Bologna Children's Book Fair
Bologna Children's Book Fair

Bologna Children's Book Fair

New Dates
21 мар 2022 - 24 мар 2022
Italy , Bologna

General Information

Organizer

Bologna Fiere

Frequency

1 year

Bologna Children's Book Fair Map

Past Editions

1 - 4 Apr Bologna Children's Book Fair 2019

26 - 29 Mar BOLOGNA CHILDREN'S BOOK FAIR 2018

3 - 6 Apr BOLOGNA CHILDREN'S BOOK FAIR 2017

14 юни - 17 юни отбелязват новите дати за панаира на детската книга в Болоня 2021, който трябваше да се проведе през април. Дигиталното издание ще сподели сцената с чисто нова търговска издателска конференция BolognaBookPlus.

Въведение

Време е да отпразнуваме книгите и четенето на Болонския детски панаир на книгата - международният търговски панаир, посветен на върхови постижения и въображение в книгоиздателската индустрия и мултимедийни продукти за деца. Провеждан в Болоня, Италия, книжният панаир е лидер в сектора и предлага най-богатите продуктови линии, които надхвърлят просто правата върху книгите, но се простират и към илюстрации и мултимедия.

Акценти

  • Невероятно разнообразната програма има специални области и събития по вкуса на всеки като The Authors Café и Global Kids Connect Conference.
  • Публиката, която от последното издание наближава 290,000 посетители.
  • Всяка година се връчват над 30 награди с BOP - Наградата в Болоня за най-добър детски издател на годината е най-търсена.

Логистиката

Изданията се провеждат всяка година и Bologna Fiere изпълнява двойната роля като организатор, а също и като домакин с програма, която обхваща четири дни рано през пролетта. Търговските посетители могат да влязат в залите от 09:00 ч. Сутринта до 18:30 ч. следобед. Единственото изключение е последният ден, който се затваря рано - 15:00 следобед.

Аудитория и статистика

Панаирът на детските книги в Болоня се радва на международно внимание от всеки професионалист в детското издателство и изложителите се надяват да се свържат с литературни агенти, преводачи, лицензодатели и лицензополучатели, илюстратори, мобилни разработчици, графични дизайнери, принтери, дистрибутори, професионалисти в аудиокниги, учители и библиотекари.

Всяко издание има специална страна гост, която осветява местните издателски тенденции и националните таланти, улеснявайки ценни културни. Също така не искаме да забравяме отличната поредица от седем конференции, които се провеждат. Като чуете всичко това, трябва да сте много мотивирани да намерите правилното място за престой в Болоня.

Достъпни хотелски стаи близо до изложението

Trade Fair Trips ltd е експерт по отношение на настаняването за търговски панаири и е в състояние да осигури вашата онлайн резервация на хотел за Bologna Children's Book Fair на точната цена. Насладете се на страхотни спестявания и отлично местоположение в близост до изложбените площи. 

Разполагаме с обширно портфолио от услуги в помощ на логистичните въпроси. Ако трябва да резервирате съоръжения за срещи за презентации или преговори, ние знаем къде да търсим. Можете също така да поискате екип, който да извърши инсталацията на вашия щанд.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА