Royal Highland Show 2024

Royal Highland Show 2024

Храни и напитки, вина Храна и напитки Разни
Edinburgh, UK
20-23 Jun 2024
Организатор:
3D/2D UK
Място на провеждане:
Royal Highland Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
Royal Highland Show

Емблематично шотландско земеделско събитие

Royal Highland Show 2024

Домакин на Royal Highland Show през 2024 ще бъде Royal Highland Center в Обединеното кралство. Събитието ще се проведе между 20.06.2024 и 23.06.2024. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в Обединеното кралство, мястото на провеждане на събитието няма да включва мерки за защита от Ковид-19. 

Въведение

Обединеното кралство има дълга история, подкрепяща и насърчаваща труда на своята селскостопанска индустрия, а Royal Highland Show е живото свидетелство за тази богата история. Шоуто генерира доста голяма сума на доходите за местната икономика (най-новата оценка поставя икономическата полза от 65 милиона паунда) всяка година. Той работи непрекъснато повече от два века с първото издание, проведено през 1784. Royal Highland Center буквално е преминал през всички основни събития в земеделието и животновъдството. Днес продуктовото портфолио се разпростира върху цялата верига на стойността, издържа на селскостопански машини и консумативи, консумативи за коне, спортни стоки на открито, произвежда селскостопански инструменти и инструменти, племенни говеда, градинарство, растителна защита и горско стопанство, дървени изделия, предмети от бита, цветя и торове . Също така трябва да подчертаем елемента за изграждане на общността, който се проявява в развлечения на живо, демонстрации на храна на живо, чудесни места за ядене и пиене.

Логистиката

Шоуто на Royal Highland претендира за месец юни и всяка година пристига в масивния Royal Highland Center точно пред Единбург, където има достатъчно зелено пространство на открито за всички изложители, посетители и програми. Шоуто се провежда общо четири дни, а организатори са Royal Highland & Agricultural Society of Scotland заедно с The Royal Bank of Scotland като поддръжник. Достъпът е отворен за широката общественост от местните райони, както и за професионалистите в селскостопанската индустрия. Работното време е от 08:00 сутринта до 19:00 следобед. Royal Highland Center може да е извън града, но е съседен на летище Единбург и има добри връзки с центъра на града чрез магистралите M8 и M9. Наистина е лесно да стигнете с кола до изложбения център и да намерите достатъчно паркинг на земята.

Какво можете да очаквате като изложител

Шоуто на Royal Highland е историческа институция и печели много по отношение на броя на посетителите и бизнеса, които привлича, така че имате още по-голям стимул да изложите: шоуто ви отваря толкова голяма експозиция на пешеходен трафик сред търговските посетители и широката публика ;

На Royal Highland Show винаги е имало високопоставени посетители, включително много членове на кралското семейство, включително кралица Елизабет II, Ан, принцеса Роял, както и принц Ричард, херцог на Глостър.

Наличието на кралски особи само допринася за привлекателността и легитимността на шоуто и допълнително мотивира изложителите;

Шоуто на Royal Highland има начини да привлече публиката и да насочи трафика към вашите продукти и услуги чрез отлично програмиране и тематични области. Предстоящото издание ще маркира популярни артикули като тежки конни явки, The Forge, The Forestry Arena, The Countryside Area и Sheep Shearing.

Аудитория и статистика

Какво постига историческа търговска изложба като тази по време на издание? Изложителите ще се радват да научат, че продукти и услуги от над 1000 международни изложители се показват пред динамична публика, която често достига около 190 000 посетители. Royal Highland Show е основното място за срещи на фермери и животновъди, така че има многобройни състезания за добитък - 900, за да бъдем точни. Това подсказва присъствието на 2150 състезатели по животни и общо 6500 животни. Има много за разглеждане и наслада чрез пазаруване и арена на храни и напитки. По-голямата част от изложителите са шотландци по националност, но други производители от Европа извеждат алкохола и деликатесите си на преден план. Един от най-интересните аспекти на Royal Highland Show е присъствието на бизнеси, които функционират като поддръжници на селскостопанските сектори като банки и супермаркети и производители на храни.

Настаняване

Около юни ще бъде натоварено време в Единбург, така че може и да резервирате хотелските си стаи в града още днес. Резервирането на престоя ви в хотела веднага носи няколко предимства - достъп до по-голям брой свободни стаи, разнообразие в местоположението и добри цени. Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви предостави най-добрите хотелски цени по време на Royal Highland Show и да ги подреди в списък в рамките на един работен ден. Ние правим цялото планиране за вас и се уверяваме, че вашето бизнес пътуване протича гладко. В допълнение към обслужването на хотелско настаняване по време на търговски изложения, Trade Fair Trips ltd има каталог с други туристически услуги. Едно от най-популярните е резервирането на зали за срещи на ваше име преди време. Ние също така се занимаваме с изграждането на изложбени кабини.

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от Edinburgh Airport (Летище Единбург)

Не е препоръчително при пътуване от Leith Central Station (Централна гара Лейт)

 

С кола
С кола:

5 минути при пътуване от Edinburgh Airport (Летище Единбург)

20 минути при пътуване от Leith Central Station (Централна гара Лейт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Edinburgh Airport (Летище Единбург)

60 минути при пътуване от Leith Central Station (Централна гара Лейт)

map

Хотели около Royal Highland Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Royal Highland Show 2024 Edinburgh Delta Hotels by Marriott Edinburgh 3.9 Edinburgh при поискване Заявка
Royal Highland Show 2024 Edinburgh Norton House Hotel & Spa, Edinburgh 2.9 Edinburgh при поискване Заявка
Royal Highland Show 2024 Edinburgh Carmichael 9.7 Edinburgh при поискване Заявка
Royal Highland Show 2024 Edinburgh Novotel Edinburgh Centre 13.75 Edinburgh при поискване Заявка
Royal Highland Show 2024 Edinburgh a&o Edinburgh City 13.32 Edinburgh при поискване Заявка
Royal Highland Show 2024 Edinburgh Leonardo Edinburgh Murrayfield 7.65 Edinburgh при поискване Заявка
Royal Highland Show 2024 Edinburgh Old Waverley Hotel 14.14 Edinburgh при поискване Заявка
Royal Highland Show 2024 Edinburgh voco Edinburgh - Haymarket, an IHG Hotel 10.3 Edinburgh при поискване Заявка
Royal Highland Show 2024 Edinburgh Sheraton Grand Hotel & Spa 10.78 Edinburgh при поискване Заявка
Royal Highland Show 2024 Edinburgh ibis budget Glasgow Cumbernauld 53.13 Glasgow при поискване Заявка

Royal Highland Show 2022

Royal Highland Show 2022 се проведе като хибридно събитие между 23-ти юни и 26-ти юни 2022. Изданието включваше изложение лице в лице в Royal Highland Center. На разположение на участниците беше и допълнителна цифрова платформа, предоставена от Facebook. Поради отмяната на вътрешните ограничения на Обединеното кралство, мястото за присъствения аспект не прилагаше предпазни мерки срещу Ковид-19. Събитието привлече 194 000 зрители на живо и над 200 000 дигитални потребители от 82 държави. Сред участниците на живо бяха 40 000 деца. По време на изданието бяха връчени 305 награди.

Royal Highland Show 2023

Royal Highland Show 2023 беше хибридно събитие, аналогично на формата от 2022. В изданието, което се проведе между 22.06.2023 и 25.06.2023, участваха 216 000 посетители на живо и над 140 000 дигитални участници от 113 държави. Сред тях бяха и 26 500 деца. В конкурсите на събитието бяха получени над 5 000 заявки за участие на животни и бяха раздадени над 280 награди. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Royal Highland Show 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.