Your free enquiry
Abu Dhabi International Food Exhibition

Abu Dhabi International Food Exhibition

Abu Dhabi ,UAE
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
ADNEC
Frequency
Frequency:
1 year

Abu Dhabi International Food Exhibition - актуализация

Изданието на Abu Dhabi International Food Exhibition за 2022 ще се проведе между 06.12.2022 и 08.12.2022 като събитие "лице в лице". Събитието ще съвпадне с Abu Dhabi Date Palm Exhibition. Търговското изложение ще се проведе в Националния изложбен център на Абу Даби (ADNEC). Поради продължаващата пандемия на мястото на провеждане ще има строги мерки за превенция на COVID-19. Те ще включват 3G политика за влизане. Преди да влязат на изложението, участниците трябва да представят сертификати за имунизация, възстановяване или отрицателен тест.

Abu Dhabi International Food Exhibition - въведение

Abu Dhabi International Food Exhibition е международно търговско изложение за хранително-вкусовата промишленост. Последното издание на най-бързо развиващото се събитие в областта на храните, напитките и хотелиерството в региона на Близкия изток и Северна Африка ще се проведе в Националния изложбен център на Абу Даби. Очаква се то да привлече още повече участници и професионалисти от хранително-вкусовата промишленост и хотелиерството по целия свят.

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за всичко по време на вашето бизнес пътуване. Подбрали сме редица специални оферти за хотелско настаняване за изложението специално за вас - нашите ценни клиенти! Затова не чакайте повече и се свържете с нас сега, за да резервирате хотел за Международното изложение за храни в Абу Даби на разумни цени!

Abu Dhabi International Food Exhibition - предишни издания

2021

Между датите 07.12.2021 и 09.12.2021 Националният изложбен център на Абу Даби беше домакин на Abu Dhabi International Food Exhibition за 2021. Събитието се проведе под формата на търговско изложение "лице в лице". За да се гарантира безопасността на участниците, мястото на провеждане приложи строги защитни мерки срещу Ковид-19. От участниците, 235 от които бяха изложители, се изискваше преди влизане да представят документи, като например удостоверения за възстановяване.

Full list of
hotels for
Abu Dhabi International Food Exhibition

Book Now
How to get to Abu Dhabi International Food Exhibition

Similar trade shows