Your free enquiry
POWTECH

POWTECH

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Пластмаса, Гума, Прахообразни и насипни материали
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
POWTECH
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на POWTECH

POWTECH 2023 ще се проведе между 26.09.2023 и 28.09.2023 в Messe Nuremberg. Изложбеното предприятие работи с местните власти, за да гарантира, че мястото на провеждане на изложението се придържа към най-новите държавни политики за борба с пандемията. Понастоящем, поради отпадането на вътрешните ограничения, изложбените площи не разполагат с мерки срещу Ковид-19.

Въведение в POWTECH

Powtech е международно изложение номер едно за прах, гранули, насипни материали, производство на пластмасови и гумени изделия. В него участват доставчици и производствени специалисти в машиностроението и анализ на частици от цял свят. Те представят най-новите технологии за раздробяване, смилане, пресяване и смесване. Паралелно с Powtech се провежда и световен конгрес за нано технологии, който привлича допълнително посетители и позволява достъп до специалисти от най-високо ниво. В последното издание на изложението изложителите са 724, а посетителите 16 805 от 80 страни.

Ние сме специалисти в намирането онлайн на хотели за международни изложения, оставете подготовката на вашето пътуване на нас. Ще ви предложим настаняване в най-добрите хотели в Нюрнберг. Ще направим вашите хотелски резервации за Powtech и ще се погрижим за всичко останало. Летищен трансфер, кола под наем, информация за обществения транспорт, конферентна зала – осигуряваме ви комфортно пътуване и спокоен престой, за да можете да се съсредоточите върху бизнес представянето си. Обадете ни се, нашите услуги са безплатни за вас. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионален организатор на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
POWTECH

Book Now
How to get to POWTECH

Similar trade shows