PURE LONDON 2023

PURE LONDON 2023

Мода Облекло Текстил Бижута Обувки
London, UK
16-18 Jul 2023
Организатор:
Hyve Group Plc
Място на провеждане:
Olympia
Честота:
6 months
Уебсайт:
PURE LONDON

Най-мащабният полугодишен фестивал на модата в Обединеното кралство

Pure London си изгради репутацията като събитие „it“ в модната индустрия във Великобритания. Международното търговско изложение за мода представя на дизайнерите и модните етикети възможностите да представят нови колекции на най-големите търговци на дребно на пазара. Да не говорим колко е важен Pure London за да надникнете в най-новите модни тенденции. Проведено за първи път през 1998 г., Pure London е известен още като Фестивал на модата и заедно с Pure Origin, шоуто обединява цялата верига на модни доставки.

Имате дамско облекло, мъжко облекло и детска мода в един изложбен център, а продуктовото портфолио включва следните тематични зони - Premium, Womenswear, Conscious, Gen Z, Body, Pure Jewels, Retail Solutions, Footwear & Accessories. Трябва да споменем, че в Pure London посетителите могат да изпитат невиждани досега колекции, попаднали на пистата.

PURE LONDON 2023

От 16.07.2023 до 18.07.2023 ще се проведе поредното издание на PURE LONDON. Събитието ще се състои в Olympia London. На мястото на провеждане няма да се прилагат строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването на националните ограничения за коронавируси в страната в допълнение към отменянето на ограниченията за пътуване. Правителството е решило да извърши тази стъпка в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.

Настаняване

Направете резервация за хотел за Pure London преди време, за да си спестите стреса да се състезавате с толкова много изложители и посетители като цяло. Trade Fair Trips ltd обработва подробностите около вашето посещение в Лондон и като ветерани, предоставяйки настаняване за търговски изложения, ние доставяме най-високото качество на най-добрата цена. След като разполагаме с вашия бюджет, ние ви предоставяме най-добрите хотелски цени за Pure London и вие можете да изберете най-добрия хотел в близост до Лондон Олимпия.

Това е толкова просто и можете да разчитате на нас за много повече. Trade Fair Trips ltd разшири услугите си, освен да прави само хотелски резервации. Клиентите идват при нас, когато трябва предварително да резервират съоръжения за срещи или да изискат някой да изгради техния търговски щанд. Консултирайте се с нас за това, което работи най-добре за вас.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

С кола
С кола:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

map

Хотели около PURE LONDON

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
PURE LONDON 2023 London Novotel London Excel London от € 242.00 EUR Запази сега
PURE LONDON 2023 London Rainbow Studios Canary Wharf London от € 218.00 EUR Запази сега
Oxford Hotel London при поискване Заявка
PURE LONDON 2023 London Belgrave Hotel London при поискване Заявка
PURE LONDON 2023 London The Chilworth London Paddington Hotel London при поискване Заявка
PURE LONDON 2023 London Travelodge London Bethnal Green London при поискване Заявка
PURE LONDON 2023 London Innkeeper's Lodge London, Greenwich London при поискване Заявка
PURE LONDON 2023 London Holiday Inn Express Southwark 8.54 London при поискване Заявка
PURE LONDON 2023 London Hilton London Paddington London при поискване Заявка
PURE LONDON 2023 London Lansbury Heritage Hotel London при поискване Заявка

Pure London, както и много други модни ревюта, отразяват различните сезони за модната индустрия и като такива издания се провеждат два пъти в годината - през февруари и през юли. Програмирането продължава общо три дни в изложбения център на Olympia London. Hyve Group PLC - официалният организатор на модното шоу - съживява Pure London заедно с Pure Origin и вратите са отворени само за модни хора. Работното време е от 09:30 сутринта до 18:00 следобед.

Единственото изключение е заключителният ден, който завършва в 16:00 вечерта. Не е нужно да карате до Pure London, тъй като Olympia London има връзки към всеки вид транспорт, който можете да си представите, благодарение на местоположението си близо до гара Кенсингтън. Автобусите, надземните, метрото и железопътната услуга са на ваше разположение за бързо пътуване до изложбените площадки.

 

  • „Подиумите в Pure London са толкова вдъхновяващи и винаги се научавате толкова много от тях“, - Зоуи Ан Джоунс, Хародс;
  • „Ние идваме в Pure London всеки сезон ... и винаги търсим нещо ново и различно! Основната ни причина да присъстваме е да правим поръчки, но винаги е наистина интересно да получим общ преглед на цветовете и тенденциите за сезона напред “, - Меган Калкут, Корделия Джеймс;
  • „Тук съм, за да открия нови марки и да установя контакт с някои имена, които вече са в нашите книги. Това е първият път, когато всъщност бях в Pure и тук има няколко марки, които гледах в Instagram, които исках да дойда и да видя, а също така имахме няколко срещи с някои съществуващи марки като добре. Търговските изложения винаги са добри, защото никога не се знае кога ще намерите онези малки неоткрити скъпоценни камъни, което е нещо, за което съм много запален, “- Антъни Китърман, ASOS.

Pure London има подкрепата на големи играчи в модната индустрия като Fashion Network, CO, Fashion Jobs, Atwear Accessories, ASBCI, iHKiB, Conscious Fashion Campaign, Drapers и Fashion Square Marketing. С толкова голяма вяра от бранша, не е изненадващо, че Фестивалът на модата привлича много над 17 000 професионални посетители и 1300 готови за носене колекции.

Освен това Pure Origin улавя над 150 доставчици и производители. Изложителите са интересна комбинация от вече популярни, ветерански марки в модната индустрия и млади дизайнери, търсещи прожекторите. По отношение на посетителите, Pure London вижда купувачи отвсякъде, независимо дали става дума за независими бутици, магазини, универсални магазини и онлайн магазини. Можете да позиционирате продуктите си навсякъде, ако сте достатъчно успешни.

 

PURE LONDON July 2022

PURE LONDON 2022 се проведе от 17-ти до 19-ти юли 2022. На мястото на провеждане, Olympia London, нямаше мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на свързаните с пандемията ограничения. На събитието присъстваха 58 изложители.

PURE LONDON FEBRUARY 2023

Olympia London беше домакин на зимното издание на Pure London за 2023 между 12.02.2023 и 14.02.2023. Търговското изложение на живо беше организирано в отсъствието на мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната. На събитието присъстваха над 250 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до PURE LONDON 2023 Изпрати

PURE LONDON акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.