Seafood Expo Global
Seafood Expo Global

Seafood Expo Global

New Dates
26 апр 2022 - 28 апр 2022
Spain , Barcelona

General Information

Organizer

Diversified Communications

Event website

Seafood Expo Global

Frequency

1 year

Seafood Expo Global Map

Past Editions

7 - 9 May Brussels Seafood Show 2019

24 - 26 Apr BRUSSELS SEAFOOD SHOW 2018

25 - 27 Apr BRUSSELS SEAFOOD SHOW 2017

Изключително популярнато Seafood Expo Global премести датите си от април 2021 г. на 7 септември на 9 септември 2021 г. поради пандемията от коронавирус. Изложбените площи във Fira Barcelona Gran Via в Барселона, Испания, ще прилагат актуални политики и протоколи за социално отдалечаване и санитария на мястото.

Въведение

Seafood Expo Global предоставя на посетителите несравним достъп до световния пазар на морски дарове благодарение на впечатляващия си брой изложители и широтата на своите продукти от продуктовото си портфолио. Говорейки за продуктови категории, изложителите представят прясна риба и морски дарове, замразена риба и морски дарове, морски дарове с добавена стойност, спедитори, логистични услуги, оборудване за преработка и опаковане.

Акценти

  • Съществува силната възможност за кръстосани продажби, тъй като търговският панаир споделя една сцена с SEOFOOD PROCESSING GLOBAL.
  • Това е добър бизнес - погледът върху степента на посещаемост разкрива близо 30 000 посетители на търговия и това не е нещо, което да се игнорира.
  • Панаирът изследва тенденциите на различни международни пазари, тъй като има над 70 национални и регионални държавни павилиона.

Логистиката

Международният търговски панаир, известен преди като Брюкселско изложение за морски дарове (BRUSSELS SEAFOOD SHOW), продължава три дни някъде около късната пролет в Брюксел, Белгия. Брюксел Експо служи като място за домакин и Diversified Communications UK. Вратите се отварят за посетители от 10:00 сутринта и се затварят в 18:00 следобед. Последният ден прави специално изключение, като работното време е затворено за 16:00 следобед.

Аудитория и статистика

Seafood Expo Global се радва на силна репутация сред международните пазари, което може да бъде засвидетелствано от 70-те национални и регионални селски павилиона, присъстващи на всяко издание. Търговският панаир също споделя сцената със специализирания Seafood Processing Global, който създава перфектната синергия за бизнес възможности.

Изложителите имат допълнителен стимул да присъстват, тъй като са в състояние да диверсифицират своя поток от приходи чрез срещи с болници, барове, вериги за бързо хранене, вносители и износители, дистрибутори, хотели, круизни линии, курорти, ресторанти, търговци на едро, авиокомпании и заведения за обществено хранене.

Онлайн резервация на хотел за Seafood Expo Global

Резервирайте първо хотели на Seafood Expo Global при ниски цени при нас. Ние работим с имоти на всички ценови точки в Брюксел / Барселона и можем да осигурим най-добрите хотелски оферти за Seafood Expo Global с достъп до обществения транспорт.

Съкратете пътуването си до работа, като за нула време получите хотел близо до Експото.

Но има още услуги, които можем да предложим. Независимо дали трябва да резервирате стая за срещи или искате инсталация на изложбена щанд, нашият екип е на ваше разположение. Комбинирайте множество услуги в изискан рентабилен пакет, който ще направи вашето бизнес пътуване толкова лесно и продуктивно.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА