PRINTING SOUTH CHINA

PRINTING SOUTH CHINA

Печат
Честота:
1 year
Уебсайт:
PRINTING SOUTH CHINA

Най-влиятелното печатарско събитие в Южен Китай

PRINTING SOUTH CHINA 2024

Изданията на PACHINNO, Sino-Label, Printing South China и Sino-Pack за 2023 ще бъдат организирани като събития на живо в China Import & Export Fair Complex. Датите на провеждане на събитията в процес на обсъждане. China Import & Export Fair Complex ще разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и задължителни маски за лице. Понастоящем в Китай има ограничения за пътуване, според които участниците ще трябва да покажат 3G документи за влизане. Такива са паспорти за ваксинация, доказателство за възстановяване или два отрицателни резултата от тестове.

PRINTING SOUTH CHINA 2023

Изданията на PACKINNO, Sino-Label, Printing South China и Sino-Pack за 2023 се проведоха едновременно. В тях се включиха 108 325 посетители и 1 738 изложители. Изложенията се проведоха на живо в China Import & Export Fair Complex. Мястото на провеждане включваше мерки за безопасност, като например честата дезинфекция на пространството от 140 000 м2. Периодът на провеждане на събитията беше между 02.03.2023 и 04.03.2023.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до PRINTING SOUTH CHINA Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.