Your free enquiry
SI SPOSAITALIA COLLEZIONI

SI SPOSAITALIA COLLEZIONI

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website:
SI SPOSAITALIA COLLEZIONI
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална информация за събитието

SI SPOSAITALIA COLLEZIONI ще се проведе като търговско изложение на живо във Fiera Milano през 2023. Събитието ще се осъществи между 14.04.2023 и 17.04.2023. Мястото на провеждане ще бъде оборудвано с най-съвременните мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително най-новата политика за влизане. От участниците ще се изисква да представят документи като доказателство за възстановяване, преди да бъдат допуснати. Поради наложените ограничения за пътуване такива документи трябва да бъдат представени и при пристигането в Италия.

Представяне на събитието

Международно изложение Si Sposaitalia Collezioni за булчински рокли, аксесоари и официално облекло е единствено по рода си в цял свят. Събитието е признат моден форум, който привлича като участници производители, дизайнери, декоратори, професионалисти от всички браншове, които се занимават с булчински тоалети и аксесоари. Изложението е съпътствано от впечатляваща програма и е най-доброто място, на което да осъществите контакт с колеги и нови партньори, да представите своя продукция и да потърсите нови пазари.

Подгответе се за отличното си представяне на изложението. Ние ще организираме пътуването ви. Нашата помощ ще ви спести време и средства. Разполагаме с отлична база от хотели, ще ви предложим подходящите хотели за Si Sposaitalia Collezioni. Предлагаме ви не само да направим вашите хотелски резервации, но и да организираме летищния трансфер, да наемем автомобил за вас или да ви направим маршрути за по-удобно и бързо придвижване с обществения транспорт. Възползвайте се от услугите ни – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, организатор на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на SI SPOSAITALIA COLLEZIONI за 2022 се проведе между 01.04.2022 и 04.04.2022. Изданието се проведе във Fiera Milano на фона на мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. В събитието участваха 170 изложители, като 20 % от фирмите-изложители представляваха държави като Гърция или Полша.

Full list of
hotels for
SI SPOSAITALIA COLLEZIONI

Book Now
How to get to SI SPOSAITALIA COLLEZIONI
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

65 минути при пътуване от Milano Centrale Station (Централна Гара Милано)

By car
By car:

35 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

10 минути при пътуване от Milano Centrale Station (Централна Гара Милано)

By public transport
By public transport:

60 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

65 минути при пътуване от Milano Centrale Station (Централна Гара Милано)

Similar trade shows