Most booked hotels
Your free enquiry
Royal Welsh Show

Royal Welsh Show

Llanelwedd, UK
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
The Royal Welsh Agricultural Society
Event website
Event website:
Royal Welsh Show
Frequency
Frequency:
1 year

Royal Welsh Show и Ковид-19

Между 24.07.2023 и 27.07.2023 ще се проведе Royal Welsh Show в Royal Welsh Showground. Изложението на живо няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, довела до премахване на националните ограничения и тези за пътуване в Германия. Поради тези промени от участниците няма да се изисква да представят 3G входни документи при пристигане в страната или на мястото на провеждане.

Въведение

Шоуто на Кралския уелс стимулира както туризма, така и местната икономика в Уелс, като се превръща в място за селскостопанските бизнеси да генерират продажби и място за събиране на близките селски общности. Търговското изложение има дълга история, тъй като първото издание се проведе през 1904 г. и само чрез популярността си организаторите предоставиха на Royal Welsh Show сегашните си постоянни изложбени площи. Селскостопанското изложение е място за забавления, състезания, витрини, оценяване на говеда, овце, коне, кози, прасета и място за закупуване директно от местни производители. Организаторите разкриват, че почти 10 милиона британски лири се изразходват по време на шоуто от посетителите и това не брои над 6 милиона британски лири, които са пряко резултат от вторични (бизнес) продажби. Как това стимулира местната икономика? Смята се, че Royal Welsh Show генерира допълнителни 3 милиона британски лири икономическа полза за района.

Логистиката

Шоуто на Кралския уелс определя високото лято в Уелс всяка година. Изданията се организират на изложбените площадки на Llanelwedd, Builth Wells и обикновено се провеждат в края на юли. За общо четири дни цялата селска общност може да дойде и да се наслади на тържествата и състезанията. Публиката се състои от професионалисти в селското стопанство, както и от местните селски общности. Шоуто е организирано от Кралското уелско земеделско общество и вратите се отварят в 08:00 сутринта всеки ден, въпреки че времената на затваряне варират в зависимост от програмирането. До площадките на изложението може да се стигне по повечето основни магистрали във Великобритания - M42 / M5 / A44 / M6 / M56 / A483 / A4. Има и железопътни връзки до Llanelwedd през Shrewsbury или Swansea с две възможности за слизане - Builth Road или Llandrindod Wells станции. Това е спокойно, живописно пътуване из богатата уелска провинция.

Какво казват хората?

„Royal Welsh Show е върховното селскостопанско събитие във Великобритания. През годините тя се превърна в поразителната история на успеха, която виждаме пред очите ни днес, 100-то шоу, история на успеха, която обхваща поколения хора от страната, фермери и водещи граждани на нашата нация. "

„Препоръчаното графско споразумение от 1963 г. позволи на тази страхотна институция да процъфтява всяка година, като инвестира в нови и по-добри съоръжения, като нищо от това не би могло да бъде постигнато без фантастичните усилия, положени от приемащите окръзи, като тази година не беше изключение.“

„Дълго да може традиционната окръжна традиция да продължи да дава възможност на Royal Welsh Show и обществото да действат като връзка между град и село, градско и селско и храна и потребител.“

„Хората очакват да съм тук, имам същата позиция от 14 години.“

„Нещо, което правим от доста дълго време, главно за качеството на възможните клиенти и за генериране на нови запитвания.“

Аудитория и статистика

Има причина, поради която Royal Welsh Show заема толкова важна роля за развитието на местната икономика в Уелс. През четирите дни на програмата си шоуто регистрира над 200 000 посетители, които представляват както земеделски специалисти, така и местните общности в близост до терена. Разнообразието от игри, състезания и атракции на живо са предназначени за широката публика, които са най-атрактивната клиентска база за малки изложители - най-вече занаятчийски независим бизнес. В същото време Royal Welsh Show създава перфектните условия за по-големи компании с по-широк обхват да получат внимание и да генерират потенциални клиенти за продажби. Изложителите обхващат голямо разнообразие от продуктови категории - машини, здраве и красота, градинарски консумативи, занаяти, облекло и храни и напитки. Друга важна група, която присъства, е тази на младите фермери в района благодарение на подкрепата на клубовете за млади фермери.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd помага на изложителите да правят бизнес пътувания без значение дестинацията - включително Уелс. Дайте ни ценови диапазон и ние ще потърсим най-доброто хотелско настаняване за Royal Welsh Show преди време. Независимо дали имате бюджета да харчите много или предпочитате да спестите, ние приспособяваме вашето хотелско изживяване според вашите нужди и ви изпращаме най-добрите оферти на пазара в рамките на един работен ден. Резервирането на престоя ви в хотела никога не е било по-лесно и е необходима само една консултация с нас по телефона. След като си осигурите онлайн резервацията на хотел за Royal Welsh Show, е време да помислите за логистика. Имате ли нужда от зала за срещи на изложбената площадка? Все още ли се нуждаете от някой, който да изгради изложбения ви щанд? Trade Fair Trips ltd може да помогне и за двете неща и да го направи на справедлива цена.

Full list of
hotels for
Royal Welsh Show

Book Now
How to get to Royal Welsh Show

Similar trade shows