Premiere Vision 2023

Premiere Vision 2023

Мода Текстил Кожа Обувки Бижута
Paris, France
04-06 Jul 2023
Организатор:
Première Vision S.A.
Място на провеждане:
Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions
Честота:
6 months
Уебсайт:
Premiere Vision

Глобалният бизнес ускорител на модната индустрия

Париж, Франция наистина отговаря на името на столицата на модата. Също толкова важно, колкото модните ревюта и модните панаири, индустрията се нуждае и от международно търговско изложение за източници и материали. И този панаир е Premiere Vision. Търговският панаир е известен с изключителната си гама от висококачествени суровини и продукти, което го прави перфектната платформа за доставки. Изложбеното пространство е организирано около тъкани, прежди, дизайн, кожа, аксесоари, производство и устойчивост. Важен момент е, че всички изложители, избрани за панаира, са ръчно подбрани от вътрешна комисия от експерти. Да получиш щанд на Premiere Vision е голяма чест. Търговският панаир беше толкова успешен, че създаде сателитни събития в Ню Йорк, Истанбул и Шенжен. Premiere Vision (PV Paris) също показа сериозен ангажимент към устойчива, етична и екологично отговорна мода, която е бъдещето на индустрията.

Premiere Vision Юли 2023

Премиера Vision 2023 ще се проведе без повече закъснения заради пандемията от коронавирус. Хибридното събитие ще се състои между 04.07.2023 и 06.07.2023 в Paris Nord Villepinte. Организаторите са много доволни от ранните регистрации и от общия ентусиазъм за голямото модно събитие. Понастоящем в страната няма вътрешни ограничения свързани с Ковид-19. Участниците, които пътуват от Китай, трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване ще трябва да покажат отрицателен резултат от теста, получен не по-късно от 48 часа преди планираното отпътуване. Освен това те трябва да носят хирургически маски, докато пътуват със самолет.

Логистиката

Premiere Vision се провежда два пъти годишно в Париж, Франция, а модният търговски панаир се провежда общо четири дни в Paris Nord Villepinte. Изданията се планират всеки февруари и септември, като предлагат нови дизайни и материали на професионални посетители и купувачи. Понастоящем международният търговски панаир се провежда като хибриден панаир с цифрова програма, насрочена за шест дни около физическите дати. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:30 часа вечерта. PREMIERE VISION е официалният организатор, ръководещ изданието. Стигането до Paris Nord Villepinte е доста лесно, независимо дали сте в града или близо до летище Шарл дьо Гол. Има летищни совалки, които отиват до изложбените центрове. Имате избор между автобуси на Air France, совалки Porte Maillot и совалки от летище Бове. Освен това можете да вземете RER B, за да стигнете до изложбените площи.

Какво можете да очаквате като изложител

• Добре развита цифрова платформа. COVID-19 вдъхнови организаторите да възприемат напълно феномена виртуална реалност. Това включва не само дигитална седмица, протичаща заедно с основното лично събитие, но и 3D форум, по който можете да се разхождате виртуално. Посетете всичко от последното издание Fanciful Flair и прегледайте материалите, сякаш сте били там.

• Възможности за спечелване на награди и утвърждаване на марката в международен мащаб. Ако сте нов талант, който иска да остави своя отпечатък, наградите NextGen са идеалният начин да се издигнете до върха чрез иновации и творчески мисли. Истинската слава обаче се намира на наградите PV Awards, които имат категории за тъкани и кожи.

Аудитория и статистика

Сега е време да се потопим в числата и да видим какво кара Premiere Vision да остане на върха. Първо, на събитието има над 1200 международни доставчици и заедно те дават на посетителите възможността да разгледат лично 40 000 продукта. Има високо ниво на интернационалност, тъй като повече от 50 страни представляват най-добрите в производството. В резултат на това аудиторията нарасна до 60 000 търговски посетители и този брой продължава да нараства. Около 75% са чуждестранни по произход и оценяват Premiere Vision като решаващо за тяхното бизнес отношение. Има професионалисти от всеки ъгъл на бранша - купувачи, дизайнери на готови марки и аксесоари, луксозни къщи и ръководители на модни компании. В резултат на това се намирате в плодотворна среда, за да се свързвате с хора на всяко ниво и да генерирате ценни клиенти за продажби. Също така е обичайно да видите купувачите да правят големи поръчки тогава и там.

Настаняване

Резервирайте хотели за Premiere Vision лесно и не харчете повече, отколкото трябва. Trade Fair Trips ltd има опит в хотелското настаняване за изложения и работи в Париж, Франция от много години. Можете да се доверите на надеждна и достъпна услуга и да оставите цялата работа на компетентен екип, готов да ви обслужи. Изберете от десетки атрактивни хотелски оферти в близост до Paris Nord Villepinte и намалете времето си за пътуване до само няколко минути в най-добрия случай. Нашата работа е да направим вашия престой възможно най-удобен и ние предлагаме достъпни цени за всеки бюджет. Освен вашата хотелска резервация за Premiere Vision, Trade Fair Trips ltd работи с вас в дните преди търговското изложение. Трябва ли да резервирате зала за срещи в изложбения център? Имате ли нужда от екип, за да изградите вашия щанд? Оставете всичко на нас!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

20 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

30 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

map

Хотели около Premiere Vision

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Premiere Vision 2023 Paris Novotel Paris Roissy CDG Convention 3.9 Roissy en France от € 242.00 EUR Запази сега
Premiere Vision 2023 Paris Mercure Paris CDG Airport & Convention 7.23 Roissy en France от € 227.00 EUR Запази сега
Premiere Vision 2023 Paris pentahotel Paris Charles de Gaulle 3.8 Roissy en France от € 231.00 EUR Запази сега
Premiere Vision 2023 Paris Best Western Anjou Lafayette 17.7 Paris при поискване Заявка
Premiere Vision 2023 Paris Hotel Jacques De Molay Paris при поискване Заявка
Premiere Vision 2023 Paris Hotel ibis Gonesse 6.9 Gonesse при поискване Заявка
Premiere Vision 2023 Paris Fraser Suites Harmonie Paris La Defense Paris при поискване Заявка
Premiere Vision 2023 Paris Hotel Whistler 21.78 Paris при поискване Заявка
Premiere Vision 2023 Paris Le Petit Belloy 21.3 Paris при поискване Заявка
Premiere Vision 2023 Paris Mercure Paris La Defense 27.21 Paris при поискване Заявка

Premiere Vision 2022 Издания

Зимното издание на Premiere Vision за 2022 се проведе като хибридно събитие. То включваше цифрова платформа, както и търговско изложение лице в лице. На него присъстваха над 74 600 търговски посетители, като 60% от тях представляваха чужди държави. Имаше и 1 080 изложители, включително 63 нови участници от 41 различни държави.

Лятното издание на Premiere Vision за 2022 беше организирано като хибридно събитие. То се състоеше от физическо търговско изложение и цифрова платформа. Датите на провеждане на изданието бяха между 04.07.2022 и 08.07.2022. Физическият аспект се проведе между 05.07.2022 и 07.07.2022 и беше организиран в Paris Nord Villepinte. Мястото не включваше мерки за безопасност срещу Ковидa-19 поради отпадането на свързаните с него вътрешни ограничения. На Premiere Vision 2022 Summer присъстваха над 23 000 участници и 1190 изложители.

Premiere Vision 2023 Издание

Зимното издание на Premiere Vision за 2023 се проведе между 07.02.2023 и 09.02.2023 като търговско изложение лице в лице. Paris Nord Villepinte, мястото за провеждане на изложението и сцената за представяне на 1245 изложители от 44 държави, не включваше мерки за защита от Ковид-19. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения на страната, свързани с пандемията.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Premiere Vision 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.