Your free enquiry
SIAL China

SIAL China

Shanghai, China
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Comexposium
Event website
Event website:
SIAL China
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Изданието на SIAL China за 2023 ще се проведе в SNIEC като търговско изложение лице в лице между 18.05.2023 и 20.05.2023. На мястото на провеждане ще бъдат въведени строги мерки за защита от Ковид-19. Сред тях ще бъде прилагането на предпазни мерки за здраве и безопасност, като например протоколи за социална дистанция. От участниците ще се изисква да представят отрицателен PCR тест 48 часа преди отпътуване и да се поставят под карантина в продължение на пет дни след пристигането си поради ограниченията за пътуване в страната.

Представяне на SIAL Китай

Международно изложение SIAL China е най-голямото събитие храни и напитки в Азия. Представители на световната хранително-вкусова промишленост показват своята продукция, разделени в 17 сектора. Участват производители, търговци на едро и дребно, представителите на преработващата промишленост, хотелиери и ресторантьори. Изложителите са над 2 700, а посетителите повече от 55 000. Тази година е отделено специално внимание на виното и селекциите от различни краища на света. Изложението е подходящо за намиране на дистрибутори за нови пазари, създаване на бизнес контакти и представяне на нови продукти и услуги в сферата.

Предлагаме ви помощта си за намиране онлайн на хотели в Шанхай, резервации, летищен трансфер и наемане на кола, осигуряване на конферентна зала, проектиране и изграждане на щанд. Ние не просто ще ви настаним в някой от подходящите хотели за SIAL China, а ще организираме пътуването и целия ви престой. Така вие ще можете да се съсредоточите върху подготовката си за изложението и върху самото си представяне по време на събитието. Възползвайте се от услугите ни, те са безплатни за вас. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
SIAL China

Book Now
How to get to SIAL China
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Shanghai Pudong Airport (Летище Шангхай Пудонг)

Не е препоръчително при пътуване от Shanghai Station (Гара Шанхай)

 

By car
By car:

40 минути при пътуване от Shanghai Pudong Airport (Летище Шангхай Пудонг)

20 минути при пътуване от Shanghai Station (Гара Шанхай)

 

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Shanghai Pudong Airport (Летище Шангхай Пудонг)

55 минути при пътуване от Shanghai Station (Гара Шанхай)

 

Similar trade shows