Your free enquiry
Bauen & Modernisieren

Bauen & Modernisieren

Zurich, Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Zt Fachmessen AG
Event website
Event website:
Bauen & Modernisieren
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието Bauen & Moderniesen 2023 ще се проведе между датите 21.09.2023 и 24.09.2023. На мястото на провеждане няма да бъде прилаган цялостен план за превенция на COVID-19. Това се дължи на факта, че Швейцария премахва ограниченията си за коронавируси, включително тези за международни пътувания.

Представяне на събитието

Bauen & Modernisieren е търговско изложение за строителство и ремонти. Изложителите представят строителни материли, машини и инструменти, оборудване. Представят нови продукти и дават практично решение на интересни проблеми, с които се сблъскват хората при ремонти. Посетителите са търговци, строители, предприемачи и крайни потребители. Мястото е особено подходящо за представяне на нови продукти, за търсене на нови партньори и възможности за стъпване на чужд пазар, и за сключване на изгодни сделки.

Решете проблема с търсене на хотели в Цюрих и избиране на подходящите хотели за Bauen & Modernisieren, като поверите грижата за вашите хотелски резервации на нас. Предлагаме ви и допълнителни услуги – организиране на летищен трансфер; осигуряване на кола под наем; изготвяне на маршрути за по-лесно придвижване из града с обществен транспорт. С наша помощ ще пътувате спокойно, комфортно, изгодно и ще имате време да се съсредоточите върху подготовката на бизнес представянето си. Сигурни сме, че нашият професионален опит ще ви бъде от полза. Свържете се с нас, ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – организатор на бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас.

Предишни издания

Издание от 2022

Bauen & Modernisieren 2022 се проведе във формат "лице в лице" в Messe Zurich от 08.09.2022 до 11.09.2022. То привлече приблизително 120 изложители и 10 000 посетители. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19.

Full list of
hotels for
Bauen & Modernisieren

Book Now
How to get to Bauen & Modernisieren
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Zurich Airport (Летище Цюрих)

9 минути при пътуване от Bahnhof Zurich Oerlikon (Жп гара Цюрих Оерликон)

 

By car
By car:

9 минути при пътуване от Zurich Airport (Летище Цюрих)

7 минути при пътуване от Bahnhof Zurich Oerlikon (Жп гара Цюрих Оерликон)

 

By public transport
By public transport:

13 минути при пътуване от Zurich Airport (Летище Цюрих)

4 минути при пътуване от Bahnhof Zurich Oerlikon (Жп гара Цюрих Оерликон)

 

Similar trade shows