Your free enquiry
Bauen & Modernisieren

Bauen & Modernisieren

Zurich ,Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
Zt Fachmessen AG
Event website
Event website :
Bauen & Modernisieren
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието Bauen & Moderniesen 2023 ще се проведе между датите 21.09.2023 и 24.09.2023. На мястото на провеждане няма да бъде прилаган цялостен план за превенция на COVID-19. Това се дължи на факта, че Швейцария премахва ограниченията си за коронавируси, включително тези за международни пътувания.

Представяне на събитието

Bauen & Modernisieren е търговско изложение за строителство и ремонти. Изложителите представят строителни материли, машини и инструменти, оборудване. Представят нови продукти и дават практично решение на интересни проблеми, с които се сблъскват хората при ремонти. Посетителите са търговци, строители, предприемачи и крайни потребители. Мястото е особено подходящо за представяне на нови продукти, за търсене на нови партньори и възможности за стъпване на чужд пазар, и за сключване на изгодни сделки.

Решете проблема с търсене на хотели в Цюрих и избиране на подходящите хотели за Bauen & Modernisieren, като поверите грижата за вашите хотелски резервации на нас. Предлагаме ви и допълнителни услуги – организиране на летищен трансфер; осигуряване на кола под наем; изготвяне на маршрути за по-лесно придвижване из града с обществен транспорт. С наша помощ ще пътувате спокойно, комфортно, изгодно и ще имате време да се съсредоточите върху подготовката на бизнес представянето си. Сигурни сме, че нашият професионален опит ще ви бъде от полза. Свържете се с нас, ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – организатор на бизнес пътувания и услугите ни са безплатни за вас.

Full list of
hotels for
Bauen & Modernisieren

Book Now
How to get to Bauen & Modernisieren

Similar trade shows