Bologna Children's Book Fair 2024

Bologna Children's Book Fair 2024

Бебета, деца и майчинство Книги
Bologna, Italy
08-11 Apr 2024
Организатор:
Bologna Fiere
Място на провеждане:
Bologna Fiera
Честота:
1 year

Световноизвестният център за срещи на издателската индустрия

Време е да отпразнуваме книгите и четенето на Болонския детски панаир на книгата - международният търговски панаир, посветен на върхови постижения и въображение в книгоиздателската индустрия и мултимедийни продукти за деца. Провеждан в Болоня, Италия, книжният панаир е лидер в сектора и предлага най-богатите продуктови линии, които надхвърлят просто правата върху книгите, но се простират и към илюстрации и мултимедия.

Bologna Children's Book Fair 2024

Bologna Children's Book Fair 2024 ще се проведе в периода 08.04.2024-11.04.2024. Организаторите увериха, че по време на събитието ще бъдат приложени всеобхватни, актуални мерки за здравословни и безопасни условия на труд по време на Ковид-19 пандемията. Сред мерките ще бъде и прилагането на политиката за социална дистанция. Присъстващите трябва да имат предвид също, че поради ограниченията за пътуване, при пристигане ще бъдат помолени да покажат документи като имунизационни паспорти. 

Достъпни хотелски стаи близо до изложението

Trade Fair Trips ltd е експерт по отношение на настаняването за търговски панаири и е в състояние да осигури вашата онлайн резервация на хотел за Bologna Children's Book Fair на точната цена. Насладете се на страхотни спестявания и отлично местоположение в близост до изложбените площи. 

Разполагаме с обширно портфолио от услуги в помощ на логистичните въпроси. Ако трябва да резервирате съоръжения за срещи за презентации или преговори, ние знаем къде да търсим. Можете също така да поискате екип, който да извърши инсталацията на вашия щанд.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

35 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

5 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Bologna Airport (Летище Болоня, BLQ)

15 минути при пътуване от Bologna Centrale Station (Централна Гара Болоня)

map

Хотели около Bologna Children's Book Fair

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Hotel Astoria 2.7 Bologna от € 531.00 EUR Запази сега
Art Hotel Orologio 3.1 Bologna от € 359.00 EUR Запази сега
Starhotels Excelsior 2.2 Bologna от € 251.00 EUR Запази сега
Bologna Children's Book Fair 2024 Bologna NH Bologna Villanova 7.9 Bologna от € 224.00 EUR Запази сега
Bologna Children's Book Fair 2024 Bologna Hotel Bologna Airport 9.8 Bologna при поискване Заявка
Bologna Children's Book Fair 2024 Bologna Locanda Borgonuovo 46.1 Ferrara при поискване Заявка
Bologna Children's Book Fair 2024 Bologna Letto A Castello 46.4 Ferrara при поискване Заявка
Bologna Children's Book Fair 2024 Bologna Hotel Orologio 46.5 Ferrara при поискване Заявка
Bologna Children's Book Fair 2024 Bologna Appartamento de' Fusari 3 Bologna при поискване Заявка
Bologna Children's Book Fair 2024 Bologna Holiday Inn Bologna - Fiera 3.1 Bologna при поискване Заявка
  • Невероятно разнообразната програма има специални области и събития по вкуса на всеки като The Authors Café и Global Kids Connect Conference.
  • Публиката, която често наближава или надвишава 290,000 посетители.
  • Всяка година се връчват над 30 награди с BOP - Наградата в Болоня за най-добър детски издател на годината е най-търсена.

 

Изданията се провеждат всяка година и Bologna Fiere изпълнява двойната роля като организатор, а също и като домакин с програма, която обхваща четири дни рано през пролетта. Търговските посетители могат да влязат в залите от 09:00 ч. Сутринта до 18:30 ч. следобед. Единственото изключение е последният ден, който се затваря рано - 15:00 следобед.

Bologna Children's Book Fair се радва на международно внимание от всеки професионалист в детското издателство и изложителите се надяват да се свържат с литературни агенти, преводачи, лицензодатели и лицензополучатели, илюстратори, мобилни разработчици, графични дизайнери, принтери, дистрибутори, професионалисти в аудиокниги, учители и библиотекари.

Всяко издание има специална страна гост, която осветява местните издателски тенденции и националните таланти, улеснявайки ценни културни. Също така не искаме да забравяме отличната поредица от седем конференции, които се провеждат. Като чуете всичко това, трябва да сте много мотивирани да намерите правилното място за престой в Болоня.

 

Bologna Children's Book Fair 2022

Изданието на BCBF за 2022 се проведе като физическо или присъствено търговско изложение между датите 21.03.2022 и 24.03.2022. Мястото на провеждане на събитието беше Bologna Fiere в Болоня, Италия. В събитието участваха 1070 фирми изложителки, 21 432 търговски посетители и повече от 300 журналисти. За да се гарантира тяхната безопасност поради пандемията от Ковид-19, мястото на провеждане включваше мерки за безопасност, като например протокол за социална дистанция.

Bologna Children’s Book Fair 2023

Изданието на BCBF за 2023 също се проведе като хибридно търговско изложение. Живият компонент се проведе във Fiera Bologna. Той не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. В изданието се включиха 1456 изложители от около 90 държави, над 750 журналисти от 33 държави (33% от чужбина) и 28 894 посетители. Това отбеляза 35% увеличение на броя на участниците в сравнение с 2022. Допълващата платформа на BCBF 2023 получи 2 милиона прегледа. В нея участваха и 800 илюстратори от 70 държави и 200 000 посетители, 60% от които бяха от чужбина. Освен това събитието се отличаваше с голямо присъствие в социалните медии, тъй като получи 80 000 последователи във Facebook, 10 000 в LinkedIn и 90 000 в Instagram.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Bologna Children's Book Fair 2024 Изпрати

Bologna Children's Book Fair акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.