SaMoTer
SaMoTer

SaMoTer

New Dates
21 окт 2020 - 25 окт 2020
Italy , Verona

General Information

Organizer

Veronafiere

Event website

SaMoTer

SaMoTer Map

Past Editions

22 - 25 Feb SAMOTER 2017

SaMoTer е международно изложение за строителство и строителна техника. Изложителите представят най-новите си продукти и услуги: кранове, подемни съоръжения, двигатели, товароподемни машини, машини за жп и пътно строителство, за преместване на земни маси, пробиване, резервни части и аксесоари, промишлени превозни средства, самосвали. Посетителите са предимно вносители, дистрибутори, търговци на дребно, фирми за отдаване на строителна техника под наем, купувачи, потенциални клиенти. 

По време на събитията от съпътстващата програма експерти в областта споделят своя опит и идеи. SaMoTer е чудесна възможност за популяризиране на бизнеса ви, създаване на нови контакти и партньорства и сключване на сделки. 

Съсредоточете се върху в подготовката на представянето си, вместо да губите време в търсене на хотели във Верона. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на бизнес пътувания и бързо намираме онлайн хотели за международни изложения. Ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за SaMoTer. Ще осигурим трансфера ви от и до летището, кола под наем и/или информация за обществения транспорт, конферентна зала. С нас пътуването ви ще е спокойно, изгодно, приятно и ще имате всички предпоставки за отлично бизнес представяне.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА