Your free enquiry
SALON DE GOURMETS

SALON DE GOURMETS

Madrid, Spain
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Ifema
Event website
Event website:
SALON DE GOURMETS
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

SALON DE GOURMETS 2023 ще се проведе през април 2023. IFEMA Мадрид се подготвя да бъде домакин на изложението за деликатеси от 17-ти до 20-ти април 2023. Участниците могат да очакват всеобхватни протоколи за здраве и безопасност на територията на изложението. Събитието ще се проведе под формата на изложение лице в лице. Участниците трябва да имат предвид, че на мястото на провеждане на изложението ще има строго 3G правило за влизане. След представяне на доказателство за имунизация или възстановяване, участниците могат да влязат на територията на мястото на провеждане. Те могат да покажат и отрицателен резултат от лабораторни изследвания. Те ще трябва да представят такива документи и при пристигането си в Испания поради въведените ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

SALON DE GOURMETS си заслужава репутацията на най-важното международно изложение за висок клас гастрономия и деликатеси, събирайки целия свят в едно-единствено събитие. Елате на SALON DE GOURMETS, за да представите най-добрите си продукти или да опитате невъобразими вкусове. Според приблизителните оценки към момента броят на изложителите е над 1390, а броят на посетителите над 80 000. Вземете най-добрите цени за хотели преди всички останали и се обърнете към Трейд Феър Трипс ЕООД.

Изисквайте само най-доброто и го получете в един-единствен ден благодарение на Трейд Феър Трипс ЕООД. Ние ще ви предложим хотелски оферти за SALON DE GOURMETS , съобразени с вашия бюджет, а и можете да ни вярвате, когато казваме, че сме работили както с начинаещи предприятия, така и с утвърдени корпорации. Кажете ни цена и ние ще направим така, че да спестите много пари. Инвестирайте своите ресурси там, където им е мястото - SALON DE GOURMETS. В крайна сметка трябва да се конкурирате с над 35 000 продукта, които ще бъдат на показ. Изиграйте картите си добре и имате шанса да влезете в доходоносно партньорство с големи купувачи на нови пазари. Привлечете внимание и разширете професионалната си мрежа на SALON DE GOURMETS с Трейд Феър Трипс ЕООД като ваш партньор.

Предишни издания на Salon De Gourmets

Издание за 2021

Между 18-ти и 21-ви октомври 2021 се проведе Salon de Gourmets. Събитието се осъществи под формата на изложение лице в лице в IFEMA - Feria de Madrid. За да се гарантира безопасността на участниците, мястото на провеждане беше оборудвано със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. На изданието за 2021 1 548 изложители представиха 37 000 висококачествени продукта на 74 914 посетители на изложението.

Издание за 2022

Salon De Gourmets 2022 се проведе като събитие на живо между 25.04.2022 и 28.04.2022. В изданието участваха около 1 600 изложители, 120 гостуващи купувачи от 38 държави и приблизително 70 000 търговски посетители. За да се гарантира тяхната безопасност, IFEMA - Feria MAdrid разполагаше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например задължителни маски за лице.

 

Full list of
hotels for
SALON DE GOURMETS

Book Now
How to get to SALON DE GOURMETS

Similar trade shows