зала или изграждане на вашия изложбен щанд. Изберете желаната услуга от нашия каталог и ние ще създадем безпроблемно изживяване в Steinexpo - и това няма да ви струва малко състояние.

Full list of
hotels for
steinexpo

Book Now
How to get to steinexpo

Similar trade shows