Your free enquiry
SENSOR + TEST

SENSOR + TEST

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Electronics, Real Time & Embedded Systems
Organizer
Organizer:
AMA Service GmbH
Event website
Event website:
SENSOR + TEST
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Sensor + Test 2023

Sensor + Test 2023 ще се проведе като събитие на живо в Messe Nuremberg. Датите за провеждане на изданието са определени между 09.05.2023 и 11.05.2023. Участниците ще могат да присъстват на събитието в отсъствие на строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че през април 2022, Германия премахва вътрешните си ограничения за коронавируси. Вместо това организаторите ще препоръчат спазването на предпазни мерки, като например носенето на предпазни маски на лицето в закрити помещения или по време на струпване на хора. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в страната ще трябва да представят 3G входни документи поради ограниченията за пътуване.

Въведение

SENSOR + TEST е водещата в света платформа за сензори, измервателна и тестова технология. От прости микросензори до сложни тестови съоръжения, от готови за употреба компоненти до индивидуализирани услуги, това международно изложение е мястото, където искате да бъдете, за да преместите продукта и да видите модерни иновации, изведени на преден план. SENSOR + TEST съществува от 1982 г. и всяко издание работи под специална тема.

Последното издание беше мониторинг на околната среда, а тази година ще бъде сензорна и измервателна технология за мониторинг на състоянието. Както казахме, цялата верига на стойността е представена тук, което включва също измервателни клетки, измервателни уреди, полупроводници, оборудване за изпитване, калибратори, микро изпълнителни механизми, микропревключватели и никро помпи. Елате за бизнес възможностите и останете за невероятното програмиране. Има SENSOR 2020 (Международна конференция за сензори и измервателни технологии) и IRS² (Международна конференция за инфрачервени сензори и системи).

Логистиката

SENSOR + TEST е ежегодно изложение, което се провежда в Нюрнберг, Германия. По правило изданията излизат общо три дни през юни и процедурите се провеждат в Messe Nurnberg. Събитието ви предоставя AMA Service GmbH със специално съдействие от AMA - Германската асоциация за сензори и измервателни технологии. Допускат се само търговски посетители и работното време е от 09:00 сутринта до 17:00 следобед. Не знаете как да стигнете до Messe Nurnberg и не възнамерявате да се разхождате с кола? Можете да сте там за минути, ако вземете линията на метрото U1. Съществуват солидни транспортни връзки до изложбената площадка от летището и центъра на града. Пътуването не отнема повече от няколко минути.

Какво да очакваме като изложител

Винаги оставате в течение с тенденциите и нововъзникващите технологии. SENSOR + TEST е етапът, на който се провежда наградата за иновации AMA и почита компаниите, които са направили иновативен принос в индустрията. Участвайте и може не само да се възползвате от първокласната реклама, но и да спечелите 10 000 евро;

Информационната програма надхвърля само две конференции. Има събитие за всеки в бранша, включително OPTO и експертния форум VDI / VDE, където ще чуете как лидерите и експертите на деня се справят с проблемите и предизвикателствата пред индустрията;

Специалната тема действа като обединяваща сила в самата изложба и в случай, че темата обхваща ядрото на вашия бизнес, тогава ще се възползвате от допълнителна видимост на място по време на самата изложба. Така успява SENSOR + TEST!

Аудитория и статистика

SENSOR + TEST се представи повече от добре, като се има предвид, че това е високо специализирана изложба. Последното издание регистрира малко над 500 изложители и близо 7000 търговски посетители от над 40 държави. Съотношението между германски граждани и чуждестранни посетители все още е в полза на Германия, тъй като само 33% от всички посетители са извън страната, но това е показател, който непрекъснато се подобрява.

По-голямата част от международните посетители представляват пазари в цяла Европа, следвана от тези в Азия, Северна Америка и Африка. Посетителите работят в научноизследователска, развойна и строителна дейност, но не позволявайте това да ви напълни - около 91% имат думата в решенията за своята компания. Индустриите, които имат силно присъствие в SENSOR + TEST, включват медицинско инженерство, консултации, машиностроене и фабрично строителство, автомобилния сектор и други електрически индустрии.

Настаняване

Що се отнася до организирането на бизнес пътувания и намирането на квартири за търговски изложения, Trade Fair Trips Ltd е вашият краен избор. С нашето богато разнообразие от качествени хотели на специални цени, вие сте длъжни да намерите точно това, от което се нуждаете тук, при нас. Колкото повече чакате, толкова по-високи са цените, така че заповядайте при нас, за да открием най-достъпните хотелски цени по време на SENSOR + TEST.

TFT вярва, че бизнес пътуванията трябва да бъдат достъпни, затова работим с бюджети от всякакъв размер и нашата цел е да намалим общите Ви разходи. Едно телефонно обаждане и ще получите списък с най-добрите хотели в близост до Messe Nurnberg. Trade Fair Trips Ltd също помага за логистиката. Можете да поставите залата за срещи в режим на задържане за определено време или да ни наемете да изградим вашата изложбена кабина. Смесете и съчетайте каквато и услуга да имате за перфектното изживяване!

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на Sensor + Test за 2022 се проведе в Messe Nuremberg като изложение "лице в лице". То се състоя между 10.05.2022 и 12.05.2022 в отсъствието на строги предпазни мерки срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на вътрешните ограничения спрямо коронавируса в Германия през април 2022. В събитието на живо се включиха приблизително 4500 посетители и 371 фирми изложители.

 

Full list of
hotels for
SENSOR + TEST

Book Now
How to get to SENSOR + TEST
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows