ICE Europe

ICE Europe

Consumer Goods Miscellaneous
Организатор:
Mack Brooks Exhibitions Ltd
Честота:
2 years
Уебсайт:
ICE Europe

Водещото световно експо за гъвкаво уеб базирано преобразуване на материали

Последни новини за събитието

Изданието на ICE Europe за 2023 ще се проведе между 14.03.2023 и 16.03.2023 в Messe Munich. Форматът на провеждане на събитието ще бъде "лице в лице" и ще бъдат въведени най-новите мерки за безопасност, свързани с коронавирусите. Сред тях ще бъдат задължителните хирургически маски. При пристигането си в Германия участниците ще трябва да представят документи за влизане в 3G поради ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

ICE Europe е водещо международно изложение за хартия, фолиа, нетъкан текстил, машини и материали за печат. Над 400 изложители, от 25 страни, демонстрират своите нови машини, аксесоари и услуги. Акцент на изложението тази година са променящите се изисквания на клиентите и начините, по които те могат да бъдат удовлетворени. Търсенето на гъвкави решения за опаковане на крайни продукти, еко производство – темите и проблемите са доста и това е събитието, на което ще намерите част от решенията, ще създадете нови контакти и възможности за бизнеса си.

Имате достатъчно време да се подготвите. Разбира се, ако се отървете от грижите около организацията на самото пътуване. Оставете ги на нас. Резервирайте хотел онлайн с помощта на асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Той ще намери – от най-добрите хотели – най-подходящите хотели за ICE Europe и ще ви предложи изгодни варианти за настаняване. Ако желаете, ще организира летищния трансфер и ще се погрижи за удобното ви придвижване из града. Нашата цел е да ви помогнем и с всичко, което ще гарантира по-доброто ви бизнес представяне – наем на зала за презентации, проектиране и изграждане на щанд. Потърсете ни.

Предишни издания

Издание 2022

Между 15.03.2022 и 17.03.2022 бяха проведени изданията на живо за ICE Europe, CCE International и InPrint Munich. Messe Munich беше домакин на търговските изложения, които привлякоха общо 10 618 участници от 23 държави. Поради пандемията на мястото на провеждане бяха въведени социална дистанция и задължително използване на хирургически маски като част от мерките за безопасност срещу Ковид-19.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ICE Europe Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.