Your free enquiry
Interlift

Interlift

Augsburg ,Germany
индустрия
индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
AFAG
Event website
Event website :
Interlift
Frequency
Frequency:
2 years

Индустрията на строителните технологии ще се радва да научи, че няма промени в датите на Interlift 2022, а именно от 26 до 29 април. Интерлифт ще бъде домакин на Messe Augsburg в Германия. Организаторите са уверили, че са дадени строги, актуални мерки за здраве и безопасност на COVID-19.

Въведение

Interlift служи като качествена платформа за обществени поръчки в индустрията за лифтове и асансьори, което го превръща в едно от най-очакваните събития в професионалните кръгове не само защото изложителите могат да генерират потенциални клиенти за продажби, а защото Interlift вижда най-новото в технологичния напредък и големите тенденции.

Международният търговски панаир съществува от 1991 г. и сега работи на глобално ниво с продуктово портфолио, което вижда пълната верига на стойността. Продуктовите категории обхващат асансьорни системи и сглобяеми компоненти, ескалатори и бягащи пътеки, системи за паркиране, кабини, врати, въжета, трансмисии, системи за безопасност, хидравлика и регулации, елементи за управление и показване. Interlift е начело на новите концепции като спестяване на енергия, подобряване на капацитета на теглото, както и скоростта, и включващо възможно най-много автоматизация.

Логистиката

Interlift е идеята на AFAG Messen und Ausstellungen GmbH, която организира шоуто заедно с Германската асоциация за лифтови технологии - VFA INTERLIFT. Събитието се провежда в продължение на четири дни, които обикновено са насрочени за октомври и изданията се провеждат на всеки две години, като падат в странни години.

Градът домакин на Interlift е Аугсбург, Германия, а Messe Augsburg отваря врати за професионалисти и през четирите дни от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед. Вашето пътуване до мястото е невероятно лесно, тъй като има удобство на автобус 41 и трамвайна линия 3, за да стигнете до Messe Augsburg. Изложбеният център предлага и редовен автобусен транспорт до жп гара Аугсбург, автогарата в Мюнхен и летището в Мюнхен.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Interlift се заявява като най-международното събитие за индустрията с участието на 44 държави през 2019 г., което означава, че имате най-добрата възможност да идентифицирате чисто нови пазарни възможности, както и да получите задълбочена снимка на индустрията;
  • Като събитие номер едно в бранша на значително ниво, Interlift ви предлага най-добрите и най-големите вземащи решения - така че достигате до оптималната си целева аудитория с най-големи бюджети за извършване на покупки;
  • Interlift е мястото, където за първи път в областта се прилагат авангардни технологии и вие можете да се информирате за концепции като олекотена конструкция и да останете една крачка пред пазара и конкурентите;
  • Можете също така да получите достъп до ноу-хау и експертиза на лидерите на мисълта чрез изключителната конференция Interlift.

Аудитория и статистика

Всичко досега беше чудесно, но вие искате да направите анализ на разходите. Искате да знаете колко голям ще бъде успехът ви в Интерлифт и ние ще ви дадем цифрите. Последното издание видя близо 580 изложители, от които 71% са с чуждестранен произход. Публиката се увеличи до над 21 000 търговски посетители, което бе значително подобрение спрямо изданието преди.

Разделението между национални и чуждестранни посетители е 60% чуждестранни - 40% местни. Засега данните съобщават, че ще имате достатъчно широк кръг от купувачи, които не са непременно немци. Също така искаме да наблегнем на позициите, които търговските посетители заемат в техните компании. 85% от всички посетители са достатъчно високо на корпоративната стълбица, за да вземат решения за покупка и инвестиция.

Настаняване

Тъй като ще има посетители от цял ​​свят, резервирането на хотел, който е близо до изложбения център, е по-скоро задължително. Вместо да се справяте сами с всички условия за настаняване, позволете на Trade Fair Trips ltd да ви изпрати най-добрите оферти на пазара днес. Trade Fair Trips Ltd е осигурил подходящи хотелски стаи в Аугсбург по-рано и ние знаем как да работим с ограничен бюджет. 

Получавате най-достъпните хотелски цени по време на Interlift и имате селекция от хотели в близост до Messe Augusburg. Вашето работно пътуване може да бъде планирано за около един ден. Да не говорим, че сме тук, за да ви помогнем по всякакъв възможен начин. Trade Fair Trips ltd е специализирана в монтажа на търговски щанд и може да направи резервация за съоръжения за срещи на ваше име много предварително.

Full list of
hotels for
Interlift

Book Now
How to get to Interlift

Similar trade shows