Simac Tanning Tech

Simac Tanning Tech

Мода Обувки Кожа
Организатор:
Bologna Fiere
Честота:
1 year
Уебсайт:
Simac Tanning Tech

Ключово събитие за обувните, кожените и кожарските сектори

Simac Tanning Tech е международно изложение, посветено на всички технологични аспекти на обработката на кожа и производството на кожени изделия. Машини за обувки и кожени изделия, машини за щавене на кожи, шев на обувки, технология за боядисване и обработка – производители и доставчици се събират на изложението, за да се информират за новостите, да тестват технологиите и да сключат изгодни сделки. Това е едно от най-добрите места за закупуване на нова техника и за създаване на стабилни бизнес отношения и партньорства. Не го пропускайте.

Simac Tanning Tech 2023

Simac Tanning Tech 2023 ще се проведе като присъствено издание в изложбения център Fiera Milano Rho между 19.09.2023 и 21.09.2023. Поради отмяната на националните и пътническите ограничения в страната, на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност, нито пък участниците ще бъдат помолени да покажат 3G входните си документи при пристигане. Участващите трябва да имат предвид, че ще бъдат силно насърчавани да следват препоръчителни стъпки като носене на защитни маски в закрити помещения или поддържане на социална дистанция. 

Настаняване

Разчитайте на нас за организация на самото пътуване. Ще ви помогнем и с всичко необходимо за по-доброто ви бизнес представяне. Резервирайте хотел онлайн с вашия личен асистент, назначен от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Той ще избере най-добрите хотели в Милано и от тях ще ви предложи най-подходящите хотели за Simac Tanning Tech. Ще организира вашия летищен трансфер и ще ви предостави най-удобните възможности за придвижване из града (с кола под наем или с обществен транспорт). При нужда ще ви намери подходяща конферентна зала. Работим и с екипи от специалисти, които ще проектират и построят за вас щанд, ако участвате на изложението.

Simac Tanning Tech 2022

Между 20-ти и 22-ри септември 2022, Fiera Milano Rho беше домакин на изложението на живо Simac Tanning Tech 2022. Поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше мерки за превенция на Ковид-19. В изданието участваха 280 изложители на повече от 13 000 кв. м търговска площ.

Simac Tanning Tech 2023

Изданието на Simac Tanning Tech за 2023 се проведе между 19.09.2023 и 21.09.2023. Търговското изложение на живо се състоя във Fiera Milano Rho. В него участваха над 320 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Simac Tanning Tech Изпрати

Отзиви

Tatqna Gyumisheva / Дева- ТТ - BEAUTY DUSSELDORF 2017 - Hotel Dusseldorf Mitte
Изключително сме доволни от престоя си в хотела. Всичко мина добре.

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.