PLAST 2023

PLAST 2023

Пластмаси Рециклиране
Milan, Italy
05-08 Sep 2023
Организатор:
Fiera Milano S.p.A.
Място на провеждане:
FIERA MILANO RHO PERO
Честота:
3 years
Уебсайт:
PLAST

Ключово бизнес събитие за каучуковата и пластмасовата индустрия

В Европа PLAST е окончателната бизнес платформа за вземащите решения и производителите в индустрията за пластмаси и каучук. Международното търговско изложение се провежда от 1960 г. Всяко ново издание предлага революционни нови технологии и разкрива нови пазарни тенденции. Каучуковата и пластмасовата промишленост имат широко приложение, поради което PLAST е многосекторно събитие със значение за опаковката, строителството и строителството, мобилността и транспорта, здравеопазването, спорта и свободното време, електрониката, селското стопанство и енергетиката. Това е идеалното място за пускане на продукти и среща с влиятелни купувачи. Изложителите могат да спечелят много от по -добрата видимост до по -високите продажби. Продуктовото портфолио е едно от най -богатите. Посетителите на търговията имат достъп до всяка връзка в технологичната линия, включително форми и матрици, лабораторно оборудване за контрол и изпитване, синтезиране, софтуер за моделиране, бързо прототипиране, спомагателно оборудване за обработка на пластмаси и каучук и производство на добавки.

PLAST 2023

PLAST ще се завърне като физическо събитие през май 2023 във Fiera Milano. Избрани са новите официални дати: от 05.09.2023 до 08.09.2023. На територията на изложението няма да се прилагат най-съвременните протоколи за здраве и безопасност срещу Ковид-19, включващи социално дистанциране, безконтактни плащания и хигиена. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения, свързани с пандемията в страната. Участниците, пристигащи от Китай, трябва да имат предвид, че поради въведените ограничения за пътуване, те ще трябва да представят отрицателни резултати от тестове не по-стари от 48 часа след пристигането си в Германия.

Настаняване

Не знаете откъде да започнете с резервирането на хотели за PLAST? Trade Fair Trips Ltd е готова да се намеси и да помогне. С повече от десетилетие опит, нашият екип може да побере клиенти от всякакъв размер и бюджет. Кажете ни колко легла имате нужда и ние ще ви изпратим най -добрите хотелски оферти в Милано, Италия. Имате избор от отлични места на всяка цена. Направете вашата хотелска резервация за PLAST за няколко часа и спестете убийствено. Правилното местоположение е всичко, което има значение, и ние знаем всички добри хотели в близост до Fiera Milano. Trade Fair Trips Ltd също помага на клиентите с техните изложбени щандове. Нашите екипи са в режим на готовност, за да съберат вашия щанд. Можете също да разчитате на нас, когато имате нужда от заседателна зала. Ние резервираме помещения за срещи с подходящ размер и A/V оборудване на ваше име предварително!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

С кола
С кола:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

map

Хотели около PLAST

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
PLAST 2023 Milan H2C Hotel Milanofiori 16.8 Milan от € 483.00 EUR Запази сега
PLAST 2023 Milan Bianca Maria Palace Hotel 12.7 Milan от € 626.00 EUR Запази сега
PLAST 2023 Milan Hotel Sporting Brugherio 21.6 Milan от € 185.00 EUR Запази сега
The Westin Palace 13.4 Milan от € 1232.00 EUR Запази сега
ibis Milano Fiera 8.5 Lainate от € 131.00 EUR Запази сега
PLAST 2023 Milan Andreola Central Hotel 13.2 Milan от € 456.00 EUR Запази сега
PLAST 2023 Milan Hotel Alga 14.8 Milan от € 222.00 EUR Запази сега
PLAST 2023 Milan Hotel Sporting Cologno 17.8 Milan от € 161.00 EUR Запази сега
Starhotels Grand Milan 14.1 Saronno от € 317.00 EUR Запази сега
Enterprise Hotel Design & Boutique 7.4 Milan от € 501.00 EUR Запази сега

PLAST е със седалище във Fiera Milano в Милано, Италия и изданията се планират на всеки три години. Търговското изложение обикновено пристига през май и продължава общо четири дни заедно с Print4All. Основният организатор на PLAST е PROMAPLAST srl. Достъп се дава само на професионални посетители. Работното време е определено за 09:30 сутринта до 18:00 следобед за всички дни, но не забравяйте да проверите на сайта на събитието, след като изданието е по -близо до хоризонта. Нека поговорим за пътуване до Fiera Milano. Изложбеният център е добре свързан с обществения транспорт и посетителите имат много различни възможности. Ако не наемате кола за времето на престоя си, най -лесният начин да пристигнете на територията е чрез подземния банкомат Red Line M1. Ако метрото е неудобно, има и други опции като автобусните линии S5, S6 и S11.

  • По-добър достъп до чужди пазари. PLAST непрекъснато се разширява и през 2018 г. регистрира увеличение на чуждестранните посетители, които наброяват 27,5% от общия брой посетители.
  • Интерес от всички свързани индустрии благодарение на членството на PLAST в The Innovation Alliance, което включва също IPACK-IMA, MEAT-TECH, INTRALOGISTICA ITALIA и PRINT4ALL.
  • Невероятна програма за поддръжка, която организира технически семинари и конференции с водещи индустриални експерти на преден план. Каквато и да е вашата лична сфера и сектор, ще има някой, който да даде своето ноу-хау и да разбие новите технологии.
  • Изкуство. Да, PLAST изследва и приложенията на пластмаси и каучук като художествени среди. Художници от цял ​​континент се събират в зоната „Art & Plastics“ и демонстрират колко гъвкави са тези материали.

PLAST ви е представен благодарение на щедрата подкрепа на ASSOCOMAPLAST и EUROMAP. Това сътрудничество е част от причината, поради която търговското изложение е толкова успешно. Последното издание на живо постигна огромен успех благодарение на продуктите и оборудването, показани от над 1500 изложители, които заедно представляват 55 различни пазара. PLAST също наблюдаваше пешеходен трафик от 63 000 търговски посетители, пътуващи от 117 страни. Търговското изложение е биещото сърце на италианската индустрия и производство. Повечето чуждестранни граждани идват от Испания и Франция, следвани от други европейски страни като Германия, Швейцария, Полша, Гърция и Португалия. PLAST също сега набира популярност сред професионалистите в Китай и Иран.

PLAST Milan 2018

PLAST Milan 2018 се проведе като търговско изложение на живо, на което присъстваха над 63 000 посетители и 1 500 изложители от 117 държави. 27,5 % от посетителите са пътували от чужда държава. Общата площ на събитието по време на изданието беше 55 000 m2.

PLAST Milan 2021

Поради усложненията, причинени от пандемията от Ковид-19, PLAST 2021 беше отложен и впоследствие отменен.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до PLAST 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.