Bauma
Bauma

Bauma

New Dates
24 окт 2022 - 30 окт 2022
Germany , Munich

General Information

Organizer

Messe Munich

Event website

Bauma

Frequency

3 years

Bauma Map

Past Editions

8 - 14 Apr Bauma 2019

11 - 17 Apr BAUMA 2016

Участващите фирми могат да очакват панаира за строителство, строителни материали, добив и преработка от 24 октомври до 30 октомври 2022 г. в Мюнхен, Германия, с предприети строги санитарни и социални мерки за дистанциране.

Въведение

Никъде другаде, освен в Bauma, не разполагате с огромния асортимент от строителни материали, строителни машини, минни машини и строителни решения. Този международен търговски панаир ще събере представители на много известни марки в цялата верига на стойността и ще организира голямо изложение. Целта? Да предоставим на посетителите демонстрации в реално време на най-модерните технологии на пазара днес!

Акценти

  • Гигантски строителни машини
  • Строителни материали
  • Минни машини
  • Строителна техника и превозни средства

Логистиката

Изданията се провеждат на всеки три години в Мюнхен, Германия, но за да компенсират това за цяла седмица. Messe München GmbH изпълнява двойно задължение както като официален организатор, така и като място за Bauma. Посетителите получават достъп през първите пет дни от 09:30 сутринта до 06:30 следобед. Събота и неделя имат различно работно време, което може да се промени.

Аудитория и статистика

Bauma се издигна до върха чрез последователното си проучване на пазарните тенденции и технологичния напредък. Цялата верига за създаване на стойност се съдържа в четирите тематични зали - строителни обекти, производство на строителни материали, доставчици на компоненти и услуги, добив и преработка на суровини.

Bauma отваря врати и за широката публика, което дава на изложителите признание за марката на всички потребителски нива. След като си купите билетите, е време да помислите за хотели в Мюнхен.

Достъпни хотелски стаи в близост до Мюнхен

Trade Fair Trips Ltd е надеждна туристическа агенция за вашето бизнес пътуване, която може да ви предложи и някои от най-добрите цени за хотелско настаняване в Bauma. Базата ни от имоти обхваща целия ценови спектър, така че ние се съобразяваме с всеки бюджет и познаваме хотели в целия град.

Можете да резервирате хотели в близост до Messe München за нула време и да получите бърза услуга на обществения транспорт. Trade Fair Trips Ltd предлага и други допълнителни услуги. Можете да резервирате зали за срещи чрез нас и да планирате инсталирането на вашата щанд.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА