Most booked hotels
Your free enquiry
Simac Tanning Tech

Simac Tanning Tech

Milan ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
Bologna Fiere
Event website
Event website :
Simac Tanning Tech
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Simac Tanning Tech 2022 ще се проведе като присъствено издание в изложбения център Fiera Milano Rho между 20.09.2022-22.09.2022. Поради отмяната на националните и пътническите ограничения в страната, на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност, нито пък участниците ще бъдат помолени да покажат 3G входните си документи при пристигане. Участващите трябва да имат предвид, че ще бъдат силно насърчавани да следват препоръчителни стъпки като носене на защитни маски в закрити помещения или поддържане на социална дистанция.

Представяне на събитието

Simac Tanning Tech е международно изложение, посветено на всички технологични аспекти на обработката на кожа и производството на кожени изделия. Машини за обувки и кожени изделия, машини за щавене на кожи, шев на обувки, технология за боядисване и обработка – производители и доставчици се събират на изложението, за да се информират за новостите, да тестват технологиите и да сключат изгодни сделки. Това е едно от най-добрите места за закупуване на нова техника и за създаване на стабилни бизнес отношения и партньорства. Не го пропускайте.

Разчитайте на нас за организация на самото пътуване. Ще ви помогнем и с всичко необходимо за по-доброто ви бизнес представяне. Резервирайте хотел онлайн с вашия личен асистент, назначен от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Той ще избере най-добрите хотели в Милано и от тях ще ви предложи най-подходящите хотели за Simac Tanning Tech. Ще организира вашия летищен трансфер и ще ви предостави най-удобните възможности за придвижване из града (с кола под наем или с обществен транспорт). При нужда ще ви намери подходяща конферентна зала. Работим и с екипи от специалисти, които ще проектират и построят за вас щанд, ако участвате на изложението.

Full list of
hotels for
Simac Tanning Tech

How to get to Simac Tanning Tech

Similar trade shows