Most booked hotels
Your free enquiry
Leipziger Buchmesse

Leipziger Buchmesse

Leipzig, Germany
Индустрия
Индустрия:
Books, Paper, Printing, Graphic Design
Organizer
Organizer:
Leipziger Messe
Event website
Event website:
Leipziger Buchmesse
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 и Лайпцигският панаир на книгата

Организаторите отмениха изданието на Лайпцигския панаир на книгата за 2022.  Те са се ориентирали към това решение, след като са взели предвид настоящата ситуация с пандемията. Последното издание на събитието ще се състои като изложение на живо. То ще се проведе между 27.04.2023 и 30.04.2023 в Лайпцигския панаир (Leipzig Messe). Поради настоящата епидемиологична ситуация в Германия на мястото на събитието няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Участниците трябва да вземат под внимание, че при пристигането си в страната няма да бъдат помолени да покажат 3G входни документи. И все пак, ако пристигат от район, засегнат от рискови вирусни щамове, ще трябва да се подложат на карантина в продължение на 14 дни. Понастоящем няма държави с подобно обозначение.

Въведение в Лайпцигския панаир на книгата

Най-големият международен панаир за книги Leipziger Buchmesse се провежда в Лайпциг, Германия и е изключително чакано събитие от всички в бранша – автори, издатели, агенти, читатели. Изложители от цял свят и огромен брой посетители се стичат в палатите, където са разположени различните секции: „литература”, „книги за изкуство и графичен дизайн”, „аудио книги и филми”, „образование и знания”, „деца и тийнейджъри”, „музика”. Посетителите се радват на богата съпътстваща програма – срещи с автори, презентации, свързани с историята на книгата и книгоиздаването. Провеждат се важни срещи, свързани с бъдещето на книгата, електронните книги и различни проблеми и задачи, стоящи пред бранша. Посетете панаира. Това е най-доброто място за договаряне на права, представяне на нови издателства, сверяване на часовника с тенденциите в книгоиздаването.

Подгответе се за представянето си на голямото събитие и оставете организацията на пътуването на нас. Ние ще ви предложим най-удобните хотели за Leipziger Buchmesse. Дори да няма места, ще реагираме бързо и ще ви настаним в някой от добрите хотели в Лайпциг и то на възможно най-изгодната за вас цена. Освен онлайн хотелски резервации ви предлагаме и летищен трансфер, информация за обществения транспорт или кола под наем. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс” ЕООД, специалисти в организацията на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
Leipziger Buchmesse

How to get to Leipziger Buchmesse

Similar trade shows