Your free enquiry
Speciality & Fine Food Fair

Speciality & Fine Food Fair

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Fresh Montgomery
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Speciality & Fine Food Fair 2023 ще се проведе като събитие на живо между 11-ти и 12-ти септември 2023. Мястото на провеждане, Olympia London, няма да включва предпазни мерки срещу Ковид-19 поради премахването на свързаните с него вътрешни ограничения.

Въведение

Изящната хранителна индустрия се разраства непрекъснато и за производителите, които искат по-добра позиция на пазара, няма друга платформа с видимост и възможности за работа в мрежа, освен Панаира на специалитетите и фините храни Международното търговско изложение е част от сцената в Лондон през последните 20 години, тъй като първото издание се появи през 2000 година.

Посетителите идват да изпитат цялата гама от деликатеси, напитки и луксозни храни. Това ясно се потвърждава от широчината на продуктовото портфолио. Изложбените площи ще бъдат пълни с подаръчни кошници, мед, билки и подправки, сладкиши и шоколад, сирена и меса, юфка и тестени изделия, закуски, масла и оцети, спиртни напитки и много други. Панаирът за специалитети и изискани храни функционира преди всичко като платформа за обществени поръчки. Изложителите могат да се срещнат с купувачи от цял ​​свят.

Логистиката

Панаирът на специалитетите и изисканите храни следва стабилен годишен график и събитието пристига обикновено в началото на септември. Международното търговско изложение обикновено продължава общо три дни, въпреки че предстоящото издание от 2021 г. ще продължи само два дни. Процедурите се провеждат в изложбения център Olympia London в Кенсингтън.

Fresh Montgomery функционира като организатор на шоуто и допускането се дава само на професионални посетители. Вратите се отварят в 09:30 сутринта до 17:00 следобед през първия ден и след това от 10:00 сутринта през всички други следващи дни. Представени са ви много възможности за обществен транспорт, тъй като Olympia London е добре свързана с градската инфраструктура. Жп гара Кенсингтън е на пешеходно разстояние, което има връзки с надземните, подземните и основните железопътни услуги.

Кaкво казват хората

„Фантастично шоу за поставяне на нова марка пред нов, много качествен пазар“, - RICHARD HEATH, DEVONSHIRE TEAS;

„Като нов бизнес, Speciality & Fine Food Fair ни позволи да популяризираме нашите продукти пред широка аудитория и да се срещнем със старите си клиенти и да привлечем редица нови клиенти. Очакваме с нетърпение да се върнем през следващата година ”, - КРИС БЕЙНС, ДИРЕКТОР, ДЪРЖАВНО ЛЕЧЕНИЕ EMPORIUM;

„Великолепно! Наистина доволен от атмосферата, публиката и организацията. Панаирът на специалитетите и изисканите храни беше за нас невероятно първо събитие, фокусирано върху храните. За мен беше удоволствие да срещна толкова много международни купувачи и съществуващи клиенти, които дават положителни отзиви за нашите продукти, ”- FREDERICK KAMPMAN, LOWLANDERS BOTANICAL BEERS CO;

„Бяхме доволни от реакцията на Панаира на специалитетите и изисканите храни, където имахме повече от 100 възможни клиенти, вариращи от фермерски магазини и ресторанти до национални търговци на дребно,“ - ARWYN MORRIS, TRAILHEAD PREMIUM BEEF JERK

Аудитория и статистика

Панаирът на специалитетите и изисканите храни не показва признаци на спиране, което трябва да тълкувате като зелена светлина, за да запазите щанд на етажа на шоуто. Както е в момента, международното търговско изложение има общо 10 000 купувачи в индустрията и специалисти в областта на храните и напитките. Сравнете това с повече от 700 изложители и ще разберете защо вашето присъствие е полезна инвестиция.

Иновациите са ключов компонент на Панаира на специалитетите и изисканите храни, тъй като на изложението са представени над 200 нови продукта. Изложителите са главно производители и доставчици на занаятчийски храни и напитки. Публиката се състои от независими търговци на дребно, деликатеси, хотелиери, ресторантьори, вносители, дистрибутори и търговци на едро и готвачи.

Настаняване

Освен притока на изложители и посетители, които посещават панаира на специалитетите и изисканите храни, септември е популярен месец за пътуващите до Лондон. Вместо да се налага да се състезавате с други за хотели и да губите ценно време, оставете планирането на Trade Fair Trips ltd. Резервирайте хотели за панаир на специалитети и изискани храни, без да прекалявате и се насладете на продуктивно време на изложението.

Ние имаме опит от десетилетие, така че сме обучени да се приспособяваме за всеки бюджет и размер на групата. Можете да получите онлайн резервация на хотел в близост до Olympia London и да спестите пари едновременно. В допълнение към настаняването за бизнес пътувания, Trade Fair Trips ltd може да ви помогне, след като сте на територията на изложението. Клиентите могат да направят резервации за съоръжения за срещи преди време или да изградят изцяло търговския си щанд. Действаме бързо и можем да очакваме списък с най-добрите оферти на пазара в рамките на един ден.

Предишни издания

2022

Speciality & Fine Food Fair 2022 се проведе като събитие на живо между 05.09.2022 и 06.09.2022 в Olympia London. Мястото на провеждане не приложи мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. На събитието присъстваха 510 компании изложители и 45 лектори.

Full list of
hotels for
Speciality & Fine Food Fair

Book Now
How to get to Speciality & Fine Food Fair
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By car
By car:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

Similar trade shows