Your free enquiry
Royal Highland Show

Royal Highland Show

Edinburgh, UK
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
3D/2D UK
Event website
Event website:
Royal Highland Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Royal Highland Show за 2023 ще се проведе на живо между датите 22.06.2023 и 25.06.2023. Избраното място за провеждане на изложението остава Royal Highland Center в Шотландия. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения. Аналогично, в Обединеното кралство в момента няма въведени забрани за пътуване. 

Въведение

Обединеното кралство има дълга история, подкрепяща и насърчаваща труда на своята селскостопанска индустрия, а Royal Highland Show е живото свидетелство за тази богата история. Шоуто генерира доста голяма сума на доходите за местната икономика (най-новата оценка поставя икономическата полза от 65 милиона паунда) всяка година. Той работи непрекъснато повече от два века с първото издание, проведено през 1784. Royal Highland Center буквално е преминал през всички основни събития в земеделието и животновъдството. Днес продуктовото портфолио се разпростира върху цялата верига на стойността, издържа на селскостопански машини и консумативи, консумативи за коне, спортни стоки на открито, произвежда селскостопански инструменти и инструменти, племенни говеда, градинарство, растителна защита и горско стопанство, дървени изделия, предмети от бита, цветя и торове . Също така трябва да подчертаем елемента за изграждане на общността, който се проявява в развлечения на живо, демонстрации на храна на живо, чудесни места за ядене и пиене.

Логистиката

Шоуто на Royal Highland претендира за месец юни и всяка година пристига в масивния Royal Highland Center точно пред Единбург, където има достатъчно зелено пространство на открито за всички изложители, посетители и програми. Шоуто се провежда общо четири дни, а организатори са Royal Highland & Agricultural Society of Scotland заедно с The Royal Bank of Scotland като поддръжник. Достъпът е отворен за широката общественост от местните райони, както и за професионалистите в селскостопанската индустрия. Работното време е от 08:00 сутринта до 19:00 следобед. Royal Highland Center може да е извън града, но е съседен на летище Единбург и има добри връзки с центъра на града чрез магистралите M8 и M9. Наистина е лесно да стигнете с кола до изложбения център и да намерите достатъчно паркинг на земята.

Какво можете да очаквате като изложител

Шоуто на Royal Highland е историческа институция и печели много по отношение на броя на посетителите и бизнеса, които привлича, така че имате още по-голям стимул да изложите: шоуто ви отваря толкова голяма експозиция на пешеходен трафик сред търговските посетители и широката публика ;

На Royal Highland Show винаги е имало високопоставени посетители, включително много членове на кралското семейство, включително кралица Елизабет II, Ан, принцеса Роял, както и принц Ричард, херцог на Глостър.

Наличието на кралски особи само допринася за привлекателността и легитимността на шоуто и допълнително мотивира изложителите;

Шоуто на Royal Highland има начини да привлече публиката и да насочи трафика към вашите продукти и услуги чрез отлично програмиране и тематични области. Предстоящото издание ще маркира популярни артикули като тежки конни явки, The Forge, The Forestry Arena, The Countryside Area и Sheep Shearing.

Аудитория и статистика

Какво постига историческа търговска изложба като тази по време на издание? Изложителите ще се радват да научат, че продукти и услуги от над 1000 международни изложители се показват пред динамична публика, която често достига около 190 000 посетители. Royal Highland Show е основното място за срещи на фермери и животновъди, така че има многобройни състезания за добитък - 900, за да бъдем точни. Това подсказва присъствието на 2150 състезатели по животни и общо 6500 животни. Има много за разглеждане и наслада чрез пазаруване и арена на храни и напитки. По-голямата част от изложителите са шотландци по националност, но други производители от Европа извеждат алкохола и деликатесите си на преден план. Един от най-интересните аспекти на Royal Highland Show е присъствието на бизнеси, които функционират като поддръжници на селскостопанските сектори като банки и супермаркети и производители на храни.

Настаняване

Около юни ще бъде натоварено време в Единбург, така че може и да резервирате хотелските си стаи в града още днес. Резервирането на престоя ви в хотела веднага носи няколко предимства - достъп до по-голям брой свободни стаи, разнообразие в местоположението и добри цени. Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви предостави най-добрите хотелски цени по време на Royal Highland Show и да ги подреди в списък в рамките на един работен ден. Ние правим цялото планиране за вас и се уверяваме, че вашето бизнес пътуване протича гладко. В допълнение към обслужването на хотелско настаняване по време на търговски изложения, Trade Fair Trips ltd има каталог с други туристически услуги. Едно от най-популярните е резервирането на зали за срещи на ваше име преди време. Ние също така се занимаваме с изграждането на изложбени кабини.

Предишни издания

2022

Royal Highland Show 2022 се проведе като хибридно събитие между 23-ти юни и 26-ти юни 2022. Изданието включваше изложение лице в лице в Royal Highland Center. На разположение на участниците беше и допълнителна цифрова платформа, предоставена от Facebook. Поради отмяната на вътрешните ограничения на Обединеното кралство, мястото за присъствения аспект не прилагаше предпазни мерки срещу Ковид-19. Събитието привлече 194 000 зрители на живо и над 200 000 дигитални потребители от 82 държави. Сред участниците на живо бяха 40 000 деца. По време на изданието бяха връчени 305 награди.

Full list of
hotels for
Royal Highland Show

Book Now
How to get to Royal Highland Show

Similar trade shows