Most booked hotels
Your free enquiry
Tire Technology Expo

Tire Technology Expo

Hannover ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Пластмаса, Гума, Прахообразни и насипни материали
Organizer
Organizer :
UKIP Media & Events Ltd
Event website
Event website :
Tire Technology Expo
Frequency
Frequency:
1 year

Tire Technology Expo 2021 е променен за датите от 8 юни до 10 юни 2021 г. поради временната забрана за търговски изложения в Германия. Messe Hannover в Хановер, Германия, все още ще бъде домакин на личното събитие сред най-съвременните протоколи за здраве и безопасност на COVID-19. Очаква се спазването на изискванията на посетителите.

Въведение

Tire Technology Expo запазва лидерската си позиция като най-доброто международно изложение за производство на гуми в Европа. В момента изложбата празнува своята 20-та годишнина и проучва нови начини за растеж през следващата. Имате отличната възможност да се състезавате с най-добрите производители, да представите най-новите линии гуми, както и да обсъдите ефективни тенденции в производството и дизайна.

Tire Technology Expo е основен продукт за индустрията и ще види не само витрини и демонстрации на оборудване и материали, но и тържество на гала вечер, където можете да направите най-важните сделки и връзки за събитието. По отношение на продуктите, посетителите могат да изпитат пълната верига за преработка - заводи за производство на гуми, материали, системи за съхранение, добавки за гуми, оборудване за почистване на гуми, компоненти за гуми, системи за обработка, втвърдяващо оборудване, каучук, втвърдяващи преси, транспортни ленти, екструзионни системи и системи за проверка на гуми.

Логистиката

Хановер, Германия е дом на Tire Technology Expo, който пристига всяка година през първото тримесечие. Изданията обикновено се провеждат през втората част на февруари или първата половина на март и продължават общо три дни. UKIP Media & Events Ltd. е официален организатор на събитието и получава спонсорство от компании като SIEMENS, VMI Tyres, Rockwell Automation и BUSS.

Само търговските посетители получават достъп и работното време е планирано от 10:00 сутринта до 17:00 следобед през първите два дни и след това до 15:00 часа в деня на затваряне.

След това трябва да поговорим за логистиката. Messe Hannover, където е домакин на Tire Technology Expo, е добре свързан с обществения транспорт, така че не е задължително да наемате кола за пътуването. Няколко автобусни линии и две леки железопътни гари обслужват изложбените площадки.

Какво казват хората?

  • „Мисля, че това събитие е едно от най-важните в света, за да открием, разбира се, всички наши любими доставчици и се надяваме се всеки път на нови такива.“ - Лоран Симонет, старши купувач, Michelin;
  • „Това е като огромен пазар, тъй като можете да виждате различни компании и можете да сравнявате технологиите, така че това променя вашето мислене за бъдещето.“ - Бубак Йълдрай, мениджър по технологии и качество, Pirelli;
  • „Много добра възможност да се свържете с доставчиците за кратко време. Видяхме нещо ново, което не очаквахме, така че това е добре.“- Лука Стела, старши координатор на инженерна група, Bridgestone;
  • „Има много технологии, много ъпгрейди, толкова много неща съм преживял, особено в раздела за машини и някои машини за тестване на гуми.“ - Руми Чабра, управляващ директор, Metro Tyres;
  • „Току-що дойдохме да разгледаме доставчиците на системи за автоматизация, както и машините за изграждане на гуми. Това е първият ден, в който дойдохме и мисля, че има много доставчици, които можем да разгледаме.” - Фелипе Серано, консултант, Continental

Аудитория и статистика

Tire Technology Expo е по-специализирано търговско изложение, тъй като е насочено само към определен ъгъл на автомобилната индустрия и това се показва в цифрите. Последното издание, организаторите отчетоха повече от 300 изложители и 5000 търговски посетители.

Компаниите със значително присъствие включват Uzer Makina, Emerson, EMEA и Albeniz, така че можете да сте сигурни, че посетителите са и купувачи с висок профил с реална сила за вземане на решения. Tire Technology Expo също е сцена за многобройнилидери и експерти в технологията на гумите, тъй като конференцията привлича над 550 посетители на конференцията. Има общо 180 високоговорителя и програмирането е разделено на 12 отделни потока.

Настаняване

Хиляди се канят да присъстват на Tire Technology Expo и може да искате да избегнете бързането с намирането на хотелски стаи. Trade Fair Trips ltd съкращава търсенето със специални специални оферти и отстъпки! Защо да инвестирате време, пари и енергия в намирането на хотелско настаняване за Tire Technology Expo, когато ние можем да направим това за вас в рамките на един работен ден.

Това, което правим, е да вземем вашите спецификации - предпочитание в местоположението, типа настаняване и ценовия диапазон, за да създадем персонализиран списък с оферти, които гарантират оптимално изживяване. Това включва подобряване на пътуването до работното ви място, така че не забравяйте да ви предоставим хотели в близост до Messe Hannover и обществения транспорт.

Освен това можете да разчитате на нас да изградим щанда на изложението ви или да резервирате съоръжения за срещи преди време! Всичко на достъпна цена.

Full list of
hotels for
Tire Technology Expo

Book Now
How to get to Tire Technology Expo

Similar trade shows