Your free enquiry
CCE International

CCE International

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Books, Paper, Printing, Graphic Design
Organizer
Organizer:
Mack Brooks Exhibitions Ltd
Event website
Event website:
CCE International
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини за събитието

Изданието на CCE International за 2023 ще се осъществи в Messe Munich като събитие на живо. Мероприятието ще се проведе между 14.03.2023 и 16.03.2023. За да се гарантира безопасността на участниците, Messe Munich ще разполага с най-новите мерки за безопасност, свързани с Ковид-19, включително задължителни предпазни маски за лице и правила за социално дистанциране. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в Германия ще трябва да представят 3G входни документи.

Въведение

CCE International е международно изложение за печат, производствени технологии за опаковки от велпапе и картон. Техника за печат, CAD/CAM системи, преглед на най-новите тенденции в индустрията – 150 изложители ще покажат своята продукция. Предвиждат се демонстрации на нови технологии и оборудване, разговори и срещи със специалисти в областта. Събитието е отлична възможност за създаване на нови контакти и партньорства.

Поверете ни организацията на пътуването си, за да имате повече време за подготовка. Колкото по-добро е представянето ви на изложения и панаири, толкова повече възможности се разкриват пред бизнеса ви. Предлагаме ви не просто резервация онлайн на хотели, а пълна организационна подкрепа. От базата ни с хотели ще намерим най-подходящите хотели за CCE International, за да се настаните спокойно. Ще се погрижим за транспортирането ви от и до летището. Ако желаете, можем да ви наемем кола или да ви информираме за най-удобните за вас маршрути и линии на обществения транспорт. Ако се нуждаете от място за срещи и презентации пред нови бизнес партньори, ще ви наемем подходяща зала. Свържете се с нас, за да улесним вашето пътуване. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – специалисти в организацията на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание 2022

През 2022 събитието привлече 10 618 участници, включително 5675 посетители и 474 изложители. Изложението, което се проведе на живо в Messe Munich между 15.03.2022 и 17.03.2022, обедини представители от общо 23 държави. На мястото на провеждане бяха въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например задължителни защитни маски за лице. Общата нетна изложбена площ на събитието беше 12 500 m2.

Full list of
hotels for
CCE International

Book Now
How to get to CCE International
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows