Your free enquiry
SIAL China

SIAL China

Shanghai ,China
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Comexposium
Event website
Event website :
SIAL China
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Изданието на SIAL China за 2022 е отложено. Домакин на търговското изложение "лице в лице" ще бъде SNIEC, а датите на провеждане са между 07.12.2022 - 09.12.2022. На мястото на провеждане ще бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Сред тях ще бъде прилагането на предпазни мерки за здраве и безопасност, като например протоколи за социално дистанциране. При пристигането си в Китай участниците ще трябва да представят 3G входни документи поради ограниченията за пътуване в страната.

Представяне на SIAL Китай

Международно изложение SIAL China е най-голямото събитие храни и напитки в Азия. Представители на световната хранително-вкусова промишленост показват своята продукция, разделени в 17 сектора. Участват производители, търговци на едро и дребно, представителите на преработващата промишленост, хотелиери и ресторантьори. Изложителите са над 2 700, а посетителите повече от 55 000. Тази година е отделено специално внимание на виното и селекциите от различни краища на света. Изложението е подходящо за намиране на дистрибутори за нови пазари, създаване на бизнес контакти и представяне на нови продукти и услуги в сферата.

Предлагаме ви помощта си за намиране онлайн на хотели в Шанхай, резервации, летищен трансфер и наемане на кола, осигуряване на конферентна зала, проектиране и изграждане на щанд. Ние не просто ще ви настаним в някой от подходящите хотели за SIAL China, а ще организираме пътуването и целия ви престой. Така вие ще можете да се съсредоточите върху подготовката си за изложението и върху самото си представяне по време на събитието. Възползвайте се от услугите ни, те са безплатни за вас. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
SIAL China

Book Now
How to get to SIAL China

Similar trade shows