Interlift 2023

Interlift 2023

Градско оборудване Архитектура Строителство
Augsburg, Germany
17-20 Oct 2023
Организатор:
AFAG
Място на провеждане:
Messe Augsburg
Честота:
2 years
Уебсайт:
Interlift

Световното търговско събитие за асансьорната индустрия

Интерлифт и Covid-19

Interlift 2023 е потвърден от AFAG Messen und Ausstellungen GmbH като търговски панаир на живо. Професионалистите от бранша отново ще могат да се срещнат между 17.10.2023 г. и 20.10.2023 г. Messe Augsburg отново ще служи като домакин на събитието на живо. Считано от 02.04.2022 г. провинция Бавария премахна своите вътрешни ограничения, свързани с Covid-19. В резултат на тази промяна, мястото е отменило предпазните мерки за безопасност, като например изискването участниците да представят документи за 3G достъп при пристигането. Въпреки това, има няколко препоръки, които присъстващите ще бъдат силно посъветвани да следват. Те включват поддържане на безопасно разстояние от 1,5 метра. Присъстващите също трябва да изберат да носят защитни маски за лице на закрито, въпреки че вече не се изисква. Те също така трябва редовно да практикуват добра хигиена на ръцете. Участниците трябва да знаят, че поради ограниченията за пътуване, от тях ще се изисква да представят документи за достъп до 3G при пристигането си в Германия.

Въведение

Interlift служи като качествена платформа за доставки в индустрията за асансьори. Това го прави едно от най-очакваните събития в професионалните среди. Това е така, защото изложителите могат да генерират потенциални клиенти. Това се дължи и на това, че Interlift представя най-новите технологични постижения и важни тенденции.

Международният търговски панаир съществува от 1991 г. и сега работи на глобално ниво с продуктово портфолио, което представя цялата верига в сектора. Продуктовите категории обхващат асансьорни системи и сглобяеми компоненти, ескалатори и бягащи пътеки, системи за паркиране, кабини, врати, въжета, трансмисии, системи за безопасност, хидравлика и регулиране, работни и дисплейни елементи. Interlift е в челните редици на нови концепции като спестяване на енергия, подобряване на капацитета на теглото, както и на скоростта, и включване на възможно най-висока степен на автоматизация.

Логистиката

Interlift е рожба на AFAG Messen und Ausstellungen GmbH, която организира изложението заедно с Германската асоциация за асансьорни технологии – VFA INTERLIFT. Събитието продължава в продължение на четири дни, които обикновено са насрочени за октомври, а изданията се провеждат на всеки две години, попадайки в нечетни години.

Градът-домакин на Interlift е Аугсбург, Германия, а Messe Augsburg отваря вратите си за професионалисти и през четирите дни от 09:00 до 18:00 часа. Вашето пътуване до мястото е невероятно лесно, тъй като има удобството на автобус 41 и трамвайна линия 3, за да ви отведат до Messe Augsburg. Изложбеният център също така осигурява редовен транспорт до жп гара Аугсбург, автогара Мюнхен и летище Мюнхен.

Какво можете да очаквате като изложител

Interlift се утвърждава като най-голямото международно събитие за индустрията с участието на 44 нации през 2019 г., което означава, че имате най-добрата възможност да идентифицирате съвсем нови пазарни възможности, както и да получите задълбочена снимка на индустрията;

Като събитие номер едно в индустрията на внушително ниво, Interlift ви носи най-добрите и най-големите вземащи решения – така че вие достигате до оптималната си целева аудитория с най-големите бюджети за извършване на покупки;

Interlift е мястото, където за първи път в областта се прилагат авангардни технологии и вие можете да се информирате за концепции като лека конструкция и да останете една крачка пред пазара и конкурентите;

Вие също така имате достъп до ноу-хау и експертизата на лидерите на мисълта чрез изключителната конференция Interlift.

Аудитория и статистика

Всичко досега беше страхотно, но искате да направите анализ на разходите? Искате да знаете колко голям ще бъде вашият успех в Interlift и ние ще ви дадем числата. Последното издание видя близо 580 изложители, от които 71% бяха с чуждестранен произход. Публиката нарасна до повече от 21 000 професионални посетители, което беше значително подобрение в сравнение с предишното издание. Съотношението между национални и чуждестранни посетители е 60% чуждестранни – 40% местни. Досега данните съобщават, че ще имате достатъчно широк набор от купувачи, които не са непременно германци. Също така искаме да поставим акцент върху позициите, които заемат търговските посетители в техните компании. 85% от всички посетители са достатъчно високо в корпоративната стълбица, за да вземат решения за покупка и инвестиция.

Настаняване

Тъй като ще има посетители от цял свят, резервирането на хотел, който е близо до изложбения център, е задължително. Вместо да се справяте с всички уговорки за настаняване сами, позволете на Trade Fair Trips ltd да ви изпрати най-добрите оферти на пазара още днес. Trade Fair Trips Ltd ще осигури подходящи хотелски стаи в Аугсбург по-рано и ние знаем как да работим с ограничен бюджет.

Получавате най-достъпните хотелски цени по време на Interlift и имате избор от хотели в близост до Messe Augsburg. Работното ви пътуване може да бъде планирано приблизително за един ден. Да не говорим че, ние сме тук, за да ви помогнем по всякакъв възможен начин. Trade Fair Trips ltd е специализирана в инсталирането на търговски щандове и може да направи резервация за заседателни зали на ваше име много предварително.

Trade Fair Trips Ltd е вашия помощник при резервиране на хотелска стая с отлична локция и бюджет, съобразен с вашите изисквани. Имате нужда от заседателна зала? Ние отново сме насреща. Ако имате нужда от професионална помощ при изграждането на вашия изложбен, търговски щанд, свържете се с нас – ние ще ви дадем най- добрите оферти на най – добрите цени.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Augsburg Airport (Летище Аугсбург)

53 минути при пътуване от Augsburg Hauptbahnhof (Централна гара Аугсбург)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Augsburg Airport (Летище Аугсбург)

11 минути при пътуване от Augsburg Hauptbahnhof (Централна гара Аугсбург)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Augsburg Airport (Летище Аугсбург)

7 минути при пътуване от Augsburg Hauptbahnhof (Централна гара Аугсбург)

map

Хотели около Interlift

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Interlift 2023 Augsburg Coffee Fellows Hotel München-Freiham Munich от € 177.00 EUR Запази сега
Interlift 2023 Augsburg Arthotel ANA Style Augsburg 3.7 Augsburg от € 227.00 EUR Запази сега
Interlift 2023 Augsburg Dorint An der Kongresshalle Augsburg 2.8 Augsburg от € 177.00 EUR Запази сега
Interlift 2023 Augsburg Arthotel ANA GOLD 2.1 Augsburg от € 227.00 EUR Запази сега
Interlift 2023 Augsburg ibis Augsburg Hauptbahnhof 5.33 Augsburg от € 200.00 EUR Запази сега
Interlift 2023 Augsburg Hotel Fischertor 4.7 Augsburg от € 202.00 EUR Запази сега
Ringhotel Alpenhof 7.6 Augsburg от € 262.00 EUR Запази сега
Interlift 2023 Augsburg Stadtdomizil 6.2 Augsburg при поискване Заявка
Interlift 2023 Augsburg Hostel SLEPS 4.5 Augsburg при поискване Заявка
Interlift 2023 Augsburg Hotel Gastehaus Forum am Westkreuz Munich при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Interlift 2023 Изпрати

Interlift акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.