Your free enquiry
Fakuma

Fakuma

Friedrichshafen ,Germany
индустрия
индустрия:
Пластмаса, Гума, Прахообразни и насипни материали
Organizer
Organizer :
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Event website
Event website :
Fakuma
Frequency
Frequency:
1 year

Досега изданието на Fakuma 2021 ще продължи без забавяне от 12 до 16 октомври в Messe Friedrichshafen в Германия, съобщиха организаторите. С искрено внимание към здравето на търговските посетители и изложители, Fakuma ще се проведе сред най-новите протоколи за безопасност и превенция на коронавируса на мястото.

Въведение

Fakuma е международен търговски панаир за преработка на пластмаси, който побира цялата верига на стойността на едно място. Изложените продуктови категории се простират на спомагателни материали, машини за обработка на пластмаса, машини за обработка, рециклиране, инструменти, машини за обработка, технология за термично оформяне, помощни вещества и решения за автоматизация. С над 30-годишна история, търговският панаир се превърна в лидер в производството на пластмаси в световен мащаб днес.

Акценти

  • Наред с очакваните изложители и демонстрации на продукти, Fakuma поддържа силна програма за подкрепа със семинари, лекции и уъркшопове.
  • Изданията са силно посещавани, което е добра новина за изложителите, които се стремят да увеличат продажбите - средно посещават 47 000 търговски посетители.
  • Предстоящото издание ще е с нова тема - „Цифрова трансформация и кръгова икономика.

Логистиката

Messe Friedrichshafen приема посетители в продължение на четири дни от 09:00 сутринта до 17:00 следобед, като последният ден приключва в 15:00 след обяд. Фридрихсхафен, Германия, е домакин на събитието, което пристига всяка година през октомври. P. E. Schall GmbH & Co. KG - официалният организатор - обещава невероятна програма и възможности за генериране на потенциални клиенти.

Аудитория и статистика

Предстои ви страхотно прекарване във Fakuma като изложител, защото панаирът е насочен към пълно обслужване на пазара. Търсенето и предлагането се срещат в едно пространство, което насърчава пускането и закупуването на продукти. Трябва да споменем и пазарите, на които можете да пробиете, тъй като Fakuma привлича купувачи от Китай, Индия, Япония и Северна Америка в допълнение към многото европейски региони, които обикновено са представени.

Достъпни хотелски оферти за Факума

Що се отнася до намирането на качествено настаняване за изложения, Trade Fair Trips Ltd несъмнено е вашият най-добър избор. Ние се уверяваме, че вашата резервация на хотел за Fakuma не струва малко състояние и има добър достъп до обществения транспорт. Целта е да се съкрати пътуването до работното място, така че винаги да разглеждаме най-близките хотели Messe Friedrichshafen. На всичкото отгоре можете да очаквате бърза услуга. Процесът на резервация е толкова рационализиран, че можете да планирате престоя си за един ден. Trade Fair Trips ltd също помага в други области. Може би се нуждаете от инсталирана кабина или да резервирате съоръжения за срещи. Ние правим и двете с голям опит.

Full list of
hotels for
Fakuma

Book Now
How to get to Fakuma

Similar trade shows