Your free enquiry
Tire Technology Expo

Tire Technology Expo

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Plastics, Rubber, Powder and Buld Solids
Organizer
Organizer:
UKIP Media & Events Ltd
Event website
Event website:
Tire Technology Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Tire Technology Expo – актуализация

Изложението за технологии за гуми ще се проведе между датите 21.03.2023 – 23.03.2023. Събитието ще се проведе в Deutsche Messe в Хановер, Германия. Изложбата ще се проведе лично, като организаторът силно насърчава участниците да следват няколко препоръки. Те ще включват присъстващите, които избягват, когато е възможно, ситуации на задръствания и поддържат социална дистанция.

Въведение

Tire Technology Expo запазва лидерската си позиция като най-доброто международно изложение за производство на гуми в Европа. В момента изложбата празнува своята 20-та годишнина и проучва нови начини за разрастване през следващата. Имате отличната възможност да се състезавате с водещи производители в представянето на най-новите линии гуми, както и да обсъждате ефикасни тенденции в производството и дизайна.

Изложението за технологии за гуми е основен елемент за индустрията. Представлява витрини и демонстрации на оборудване и материали. Включва и гала вечерно тържество, където можете да сключите най-важните сделки и връзки на събитието. По отношение на продуктите, посетителите могат да изпитат пълната верига на обработка. Това включва заводи за производство на гуми, материали, системи за съхранение, добавки за гуми и оборудване за почистване на гуми. Те също така включват компоненти за гуми, системи за обработка, оборудване за втвърдяване, гума, преси за втвърдяване и транспортни ленти. Изложени са също системи за екструдиране и системи за проверка на гуми. 

Логистиката

Хановер, Германия е дом на изложението за технологии за гуми, което пристига всяка година през първото тримесечие. Изданията обикновено се провеждат през втората половина на февруари или първата половина на март и продължават общо три дни. UKIP Media & Events Ltd. е официален организатор на събитието и получава спонсорство от компании като SIEMENS, VMI Tyres, Rockwell Automation и BUSS. 

Допускат се само търговски посетители и работното време е насрочено от 10:00 ч. до 17:00 ч. през първите два дни и след това до 15:00 ч. в деня на затваряне.

След всичко това сега трябва да поговорим за логистика. Messe Hannover, където се провежда Tire Technology Expo, е добре свързан с обществен транспорт, така че не е задължително да наемате кола за пътуването. Няколко автобусни линии и две спирки на лека железница обслужват изложбените площи.

Какво казват хората?

„Мисля, че това събитие е едно от най-важните в света за откриване, разбира се, на всички наши любими доставчици и за откриване, надяваме се всеки път, на нови доставчици,“ - Лоран Симоне, старши купувач, Michelin;

„Това е като огромен пазар, тъй като можете да видите различни компании и можете да сравните технологиите, така че това променя вашето мислене за бъдещето,“ - Бубак Йълдирай, мениджър технологии и качество, Pirelli;

„Много добра възможност за взаимодействие с доставчици за кратко време. Видяхме нещо ново, което не очаквахме, така че е добре,” - Лука Стела, старши координатор на инженерна група, Bridgestone;

„Има много технологии, много надстройки, толкова много неща съм преживял, особено в секцията с машини и някои машини за тестване на гуми,“ - Руми Чабра, управляващ директор, Metro Tyres;

„Току-що дойдохме да разгледаме доставчиците на системи за автоматизация, както и машини за производство на гуми. Това е първият ден, в който дойдохме, и мисля, че има много доставчици, които можем да разгледаме,” - Фелипе Серано, MES консултант, Continental. 

Аудитория и статистика

Tire Technology Expo е по-специализирано търговско изложение, тъй като е насочено само към определен ъгъл на автомобилната индустрия и това личи в статистиката. В последното издание организаторите отчетоха повече от 300 изложители и 5000 професионални посетители.

Компаниите със значително присъствие включват Uzer Makina, Emerson, EMEA и Albeniz, така че можете да сте сигурни, че посетителите също са високопоставени купувачи с реална власт за вземане на решения. Tire Technology Expo е и сцена за многобройни лидери на мисълта и експерти в технологиите за гуми, тъй като конференцията привлича над 550 посетители на конференцията. Има общо 180 високоговорителя и програмирането е разделено на 12 отделни потока.

Настаняване

Хиляди се нареждат, за да присъстват на изложението за технологии за гуми и може да искате да избегнете бързането за резервиране на най-подходящите хотелски стаи. Trade Fair Trips ltd съкращава търсенето със специални оферти и отстъпки по поръчка! Защо да инвестирате време, пари и енергия в намирането на хотелско настаняване за Tire Technology Expo, когато ние можем да направим това за вас при това  в рамките на един работен ден.

Това, което правим, е да вземем вашите изисквания – предпочитания за местоположение, тип настаняване и ценови диапазон, за да създадем персонализиран списък с оферти, които гарантират оптимално изживяване. Това включва подобряване на вашето пътуване до работното място, така че ние се грижим да ви предоставим хотели близо до Messe Hannover и обществен транспорт.

Освен това можете да разчитате на нас, за да изградим вашия щанд за търговско изложение или да резервираме помещения за срещи преди време! Всичко това на достъпна цена. 

Минали издания

2022 г

Изданието 2022 на Tire Technology Expo се проведе като търговски панаир лице в лице между 18.05.2022 г. и 20.05.2022 г. Мястото за провеждане на събитието на живо беше Deutsche Messe в Германия, като мястото не включваше мерки за безопасност Covid-19, като политиката за влизане в 3G. Това се дължи на това, че страната премахна своите вътрешни ограничения през април 2022 г. Около 189 компании изложители от 31 държави присъстваха на събитието.

Trade Fair Trips ltd ще ви помогне при всички важни въпроси, свързани с логистиката за събитието Tire Technology Expo. Хотелска стая, конферентна зала за срещи, монтиране на изложбен щанд на фирмата ви – за всичко това може да разчитате на нашия квалифициран екип!

Full list of
hotels for
Tire Technology Expo

Book Now
How to get to Tire Technology Expo
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows