Most booked hotels
Your free enquiry
Royal Highland Show

Royal Highland Show

Edinburgh ,UK
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
3D/2D UK
Event website
Event website :
Royal Highland Show
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Обединеното кралство има дълга история, подкрепяща и насърчаваща труда на своята селскостопанска индустрия, а Royal Highland Show е живото свидетелство за тази богата история. Шоуто генерира доста голяма сума на доходите за местната икономика (най-новата оценка поставя икономическата полза от 65 милиона паунда) всяка година. Той работи непрекъснато повече от два века с първото издание, проведено през 1784. Royal Highland Center буквално е преминал през всички основни събития в земеделието и животновъдството. Днес продуктовото портфолио се разпростира върху цялата верига на стойността, издържа на селскостопански машини и консумативи, консумативи за коне, спортни стоки на открито, произвежда селскостопански инструменти и инструменти, племенни говеда, градинарство, растителна защита и горско стопанство, дървени изделия, предмети от бита, цветя и торове . Също така трябва да подчертаем елемента за изграждане на общността, който се проявява в развлечения на живо, демонстрации на храна на живо, чудесни места за ядене и пиене.

Логистиката

Шоуто на Royal Highland претендира за месец юни и всяка година пристига в масивния Royal Highland Center точно пред Единбург, където има достатъчно зелено пространство на открито за всички изложители, посетители и програми. Шоуто се провежда общо четири дни, а организатори са Royal Highland & Agricultural Society of Scotland заедно с The Royal Bank of Scotland като поддръжник. Достъпът е отворен за широката общественост от местните райони, както и за професионалистите в селскостопанската индустрия. Работното време е от 08:00 сутринта до 19:00 следобед. Royal Highland Center може да е извън града, но е съседен на летище Единбург и има добри връзки с центъра на града чрез магистралите M8 и M9. Наистина е лесно да стигнете с кола до изложбения център и да намерите достатъчно паркинг на земята.

Какво можете да очаквате като изложител

Шоуто на Royal Highland е историческа институция и печели много по отношение на броя на посетителите и бизнеса, които привлича, така че имате още по-голям стимул да изложите: шоуто ви отваря толкова голяма експозиция на пешеходен трафик сред търговските посетители и широката публика ;

На Royal Highland Show винаги е имало високопоставени посетители, включително много членове на кралското семейство, включително кралица Елизабет II, Ан, принцеса Роял, както и принц Ричард, херцог на Глостър.

Наличието на кралски особи само допринася за привлекателността и легитимността на шоуто и допълнително мотивира изложителите;

Шоуто на Royal Highland има начини да привлече публиката и да насочи трафика към вашите продукти и услуги чрез отлично програмиране и тематични области. Предстоящото издание ще маркира популярни артикули като тежки конни явки, The Forge, The Forestry Arena, The Countryside Area и Sheep Shearing.

Аудитория и статистика

Какво постига историческа търговска изложба като тази по време на издание? Изложителите ще се радват да научат, че продукти и услуги от над 1000 международни изложители се показват пред динамична публика, която често достига около 190 000 посетители. Royal Highland Show е основното място за срещи на фермери и животновъди, така че има многобройни състезания за добитък - 900, за да бъдем точни. Това подсказва присъствието на 2150 състезатели по животни и общо 6500 животни. Има много за разглеждане и наслада чрез пазаруване и арена на храни и напитки. По-голямата част от изложителите са шотландци по националност, но други производители от Европа извеждат алкохола и деликатесите си на преден план. Един от най-интересните аспекти на Royal Highland Show е присъствието на бизнеси, които функционират като поддръжници на селскостопанските сектори като банки и супермаркети и производители на храни.

Настаняване

Около юни ще бъде натоварено време в Единбург, така че може и да резервирате хотелските си стаи в града още днес. Резервирането на престоя ви в хотела веднага носи няколко предимства - достъп до по-голям брой свободни стаи, разнообразие в местоположението и добри цени. Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви предостави най-добрите хотелски цени по време на Royal Highland Show и да ги подреди в списък в рамките на един работен ден. Ние правим цялото планиране за вас и се уверяваме, че вашето бизнес пътуване протича гладко. В допълнение към обслужването на хотелско настаняване по време на търговски изложения, Trade Fair Trips ltd има каталог с други туристически услуги. Едно от най-популярните е резервирането на зали за срещи на ваше име преди време. Ние също така се занимаваме с изграждането на изложбени кабини.

Full list of
hotels for
Royal Highland Show

Book Now
How to get to Royal Highland Show

Similar trade shows