Your free enquiry
Premiere Vision

Premiere Vision

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Première Vision S.A.
Event website
Event website:
Premiere Vision
Frequency
Frequency:
6 months

Premiere Vision & Ковид-19

Премиера Vision 2023 ще се проведе без повече закъснения заради пандемията от коронавирус. Хибридното събитие ще се състои межди 7-ми и 9-ти февруари в Paris Nord Villepinte. Организаторите са много доволни от ранните регистрации и от общия ентусиазъм за голямото модно събитие. Понастоящем в страната няма вътрешни ограничения свързани с Ковид-19. Аналогично, във Франция няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение

Париж, Франция наистина отговаря на името на столицата на модата. Също толкова важно, колкото модните ревюта и модните панаири, индустрията се нуждае и от международно търговско изложение за източници и материали. И този панаир е Premiere Vision. Търговският панаир е известен с изключителната си гама от висококачествени суровини и продукти, което го прави перфектната платформа за доставки. Изложбеното пространство е организирано около тъкани, прежди, дизайн, кожа, аксесоари, производство и устойчивост. Важен момент е, че всички изложители, избрани за панаира, са ръчно подбрани от вътрешна комисия от експерти. Да получиш щанд на Premiere Vision е голяма чест. Търговският панаир беше толкова успешен, че създаде сателитни събития в Ню Йорк, Истанбул и Шенжен. Premiere Vision (PV Paris) също показа сериозен ангажимент към устойчива, етична и екологично отговорна мода, която е бъдещето на индустрията.

Логистиката

Premiere Vision се провежда два пъти годишно в Париж, Франция, а модният търговски панаир се провежда общо четири дни в Paris Nord Villepinte. Изданията се планират всеки февруари и септември, като предлагат нови дизайни и материали на професионални посетители и купувачи. Понастоящем международният търговски панаир се провежда като хибриден панаир с цифрова програма, насрочена за шест дни около физическите дати. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:30 часа вечерта. PREMIERE VISION е официалният организатор, ръководещ изданието. Стигането до Paris Nord Villepinte е доста лесно, независимо дали сте в града или близо до летище Шарл дьо Гол. Има летищни совалки, които отиват до изложбените центрове. Имате избор между автобуси на Air France, совалки Porte Maillot и совалки от летище Бове. Освен това можете да вземете RER B, за да стигнете до изложбените площи.

Какво можете да очаквате като изложител

• Добре развита цифрова платформа. COVID-19 вдъхнови организаторите да възприемат напълно феномена виртуална реалност. Това включва не само дигитална седмица, протичаща заедно с основното лично събитие, но и 3D форум, по който можете да се разхождате виртуално. Посетете всичко от последното издание Fanciful Flair и прегледайте материалите, сякаш сте били там.

• Възможности за спечелване на награди и утвърждаване на марката в международен мащаб. Ако сте нов талант, който иска да остави своя отпечатък, наградите NextGen са идеалният начин да се издигнете до върха чрез иновации и творчески мисли. Истинската слава обаче се намира на наградите PV Awards, които имат категории за тъкани и кожи.

Аудитория и статистика

Сега е време да се потопим в числата и да видим какво кара Premiere Vision да остане на върха. Първо, на събитието има над 1200 международни доставчици и заедно те дават на посетителите възможността да разгледат лично 40 000 продукта. Има високо ниво на интернационалност, тъй като повече от 50 страни представляват най-добрите в производството. В резултат на това аудиторията нарасна до 60 000 търговски посетители и този брой продължава да нараства. Около 75% са чуждестранни по произход и оценяват Premiere Vision като решаващо за тяхното бизнес отношение. Има професионалисти от всеки ъгъл на бранша - купувачи, дизайнери на готови марки и аксесоари, луксозни къщи и ръководители на модни компании. В резултат на това се намирате в плодотворна среда, за да се свързвате с хора на всяко ниво и да генерирате ценни клиенти за продажби. Също така е обичайно да видите купувачите да правят големи поръчки тогава и там.

Настаняване

Резервирайте хотели за Premiere Vision лесно и не харчете повече, отколкото трябва. Trade Fair Trips ltd има опит в хотелското настаняване за изложения и работи в Париж, Франция от много години. Можете да се доверите на надеждна и достъпна услуга и да оставите цялата работа на компетентен екип, готов да ви обслужи. Изберете от десетки атрактивни хотелски оферти в близост до Paris Nord Villepinte и намалете времето си за пътуване до само няколко минути в най-добрия случай. Нашата работа е да направим вашия престой възможно най-удобен и ние предлагаме достъпни цени за всеки бюджет. Освен вашата хотелска резервация за Premiere Vision, Trade Fair Trips ltd работи с вас в дните преди търговското изложение. Трябва ли да резервирате зала за срещи в изложбения център? Имате ли нужда от екип, за да изградите вашия щанд? Оставете всичко на нас!

Предишни издания

Зима 2022

Зимното издание на Premiere Vision за 2022 се проведе като хибридно събитие. То включваше цифрова платформа, както и търговско изложение лице в лице. На него присъстваха над 74 600 търговски посетители, като 60% от тях представляваха чужди държави. Имаше и 1 080 изложители, включително 63 нови участници от 41 различни държави.

Лято 2022

Лятното издание на Premiere Vision за 2022 беше организирано като хибридно събитие. То се състоеше от физическо търговско изложение и цифрова платформа. Датите на провеждане на изданието бяха между 04.07.2022 и 08.07.2022. Физическият аспект се проведе между 05.07.2022 и 07.07.2022 и беше организиран в Paris Nord Villepinte. Мястото не включваше мерки за безопасност срещу Ковидa-19 поради отпадането на свързаните с него вътрешни ограничения. На Premiere Vision 2022 Summer присъстваха над 23 000 участници и 1190 изложители.

Full list of
hotels for
Premiere Vision

Book Now
How to get to Premiere Vision
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

20 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

30 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

Similar trade shows