Your free enquiry
Seafood Expo Global

Seafood Expo Global

Barcelona, Spain
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Diversified Communications
Event website
Event website:
Seafood Expo Global
Frequency
Frequency:
1 year

Seafood Expo Global – актуализация

Seafood Expo Global 2023 ще бъде домакин на събитие на живо във Fira Barcelona Gran Via в Испания. Събитието ще се проведе между датите 25.04.2023 и 27.04.2023. Мястото на събитието няма да въведе мерки за безопасност, като например социално дистанциране, поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Въведение

Seafood Expo Global дава на посетителите несравним достъп до световния пазар на морски дарове благодарение на впечатляващия си брой изложители и широчината на продуктите от продуктовото му портфолио. Говорейки за продуктови категории, изложителите представят прясна риба и морски дарове, замразена риба и морски дарове, морски дарове с добавена стойност, спедитори, логистични услуги, оборудване за обработка и опаковане.

Акценти

  • Има голяма възможност за кръстосани продажби, тъй като търговският панаир споделя сцена с SEAFOOD PROCESSING GLOBAL.
  • Това е добър бизнес – поглед върху нивото на посещаемост разкрива близо 30 000 търговски посетители и това не е нещо, което трябва да се игнорира.
  • Търговският панаир разглежда тенденциите на различни международни пазари, тъй като има повече от 70 национални и регионални павилиона на държави.

Логистиката

Международният търговски панаир, известен преди като Brussels Seafood Show, продължава три дни някъде около късна пролет в Брюксел, Белгия. Brussels Expo служи като място домакин и Diversified Communications UK. Вратите отварят за търговски посетители от 10:00 часа и затварят в 18:00 часа. Последният ден прави специално изключение, като затварянето е планирано за 16:00 часа.

Публика и статистика

Seafood Expo Global се радва на силна репутация сред международните пазари, както може да се удостовери от 70-те национални и регионални национални павилиона, присъстващи на всяко издание. Търговският панаир също споделя сцената със специализираната Seafood Processing Global, която създава перфектната синергия за бизнес възможности.

Изложителите имат допълнителен стимул да присъстват, тъй като могат да диверсифицират своя поток от приходи чрез срещи с представители на болници, барове, вериги за бързо хранене, вносители и износители, дистрибутори, хотели, круизни линии, курорти, ресторанти, търговци на едро, авиокомпании и заведения за обществено хранене.

Онлайн резервация на хотел за Seafood Expo Global

Резервирайте първо хотели за Seafood Expo Global на ниска цена чрез нас. Ние работим с имоти на всички ценови точки в Брюксел / Барселона и сме в състояние да осигурим най-добрите оферти за хотели за Seafood Expo Global с бърз достъп до обществен транспорт. Съкратете пътуването си до работното място, като намерите хотел близо до Експото за нула време.

Но има още услуги, които можем да предложим. Независимо дали трябва да резервирате зали за срещи или искате инсталиране на шоу кабина, нашият екип е на ваше разположение. Комбинирайте множество услуги в спретнат, рентабилен пакет, който ще направи вашето бизнес пътуване толкова лесно и продуктивно.

Предишни издания

Издание 2022 г

Seafood Expo Global 2022 се проведе между 26 април и 28 април 2022 г. То беше домакин за първи път в Испания на Fira de Barcelona - Gran Via. На 39 847 m2 изложбена площ имаше 1550 компании изложители от 76 страни и повече от 26 000 професионални посетители.

Защо да се доверите на Trade Fair Trips Ltd? Защото екипът ни е лидер в логистиката на бизнес пътуванията! Само ни кажете брой легла и вашия бюджет и ние, в рамките на часове ще ви предложим най-добрите оферти за хотелско настаняване – на отлична цена и локация! Освен това, можем да ви предложим и други важни услуги, свързани с вашето бизнес пътуване и представяне на изложението – ще наемем за вас конферентна зала за бизнес срещи и монтиране на вашия търговски изложбен щанд, за да се фокусирате единствено  и само върху бизнеса си! 

Консултирайте сес нас и ние ще ви предложим всичко, от което се нуждаете, за да имате едно успешно бизнес пътуване! 

Full list of
hotels for
Seafood Expo Global

Book Now
How to get to Seafood Expo Global
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

50 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

By car
By car:

15 минути при пътуване от при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

10 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

40 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

Similar trade shows