Premium

Premium

Мода Облекло и дрехи Облекло
Организатор:
Premium Exhibitions II GmbH
Честота:
6 months
Уебсайт:
Premium

Откриващо сезона събитие за висшата мода

Premium е международно търговско изложение за мода. На него се представят най-новите и интересни мъжки и дамски модни колекции. Съвременна мода, спортни облекла, дизайнерски дрехи за специални случаи – всички модни тенденции за следващия сезон се очертават ясно именно тук. Ако сте търговец, дизайнер или бизнесът ви е свързан с модни аксесоари, то непременно трябва да посетите изложението, което се провежда в Берлин, Германия.

Имате три дни, за да установите нови контакти, да сключите изгодни сделки и да предприемете разширяване на бизнеса си в чужбина. Подгответе се добре. Ние ще се погрижим за пътуването ви. Поверявайки организацията на самото пътуване на нас – „Трейд Фъер Трипс” ЕООД – вие спестявате време и средства и можете да се фокусирате върху бизнеса си. Ще ви помогнем да изберете най-доброто за вас настаняване в някой от многобройните бизнес хотели в Берлин. Ще ви предложим първо най-удобните хотели за Premium. Освен за вашите хотелски резервации ще се погрижим и за придвижването ви из града – можем да ви наемем кола или да подготвим информация за необходимите ви маршрути и как да използвате оптимално градски транспорт на града. Услугата ни е безплатна. Оставете ни да се погрижим за вашето пътуване. Вие се погрижете за успеха си.

Premium 2024

Изданието на Premium за 2024 ще бъде организирано като търговско изложение "лице в лице" в Messe Berlin. Датите на провеждане са определени от 16.01.2024 до 17.01.2024. Мястото на провеждане на изложението няма да разполага с мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на пандемичните ограничения в страната.

Premium 2023

Premium 2023 се проведе в Messe Berlin между 11.07.2023 и 12.07.2023. То не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в страната. В изложението участваха над 270 изложители, които представиха повече от 450 марки. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Premium Изпрати

Отзиви

Helen / SIGMAX Europe - ISPO MUNICH 2017 - Ibis Muenchen City Ost
Hi Megan, Everything was fine with your service thanks, but the hotel staff was not so friendly! Thanks, Helen 

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.