SPS - smart production solutions 2024

SPS - smart production solutions 2024

Електричество и електроника Цифрови системи
Nurnberg, Germany
12-14 Nov 2024
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Messe Nurnberg
Честота:
1 year

Акцент в индустрията за автоматизация

Получете по-задълбочено разбиране на пазарните сили в сектора на електрическата автоматизация и открийте какво е новото във веригата на стойността от автоматичните решения до цялостните системи в SPS - интелигентни производствени решения. Международното изложение дебютира на сцената през 1990 г. и първоначално работи под името SPS IPC DRIVES, което наскоро беше преименувано, за да отрази важността на автоматизацията и интегрираните системи.

Продуктовото портфолио нараства последователно в широчината и обхвата на демонстрираните технологии. Търговските посетители имат достъп до авангардни иновации в:

 • Задвижващи системи и компоненти
 • Периферно оборудване
 • Интерфейсна технология
 • Сензорна технология
 • Контролна технология
 • IPCs
 • Индустриален софтуер и комуникация
 • Механична инфраструктура

SPS е силен пазар, тъй като е насочен основно към срещата между търсене и предлагане. Изложбата обаче надгражда със звездни събития за поддръжка като Automation Hackathon и няколко професионални форума.

SPS 2024

Между 12.11.2024 и 14.11.2024 ще се проведе SPS 2024. Събитието ще се проведе под формата на изложение „лице в лице“. Messe Nuremberg беше мястото на търговското изложение, като не се изискваха строги мерки за превенция срещу коронавирус, за да се гарантира безопасността на присъстващите. Това се дължи на премахването на националните ограничения и ограниченията за пътуване в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.

Настаняване

Изложението SPS привлича вниманието, както видяхме от броя на посетителите, което означава, че ще има надпревара за хотелски стаи. Не се колебайте дълго и резервирайте вашето хотелско настаняване по време на SPS чрез Trade Fair Trips ltd. Вашият престой в Германия и логистиката на изложителите ще бъдат погрижени и ще имате време да се съсредоточите върху бизнеса си.

Нашите клиенти идват при нас с различни заявки от предварително запазване на заседателни зали до поемане на инсталирането на техния панаирен щанд. Гарантирано е, че нашите агенти ще ви осигурят хотели близо до Messe Nurnberg – възможно най-близо – и връзки с обществен транспорт за оптимизирано пътуване до работното място.

Резервирайте вашето пътуване с нас и се възползвайте от нашите конкурентни цени! Ние работим с клиенти във всички ценови категории, тъй като вярваме, че бизнес пътуванията трябва да бъдат широко достъпни за всички! 

Trade Fair Trips ltd се явява като услуги на едно гише, от които може да се възползвате за вашето бизнес пътуване. Ще ви спестим време и финанси, за да ви предложим най- конкурентните цени и качествени услуги – от резервация на хотелско настаняване, в близост до изложението SPS - smart production solutions, през резервация на конферентни зали за провеждане на бизнес срещи до монтиране на вашия фирмен щанд. Нашият екип е тук, за да ви помогне за важните логиситчни детайли, свързани с вашето бизнес пътуване. Поверете ни цялостната организация и се съсредоточете върху вашия бизнес! 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

map

Хотели около SPS - smart production solutions

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
SPS - smart production solutions 2024 Nurnberg Ringhotel Loew's Merkur 4.4 Nurnberg от € 284.00 EUR Запази сега
Eibacher Hof 7.8 Nurnberg от € 266.00 EUR Запази сега
SPS - smart production solutions 2024 Nurnberg Holiday Inn Express Nurnberg-Schwabach 14.3 Schwabach от € 296.00 EUR Запази сега
SPS - smart production solutions 2024 Nurnberg the niu Leo 6.1 Nurnberg от € 301.00 EUR Запази сега
SPS - smart production solutions 2024 Nurnberg Hotel Cristal 5.5 Nurnberg от € 208.00 EUR Запази сега
SPS - smart production solutions 2024 Nurnberg the niu Saddle 11.4 Fürth от € 316.00 EUR Запази сега
SPS - smart production solutions 2024 Nurnberg Further Hotel Mercure Nurnberg West 13.32 Fürth от € 257.00 EUR Запази сега
SPS - smart production solutions 2024 Nurnberg Arotel Best living Nurnberg 9.09 Nurnberg от € 236.00 EUR Запази сега
SPS - smart production solutions 2024 Nurnberg Best Western Hotel Nurnberg am Hauptbahnhof 4.1 Nurnberg от € 272.00 EUR Запази сега
SPS - smart production solutions 2024 Nurnberg WITTMANNs 31.6 Neumarkt in der Oberpfalz от € 254.33 EUR Запази сега
 • „SPS е най-важното ни шоу, виждаме, че то расте и става по-силно от година на година. Ние използваме това шоу, за да се срещнем с нашите европейски клиенти и да разработим нови възможности,” каза Офер Бен-Ари, Изходящ маркетинг мениджър, ACS Motion Control;
 • „Беше ни за първи път в SPS. Събитието очевидно е най-важното място за среща с германски и международни клиенти, дори и за норвежка компания за софтуер за системи за контрол,” каза Од Глински, мениджър продажби, CDP Technologies AS;
 • „Фантастично събитие и страхотна атмосфера. Успях да се срещна с всички ключови играчи в нагорещена, но продуктивна среда: Може да спести много време за пътуване.“ каза Йозеф Лехнер, старши директор, EMEA, Analog Devices;
 • „SPS не е за изпускане и е чудесна платформа за познаване на технологиите и новите изобретения в индустрията. Отлична платформа за среща с различни продуктови експерти“, каза Санджив Шарма, асоцииран вицепрезидент, SMS group India.

Условията в SPS - интелигентни производствени решения за водене на бизнес са благоприятни. Търговският панаир непрекъснато се разраства и това е отбелязано в броя на посещаемостта на последното издание. Над 1600 изложители представиха своите продукти, а що се отнася до публиката, имаше над 65 000 търговски посетители. Това е повече от достатъчно, за да генерирате значителни квалифицирани потенциални клиенти и директни поръчки.

Организаторите на SPS допълнително разширяват бизнес възможностите с включването на 30 обиколки с екскурзовод. Въпреки че германските експерти и купувачи са по-голямата част от всички посетители (приблизително 70%), други пазари със значително присъствие включват Италия, Австрия, Китай, САЩ, Финландия, Франция и Турция.

Професионалната подготовка на публиката също е много разнообразна. Имате професионалисти, занимаващи се с машинни инструменти, автомобилно производство, промишлени ИТ, инсталационно инженерство, електрически измервания и контроли, енергия, водоснабдяване и пречистване на отпадъчни води, за да назовем само няколко.

 

SPS 2022

SPS 2022 се проведе в Messe Nuremberg като хибридно събитие на датите 08.11.2022 и 10.11.2022. То включваше търговско изложение на живо без мерки за защита от Ковид-19, както и допълваща го електронна платформа. Поради отмяната на ограниченията в страната, свързани с пандемията, аспектът на живо не включваше процедури за защита от коронавирус. На 112 000 м2 изложбена площ събитието привлече около 1000 изложители и около 44 000 посетители.

SPS 2023

Изданието на SPS за 2023 беше търговско изложение на живо, разположено на 128 000 м2. То се проведе в Messe Nuremberg между 14.11.2023 и 16.11.2023. На събитието присъстваха над 51 000 участници. Това включваше 50 000 посетители и 1 229 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SPS - smart production solutions 2024 Изпрати

SPS - smart production solutions акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.