Your free enquiry
Simac Tanning Tech

Simac Tanning Tech

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Bologna Fiere
Event website
Event website:
Simac Tanning Tech
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Simac Tanning Tech 2023 ще се проведе като присъствено издание в изложбения център Fiera Milano Rho между 19.09.2023 и 21.09.2023. Поради отмяната на националните и пътническите ограничения в страната, на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност, нито пък участниците ще бъдат помолени да покажат 3G входните си документи при пристигане. Участващите трябва да имат предвид, че ще бъдат силно насърчавани да следват препоръчителни стъпки като носене на защитни маски в закрити помещения или поддържане на социална дистанция. Поради въведените ограничения за пътуване участниците, пристигащи от Китай, ще трябва да представят отрицателен тест между 48 и 72 часа преди заминаването. Освен това те ще трябва да се подложат на преглед и тестване на място при пристигането си в Италия. Ако резултатът от теста е положителен, те ще бъдат помолени да преминат през кратък период на изолация и да се подложат на второ изследване. Ограниченията за пътуване са валидни до 31.01.2023.

Представяне на събитието

Simac Tanning Tech е международно изложение, посветено на всички технологични аспекти на обработката на кожа и производството на кожени изделия. Машини за обувки и кожени изделия, машини за щавене на кожи, шев на обувки, технология за боядисване и обработка – производители и доставчици се събират на изложението, за да се информират за новостите, да тестват технологиите и да сключат изгодни сделки. Това е едно от най-добрите места за закупуване на нова техника и за създаване на стабилни бизнес отношения и партньорства. Не го пропускайте.

Разчитайте на нас за организация на самото пътуване. Ще ви помогнем и с всичко необходимо за по-доброто ви бизнес представяне. Резервирайте хотел онлайн с вашия личен асистент, назначен от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Той ще избере най-добрите хотели в Милано и от тях ще ви предложи най-подходящите хотели за Simac Tanning Tech. Ще организира вашия летищен трансфер и ще ви предостави най-удобните възможности за придвижване из града (с кола под наем или с обществен транспорт). При нужда ще ви намери подходяща конферентна зала. Работим и с екипи от специалисти, които ще проектират и построят за вас щанд, ако участвате на изложението.

Предишни издания

Simac Tanning Tech 2022

Между 20-ти и 22-ри септември 2022, Fiera Milano Rho беше домакин на изложението на живо Simac Tanning Tech 2022. Поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19. В изданието участваха 280 изложители на повече от 13 000 кв. м търговска площ.

Full list of
hotels for
Simac Tanning Tech

Book Now
How to get to Simac Tanning Tech
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

By car
By car:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

Similar trade shows