Your free enquiry
SMTconnect

SMTconnect

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Electronics, Real Time & Embedded Systems
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
SMTconnect
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за SMTconnect 2023

SMTconnect 2023 ще се проведе между 9-ти май 2023 и 11-ти май 2023. Мястото на провеждане на търговското изложение на живо ще бъде Messe Nuremberg. Поради отпадането на ограниченията за вътрешните мерки срещу Ковид-19 през април 2022, мястото на провеждане няма да разполага със строг план за сигурност. Участниците обаче ще бъдат помолени да спазват няколко насоки за безопасност, за да избегнат заразяване. Носенето на маски на лицето на закрито и поддържането на социална дистанция от 1,5 метра ще бъдат сред препоръчителните стъпки. Поради ограниченията за пътуване от участниците ще се изисква да покажат документи, като например доказателство за оздравяване, при пристигането си в Германия.

Представяне на събитието

Международно изложение за електроника SMTconnect привлича изложители – водещи специалисти в сферата на интегрираните системи и микроелектрониката. По време на събитието се представят най-новите тенденции и процеси в областта, разискват се текущите проблеми и се търсят техните решения. Очакват се около 498 изложители (33% от тях чуждестранни) и повече от 18 000 посетители.  

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Професионалният ни опит в организацията на бизнес пътувания ще ви спести време и средства, и ще ви осигури повече удобства. Разполагаме с богата информационна база за апартаменти и хотели в Нюрнберг. Ще ви насочим към най-удобните хотели за SMTconnect. Ще се погрижим за летищния трансфер и спокойното ви придвижване из града. Можем да ви наемем изгодно автомобил или да ви информираме за линиите на обществения транспорт и да ви съставим маршрути. Наш ангажимент е също наемането на конферентна зала и дори проектирането и изграждането на щанд, ако сте от изложителите. Възползвайте се от помощта ни. Тя е безплатна за вас. За да ни възложите организацията на вашето пътуване, свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

SMTconnect 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 10.05.2022 и 12.05.2022. Събитието се състоя в Messe Nuremberg в отсъствието на Covid-19 мерки за безопасност, тъй като такива вътрешни ограничения бяха отменени през април 2022. Събитието привлече 9000 участници, като 35% от тях пътуваха извън страната. Участваха и 321 изложители.

Full list of
hotels for
SMTconnect

Book Now
How to get to SMTconnect
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows