Tire Technology Expo 2025

Tire Technology Expo 2025

Каучук Пластмаси
Hannover, Germany
04-06 Mar 2025
Организатор:
UKIP Media & Events Ltd
Място на провеждане:
Hannover Fairground
Честота:
1 year
Уебсайт:
Tire Technology Expo

Най-важното събитие за европейския сектор за производство на гуми

Tire Technology Expo запазва лидерската си позиция като най-доброто международно изложение за производство на гуми в Европа. В момента изложбата празнува своята 20-та годишнина и проучва нови начини за разрастване през следващата. Имате отличната възможност да се състезавате с водещи производители в представянето на най-новите линии гуми, както и да обсъждате ефикасни тенденции в производството и дизайна.

Изложението за технологии за гуми е основен елемент за индустрията. Представлява витрини и демонстрации на оборудване и материали. Включва и гала вечерно тържество, където можете да сключите най-важните сделки и връзки на събитието. По отношение на продуктите, посетителите могат да изпитат пълната верига на обработка. Това включва заводи за производство на гуми, материали, системи за съхранение, добавки за гуми и оборудване за почистване на гуми. Те също така включват компоненти за гуми, системи за обработка, оборудване за втвърдяване, гума, преси за втвърдяване и транспортни ленти. Изложени са също системи за екструдиране и системи за проверка на гуми. 

Tire Technology Expo 2024

Изложението за технологии за гуми ще се проведе между датите 19.03.2024 – 21.03.2024. Събитието ще се проведе в Deutsche Messe в Хановер, Германия. Изложбата ще се проведе лично, като организаторът силно насърчава участниците да следват няколко препоръки. Те ще включват присъстващите, които избягват, когато е възможно, ситуации на задръствания и поддържат социална дистанция.

Настаняване

Хиляди се нареждат, за да присъстват на изложението за технологии за гуми и може да искате да избегнете бързането за резервиране на най-подходящите хотелски стаи. Trade Fair Trips ltd съкращава търсенето със специални оферти и отстъпки по поръчка! Защо да инвестирате време, пари и енергия в намирането на хотелско настаняване за Tire Technology Expo, когато ние можем да направим това за вас при това  в рамките на един работен ден.

Това, което правим, е да вземем вашите изисквания – предпочитания за местоположение, тип настаняване и ценови диапазон, за да създадем персонализиран списък с оферти, които гарантират оптимално изживяване. Това включва подобряване на вашето пътуване до работното място, така че ние се грижим да ви предоставим хотели близо до Messe Hannover и обществен транспорт.

Освен това можете да разчитате на нас, за да изградим вашия щанд за търговско изложение или да резервираме помещения за срещи преди време! Всичко това на достъпна цена. 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С кола
С кола:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

map

Хотели около Tire Technology Expo

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Central-Hotel Kaiserhof 8.9 Hannover от € 586.00 EUR Запази сега
Tire Technology Expo 2025 Hannover Plaza Inn Hannover City Nord 12.5 Hannover от € 326.00 EUR Запази сега
Tire Technology Expo 2025 Hannover Best Western Hotel der Fohrenhof 12.3 Hannover от € 267.00 EUR Запази сега
Tire Technology Expo 2025 Hannover Hotel zur Borse 38 Hameln от € 247.00 EUR Запази сега
Tire Technology Expo 2025 Hannover Cityhotel am Thielenplatz 8.2 Hannover от € 416.00 EUR Запази сега
Tire Technology Expo 2025 Hannover elaya hotel hannover city ehemals Arthotel ANA Prestige am neuen Rathaus 8.1 Hannover от € 307.00 EUR Запази сега
Tire Technology Expo 2025 Hannover HESSE HOTEL Celle 43.2 Celle от € 277.00 EUR Запази сега
Hotel Meyer 21 Hildesheim от € 266.00 EUR Запази сега
Tire Technology Expo 2025 Hannover Maritim Airport Hotel Hannover 19.2 Hannover от € 553.00 EUR Запази сега
Tire Technology Expo 2025 Hannover Smartcity Designhotel 8.1 Hannover от € 543.50 EUR Запази сега

Хановер, Германия е дом на изложението за технологии за гуми, което пристига всяка година през първото тримесечие. Изданията обикновено се провеждат през втората половина на февруари или първата половина на март и продължават общо три дни. UKIP Media & Events Ltd. е официален организатор на събитието и получава спонсорство от компании като SIEMENS, VMI Tyres, Rockwell Automation и BUSS. 

Допускат се само търговски посетители и работното време е насрочено от 10:00 ч. до 17:00 ч. през първите два дни и след това до 15:00 ч. в деня на затваряне.

След всичко това сега трябва да поговорим за логистика. Messe Hannover, където се провежда Tire Technology Expo, е добре свързан с обществен транспорт, така че не е задължително да наемате кола за пътуването. Няколко автобусни линии и две спирки на лека железница обслужват изложбените площи.

 

  • „Мисля, че това събитие е едно от най-важните в света за откриване, разбира се, на всички наши любими доставчици и за откриване, надяваме се всеки път, на нови доставчици,“ - Лоран Симоне, старши купувач, Michelin;
  • „Това е като огромен пазар, тъй като можете да видите различни компании и можете да сравните технологиите, така че това променя вашето мислене за бъдещето,“ - Бубак Йълдирай, мениджър технологии и качество, Pirelli;
  • „Много добра възможност за взаимодействие с доставчици за кратко време. Видяхме нещо ново, което не очаквахме, така че е добре,” - Лука Стела, старши координатор на инженерна група, Bridgestone;
  • „Има много технологии, много надстройки, толкова много неща съм преживял, особено в секцията с машини и някои машини за тестване на гуми,“ - Руми Чабра, управляващ директор, Metro Tyres;
  • „Току-що дойдохме да разгледаме доставчиците на системи за автоматизация, както и машини за производство на гуми. Това е първият ден, в който дойдохме, и мисля, че има много доставчици, които можем да разгледаме,” - Фелипе Серано, MES консултант, Continental.

Tire Technology Expo е по-специализирано търговско изложение, тъй като е насочено само към определен ъгъл на автомобилната индустрия и това личи в статистиката. В последното издание организаторите отчетоха повече от 300 изложители и 5000 професионални посетители.

Компаниите със значително присъствие включват Uzer Makina, Emerson, EMEA и Albeniz, така че можете да сте сигурни, че посетителите също са високопоставени купувачи с реална власт за вземане на решения. Tire Technology Expo е и сцена за многобройни лидери на мисълта и експерти в технологиите за гуми, тъй като конференцията привлича над 550 посетители на конференцията. Има общо 180 високоговорителя и програмирането е разделено на 12 отделни потока.

 

Tire Technology Expo 2022

Изданието 2022 на Tire Technology Expo се проведе като търговски панаир лице в лице между 18.05.2022 г. и 20.05.2022 г. Мястото за провеждане на събитието на живо беше Deutsche Messe в Германия, като мястото не включваше мерки за безопасност Covid-19, като политиката за влизане в 3G. Това се дължи на това, че страната премахна своите вътрешни ограничения през април 2022 г. Около 189 компании изложители от 31 държави присъстваха на събитието.

Tire Technology Expo 2023

В Tire Technology Expo 2023 участваха 230 изложители от 26 страни и над 130 говорители по време на представянето си в Deutsche Messe между 21.03.2023 и 23.03.2023. Мястото не включваше мерки за защита от Ковид-19.

Tire Technology Expo 2024

Tire Technology Expo 2024 беше търговско изложение на живо, организирано в Deutsche Messe между датите 19.03.2024 и 21.03.2024. В събитието участваха над 240 изложители от приблизително 23 държави и повече от 180 лектори.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Tire Technology Expo 2025 Изпрати

Tire Technology Expo акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.