Your free enquiry
PLAST

PLAST

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Plastics, Rubber, Powder and Buld Solids
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website:
PLAST
Frequency
Frequency:
3 years

Въведение

В Европа PLAST е окончателната бизнес платформа за вземащите решения и производителите в индустрията за пластмаси и каучук. Международното търговско изложение се провежда от 1960 г. Всяко ново издание предлага революционни нови технологии и разкрива нови пазарни тенденции. Каучуковата и пластмасовата промишленост имат широко приложение, поради което PLAST е многосекторно събитие със значение за опаковката, строителството и строителството, мобилността и транспорта, здравеопазването, спорта и свободното време, електрониката, селското стопанство и енергетиката. Това е идеалното място за пускане на продукти и среща с влиятелни купувачи. Изложителите могат да спечелят много от по -добрата видимост до по -високите продажби. Продуктовото портфолио е едно от най -богатите. Посетителите на търговията имат достъп до всяка връзка в технологичната линия, включително форми и матрици, лабораторно оборудване за контрол и изпитване, синтезиране, софтуер за моделиране, бързо прототипиране, спомагателно оборудване за обработка на пластмаси и каучук и производство на добавки.

Логистиката

PLAST е със седалище във Fiera Milano в Милано, Италия и изданията се планират на всеки три години. Търговското изложение обикновено пристига през май и продължава общо четири дни заедно с Print4All. Основният организатор на PLAST е PROMAPLAST srl. Достъп се дава само на професионални посетители. Работното време е определено за 09:30 сутринта до 18:00 следобед за всички дни, но не забравяйте да проверите на сайта на събитието, след като изданието е по -близо до хоризонта. Нека поговорим за пътуване до Fiera Milano. Изложбеният център е добре свързан с обществения транспорт и посетителите имат много различни възможности. Ако не наемате кола за времето на престоя си, най -лесният начин да пристигнете на територията е чрез подземния банкомат Red Line M1. Ако метрото е неудобно, има и други опции като автобусните линии S5, S6 и S11.

Какво можете да очаквате като изложител

· По -добър достъп до чужди пазари. PLAST непрекъснато се разширява и през 2018 г. регистрира увеличение на чуждестранните посетители, които наброяват 27,5% от общия брой посетители.

· Интерес от всички свързани индустрии благодарение на членството на PLAST в The Innovation Alliance, което включва също IPACK-IMA, MEAT-TECH, INTRALOGISTICA ITALIA и PRINT4ALL.

· Невероятна програма за поддръжка, която организира технически семинари и конференции с водещи индустриални експерти на преден план. Каквато и да е вашата лична сфера и сектор, ще има някой, който да даде своето ноу-хау и да разбие новите технологии.

·Изкуство. Да, PLAST изследва и приложенията на пластмаси и каучук като художествени среди. Художници от цял ​​континент се събират в зоната „Art & Plastics“ и демонстрират колко гъвкави са тези материали.

Аудитория и статистика

PLAST ви е представен благодарение на щедрата подкрепа на ASSOCOMAPLAST и EUROMAP. Това сътрудничество е част от причината, поради която търговското изложение е толкова успешно. Последното издание на живо постигна огромен успех благодарение на продуктите и оборудването, показани от над 1500 изложители, които заедно представляват 55 различни пазара. PLAST също наблюдаваше пешеходен трафик от 63 000 търговски посетители, пътуващи от 117 страни. Търговското изложение е биещото сърце на италианската индустрия и производство. Повечето чуждестранни граждани идват от Испания и Франция, следвани от други европейски страни като Германия, Швейцария, Полша, Гърция и Португалия. PLAST също сега набира популярност сред професионалистите в Китай и Иран.

Настаняване

Не знаете откъде да започнете с резервирането на хотели за PLAST? Trade Fair Trips Ltd е готова да се намеси и да помогне. С повече от десетилетие опит, нашият екип може да побере клиенти от всякакъв размер и бюджет. Кажете ни колко легла имате нужда и ние ще ви изпратим най -добрите хотелски оферти в Милано, Италия. Имате избор от отлични места на всяка цена. Направете вашата хотелска резервация за PLAST за няколко часа и спестете убийствено. Правилното местоположение е всичко, което има значение, и ние знаем всички добри хотели в близост до Fiera Milano. Trade Fair Trips Ltd също помага на клиентите с техните изложбени щандове. Нашите екипи са в режим на готовност, за да съберат вашия щанд. Можете също да разчитате на нас, когато имате нужда от заседателна зала. Ние резервираме помещения за срещи с подходящ размер и A/V оборудване на ваше име предварително!

Full list of
hotels for
PLAST

Book Now
How to get to PLAST
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

By car
By car:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

Similar trade shows