Your free enquiry
SEMICON EUROPA

SEMICON EUROPA

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Electronics, Real Time & Embedded Systems
Organizer
Organizer:
SEMI Europe
Event website
Event website:
SEMICON EUROPA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

SEMICON EUROPA 2023 ще се проведе като изложение на живо и паралелно с productronica 2023. Събитието ще се състои в Messe Munich от 14.11.2023 до 17.11.2023. Мястото на провеждане няма да прилага протоколи за безопасност, свързани с Ковид-19, поради отпадането на свързаните с тях вътрешни ограничения.

Въведение в събитието

Semicon Europa е международен панаир за електроника и полупроводници – един от най-големите в света. В него участват производители на полупроводници, доставчици на материали, създатели на технологии за оптимизация на производството, специалисти, представящи иновациите в бранша. Разглеждат се и най-важните проблеми и предизвикателства в сферата на микротехнологиите. Значителна част от участниците са бизнес потребители, които търсят нови производствени системи, решения и продукти. Мястото е подходящо за представяне на нови фирми и продукти, за разширяване на мрежата от професионални контакти и сключване на изгодни сделки. Тази година се очакват над 400 изложители и над 5 000 посетители.

Защо да се обърнете към „Трейд Феър Трипс“ ЕООД?

Направете онлайн хотелски резервации с помощта на професионалист в организацията на бизнес пътувания. Вместо да губите време да търсите хотели в Дрезден, оставете на нас да ви предложим подходящите хотели за Semicon Europa. Можем да се погрижим и за всичко останало, свързано с вашето пътуване – летищен трансфер, кола под наем, информация за обществения транспорт, наем на конферентна зала. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания

SEMICON EUROPA 2021

SEMICON EUROPA 2021 се проведе под формата на изложение лице в лице между 16-ти ноември 2021 и 19-ти ноември 2021. Търговското изложение се проведе в Messe Munich в Мюнхен, Германия. Мястото на провеждане приложи най-новите протоколи за превенция на Ковид-19. В изданието се включиха общо 231 изложители от 20 държави. Сред държавите, които участваха в изложението, бяха Съединените щати, Обединеното кралство, Турция и Израел.

SEMICON EUROPA 2022

Изданието на SEMICON Europa за 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Messe Munich. То се състоя между 15.11.2022  и 17.11.2022. То съвпадна с electronica 2022, като на мястото на провеждане не бяха приложени мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължеше на отмяната от страна на Бундестага на ограниченията, свързани с пандемията в страната. На събитието присъстваха 325 изложители и 85 представители на медиите.

Full list of
hotels for
SEMICON EUROPA

Book Now
How to get to SEMICON EUROPA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows