Your free enquiry
SPS - smart production solutions

SPS - smart production solutions

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Електроника, Системи в реално време и вградени системи
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Между 14.11.2023 и 16.11.2023 ще се проведе SPS 2023. Събитието ще се състои под формата на изложение "лице в лице". Мястото на провеждане на търговското изложение ще бъде Messe Nuremberg. На мястото на събитието няма да бъдат въведени строги мерки за превенция на коронавируса. Това се дължи на факта, че страната премахва националните си ограничения и ограниченията за пътуване в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.

Въведение

Получете по-задълбочено разбиране на пазарните сили в сектора на електрическата автоматизация и открийте новостите във веригата на стойността от автоматични решения до цялостни системи в SPS - интелигентни производствени решения. Международното изложение за първи път дебютира на сцената през 1990 г. и първоначално работи под името SPS IPC DRIVES, което наскоро беше ребрандирано, за да отрази значението на автоматизацията и интегрираните системи.

Продуктовото портфолио нараства последователно в обхвата и обхвата на демонстрираните технологии и сега търговските посетители имат достъп до авангардни иновации в сензорни технологии, системи за обработка на изображения, дисплеи, системи за автоматизация, превключващи кабини, механика, системи за идентификация, индустриални компютри, електрически устройства и програмируеми логически контролери.

SPS е силен пазар, тъй като е насочен главно към срещата между търсенето и предлагането. Изложбата обаче надгражда със звездни събития за поддръжка като Automation Hackathon и няколко професионални форума.

Акценти

  • Задвижващи системи и компоненти
  • Периферно оборудване
  • Технология на интерфейса
  • Сензорна технология
  • Контролна технология
  • IPC
  • Индустриален софтуер и комуникация
  • Механична инфраструктура

Какво казват хората?

„SPS е най-важното ни шоу, виждаме, че то нараства и става по-силно от година на година. Взимаме активно участие това шоу, за да се срещнем с нашите европейски клиенти и да развием нови възможности.“, каза Офер Бен-Ари, мениджър за изходящ маркетинг, ACS Motion Control;

„За първи път бяхме в SPS. Събитието е очевидно най-важното място за среща с германски и международни клиенти, дори за норвежка компания за софтуерни системи за управление.“, каза Од Глински, мениджър продажби, CDP Technologies AS;

„Фантастично събитие и страхотна атмосфера. Успях да се срещна с всички ключови фирми в нагрята, но продуктивна среда: Може да спести много време за пътуване.“, каза Йозеф Лехнер, старши директор, EMEA, Analog Devices;

„SPS не е за изпускане и е прекрасна платформа, която да знаете за технологиите и новите изобретения в бранша. Отлична платформа за среща с различни продуктови експерти,“, каза Санджеев Шарма, вицепрезидент на SMS group India.

Аудитория и статистика

Условията в SPS - smart production solutions за водене на бизнес са благоприятни. Панаирът непрекъснато се разраства и това е отбелязано в броя на присъстващите в последното издание. Над 1600 изложители представиха своите продукти и що се отнася до публиката, присъстваха над 65 000 търговски посетители. Това е повече от достатъчно, за да генерира значителни квалифицирани клиенти за продажби и директни поръчки. 

Организаторите на SPS допълнително развиват бизнес възможности с включването на 30 обиколки с екскурзовод. Въпреки че немските експерти и купувачи са по-голямата част от всички посетители (около 70%), други пазари със значително присъствие включват Италия, Австрия, Китай, САЩ, Финландия, Франция и Турция.

Професионалният опит на публиката също е много разнообразен. Имате професионалисти, занимаващи се с металорежещи машини, автомобилно производство, промишлени ИТ, машиностроене, електрическо измерване и управление, енергия, водоснабдяване и пречистване на отпадъчни води, за да назовем само няколко.

Настаняване

SPS предизвиква внимание, както видяхме от броя на посетителите, което означава, че ще има надпревара за хотелски стаи. Не се колебайте дълго и резервирайте настаняване в хотела си по време на SPS чрез Trade Fair Trips ltd. Ще се погрижите за престоя ви в Германия и логистиката на изложителите и ще имате време да се съсредоточите върху бизнеса си.

Нашите клиенти идват при нас с разнообразни искания от резервиране на съоръжения за срещи предварително до поемане на инсталацията на тяхната изложбена част. Гарантирано е, че нашите агенти ще ви предоставят хотели в близост до Messe Nurnberg - възможно най-близо - и връзки с обществения транспорт за опростено пътуване до работното място.

Резервирайте пътуването си с нас и се възползвайте от нашите конкурентни цени! Работим с клиенти на всички ценови точки, тъй като обичаме да вярваме, че бизнес пътуванията трябва да бъдат широко достъпни за всички.

Предишни издания

2022

SPS 2022 се проведе в Messe Nuremberg като хибридно събитие между датите 08.11.2022 и 10.11.2022. То включваше търговско изложение на живо без мерки за превенция на Ковид-19, както и допълваща го виртуална платформа. Поради отмяната на ограниченията в страната, свързани с пандемията, частта на живо не включваше процедури за защита. На 112 000 м2 изложбена площ събитието привлече около 1000 изложители и около 44 000 посетители.

Full list of
hotels for
SPS - smart production solutions

Book Now
How to get to SPS - smart production solutions

Similar trade shows