Your free enquiry
SaMoTer

SaMoTer

Verona, Italy
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
Veronafiere
Event website
Event website:
SaMoTer
Frequency
Frequency:
3 years

SaMoTer 2023 & Ковид-19

SaMoTer 2023 ще се проведе във Veronafiere в Италия между 03.05.2023 г. и 07.05.2023 г. Събитието ще се проведе като търговско изложение на живо и ще разполага с най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Това включва изискването присъстващите да поддържат социална дистанция от 1,5 до 2 метра. Освен това те трябва да носят маски за лице в закрити помещения, като например изложбените зали. Поради настоящите забрани за пътуване от участниците в изложението може да се изисква да се поставят под карантина за определен брой дни. Като алтернатива те могат да покажат документи, като например отрицателни резултати от тестове. 

Въведение

SaMoTer е международно изложение за строителство и строителна техника. Изложителите представят най-новите си продукти и услуги: кранове, подемни съоръжения, двигатели, товароподемни машини, машини за жп и пътно строителство, за преместване на земни маси, пробиване, резервни части и аксесоари, промишлени превозни средства, самосвали. Посетителите са предимно вносители, дистрибутори, търговци на дребно, фирми за отдаване на строителна техника под наем, купувачи, потенциални клиенти. 

По време на събитията от съпътстващата програма експерти в областта споделят своя опит и идеи. SaMoTer е чудесна възможност за популяризиране на бизнеса ви, създаване на нови контакти и партньорства и сключване на сделки. 

Съсредоточете се върху в подготовката на представянето си, вместо да губите време в търсене на хотели във Верона. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на бизнес пътувания и бързо намираме онлайн хотели за международни изложения. Ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за SaMoTer. Ще осигурим трансфера ви от и до летището, кола под наем и/или информация за обществения транспорт, конферентна зала. С нас пътуването ви ще е спокойно, изгодно, приятно и ще имате всички предпоставки за отлично бизнес представяне.

Full list of
hotels for
SaMoTer

Book Now
How to get to SaMoTer

Similar trade shows