SINO-LABEL

SINO-LABEL

Печат
Честота:
1 year
Уебсайт:
SINO-LABEL

Изключително и влиятелно изложение за опаковки в Южен Китай

SINO-LABEL 2024

Изданията на PACHINNO, Sino-Label, Printing South China и Sino-Pack за 2023 ще бъдат организирани като събития на живо в China Import & Export Fair Complex. Датите на провеждане на събитията са в процес на обсъждане. China Import & Export Fair Complex ще разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и задължителни маски за лице. Понастоящем в Китай има ограничения за пътуване, според които участниците ще трябва да покажат 3G документи за влизане. Такива са паспорти за ваксинация, доказателство за възстановяване или два отрицателни резултата от тестове.

SINO-LABEL 2023

Изданията на PACKINNO, Sino-Label, Printing South China и Sino-Pack за 2023 се проведоха като търговски изложения на живо. Те се състояха между 02.03.2023 и 04.03.2023. Мястото на провеждане включваше мерки за безопасност, като например контрол на потока от хора. Участваха общо 108 325 посетители и 1 738 изложители, като площта на събитието се простираше на 140 000 м2.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SINO-LABEL Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.