Your free enquiry
SENSOR + TEST

SENSOR + TEST

Nurnberg ,Germany
индустрия
индустрия:
Електроника, Системи в реално време и вградени системи
Organizer
Organizer :
AMA Service GmbH
Event website
Event website :
SENSOR + TEST
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

SENSOR + TEST е водещата в света платформа за сензори, измервателна и тестова технология. От прости микросензори до сложни тестови съоръжения, от готови за употреба компоненти до индивидуализирани услуги, това международно изложение е мястото, където искате да бъдете, за да преместите продукта и да видите модерни иновации, изведени на преден план. SENSOR + TEST съществува от 1982 г. и всяко издание работи под специална тема.

Последното издание беше мониторинг на околната среда, а тази година ще бъде сензорна и измервателна технология за мониторинг на състоянието. Както казахме, цялата верига на стойността е представена тук, което включва също измервателни клетки, измервателни уреди, полупроводници, оборудване за изпитване, калибратори, микро изпълнителни механизми, микропревключватели и никро помпи. Елате за бизнес възможностите и останете за невероятното програмиране. Има SENSOR 2020 (Международна конференция за сензори и измервателни технологии) и IRS² (Международна конференция за инфрачервени сензори и системи).

Логистиката

SENSOR + TEST е ежегодно изложение, което се провежда в Нюрнберг, Германия. По правило изданията излизат общо три дни през юни и процедурите се провеждат в Messe Nurnberg. Събитието ви предоставя AMA Service GmbH със специално съдействие от AMA - Германската асоциация за сензори и измервателни технологии. Допускат се само търговски посетители и работното време е от 09:00 сутринта до 17:00 следобед. Не знаете как да стигнете до Messe Nurnberg и не възнамерявате да се разхождате с кола? Можете да сте там за минути, ако вземете линията на метрото U1. Съществуват солидни транспортни връзки до изложбената площадка от летището и центъра на града. Пътуването не отнема повече от няколко минути.

Какво да очакваме като изложител

Винаги оставате в течение с тенденциите и нововъзникващите технологии. SENSOR + TEST е етапът, на който се провежда наградата за иновации AMA и почита компаниите, които са направили иновативен принос в индустрията. Участвайте и може не само да се възползвате от първокласната реклама, но и да спечелите 10 000 евро;

Информационната програма надхвърля само две конференции. Има събитие за всеки в бранша, включително OPTO и експертния форум VDI / VDE, където ще чуете как лидерите и експертите на деня се справят с проблемите и предизвикателствата пред индустрията;

Специалната тема действа като обединяваща сила в самата изложба и в случай, че темата обхваща ядрото на вашия бизнес, тогава ще се възползвате от допълнителна видимост на място по време на самата изложба. Така успява SENSOR + TEST!

Аудитория и статистика

SENSOR + TEST се представи повече от добре, като се има предвид, че това е високо специализирана изложба. Последното издание регистрира малко над 500 изложители и близо 7000 търговски посетители от над 40 държави. Съотношението между германски граждани и чуждестранни посетители все още е в полза на Германия, тъй като само 33% от всички посетители са извън страната, но това е показател, който непрекъснато се подобрява.

По-голямата част от международните посетители представляват пазари в цяла Европа, следвана от тези в Азия, Северна Америка и Африка. Посетителите работят в научноизследователска, развойна и строителна дейност, но не позволявайте това да ви напълни - около 91% имат думата в решенията за своята компания. Индустриите, които имат силно присъствие в SENSOR + TEST, включват медицинско инженерство, консултации, машиностроене и фабрично строителство, автомобилния сектор и други електрически индустрии.

Настаняване

Що се отнася до организирането на бизнес пътувания и намирането на квартири за търговски изложения, Trade Fair Trips Ltd е вашият краен избор. С нашето богато разнообразие от качествени хотели на специални цени, вие сте длъжни да намерите точно това, от което се нуждаете тук, при нас. Колкото повече чакате, толкова по-високи са цените, така че заповядайте при нас, за да открием най-достъпните хотелски цени по време на SENSOR + TEST.

TFT вярва, че бизнес пътуванията трябва да бъдат достъпни, затова работим с бюджети от всякакъв размер и нашата цел е да намалим общите Ви разходи. Едно телефонно обаждане и ще получите списък с най-добрите хотели в близост до Messe Nurnberg. Trade Fair Trips Ltd също помага за логистиката. Можете да поставите залата за срещи в режим на задържане за определено време или да ни наемете да изградим вашата изложбена кабина. Смесете и съчетайте каквато и услуга да имате за перфектното изживяване

Full list of
hotels for
SENSOR + TEST

Book Now
How to get to SENSOR + TEST

Similar trade shows