Most booked hotels
Your free enquiry
Bologna Children's Book Fair

Bologna Children's Book Fair

Bologna ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Книги, Хартия, Печат, Графичен дизайн
Organizer
Organizer :
Bologna Fiere
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 & Bologna Children's Book Fair

Присъственото издание на Международния Панаир на Детската Книга в Болоня (Bologna Children's Book Fair) ще се проведе в периода 21-24.03.2022 г. Организаторите увериха, че по време на събитието ще бъдат приложени всеобхватни, актуални мерки за здравословни и безопасни условия на труд по време на Ковид-19 пандемията. Сред мерките ще бъде и прилагането на 3G политиката за влизане. Участниците ще бъдат помолени да покажат преди влизане документи като имунизационни паспорти. 

Въведение

Време е да отпразнуваме книгите и четенето на Болонския детски панаир на книгата - международният търговски панаир, посветен на върхови постижения и въображение в книгоиздателската индустрия и мултимедийни продукти за деца. Провеждан в Болоня, Италия, книжният панаир е лидер в сектора и предлага най-богатите продуктови линии, които надхвърлят просто правата върху книгите, но се простират и към илюстрации и мултимедия.

Акценти

  • Невероятно разнообразната програма има специални области и събития по вкуса на всеки като The Authors Café и Global Kids Connect Conference.
  • Публиката, която от последното издание наближава 290,000 посетители.
  • Всяка година се връчват над 30 награди с BOP - Наградата в Болоня за най-добър детски издател на годината е най-търсена.

Логистиката

Изданията се провеждат всяка година и Bologna Fiere изпълнява двойната роля като организатор, а също и като домакин с програма, която обхваща четири дни рано през пролетта. Търговските посетители могат да влязат в залите от 09:00 ч. Сутринта до 18:30 ч. следобед. Единственото изключение е последният ден, който се затваря рано - 15:00 следобед.

Аудитория и статистика

Панаирът на детските книги в Болоня се радва на международно внимание от всеки професионалист в детското издателство и изложителите се надяват да се свържат с литературни агенти, преводачи, лицензодатели и лицензополучатели, илюстратори, мобилни разработчици, графични дизайнери, принтери, дистрибутори, професионалисти в аудиокниги, учители и библиотекари.

Всяко издание има специална страна гост, която осветява местните издателски тенденции и националните таланти, улеснявайки ценни културни. Също така не искаме да забравяме отличната поредица от седем конференции, които се провеждат. Като чуете всичко това, трябва да сте много мотивирани да намерите правилното място за престой в Болоня.

Достъпни хотелски стаи близо до изложението

Trade Fair Trips ltd е експерт по отношение на настаняването за търговски панаири и е в състояние да осигури вашата онлайн резервация на хотел за Bologna Children's Book Fair на точната цена. Насладете се на страхотни спестявания и отлично местоположение в близост до изложбените площи. 

Разполагаме с обширно портфолио от услуги в помощ на логистичните въпроси. Ако трябва да резервирате съоръжения за срещи за презентации или преговори, ние знаем къде да търсим. Можете също така да поискате екип, който да извърши инсталацията на вашия щанд.

Full list of
hotels for
Bologna Children's Book Fair

Book Now
How to get to Bologna Children's Book Fair

Similar trade shows