Your free enquiry
K MESSE

K MESSE

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Пластмаса, Гума, Прахообразни и насипни материали
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
K MESSE
Frequency
Frequency:
3 years

K MESSE Актуализация

Изданието на K Messe за 2025 е планирано да се проведе от 08.10.2025 до 15.10.2025 в Messe Düsseldorf в Дюселдорф, Германия. Понастоящем на мястото на провеждане на събитието не са въведени мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Въведение

Международният търговски панаир за пластмаси и каучук K MESSE беше на преден план за иновации и новаторски напредък в обработката и производството. Международното изложение е възможност за професионалната общност да се събере и да обмени опит и експертиза чрез програмиране като специално шоу, дискусии, форуми, основни речи и VDMA Форум за кръгова икономика.

K MESSE за първи път излиза на сцената през 1953 г. и действа като една от най-големите и важни платформи за доставки за индустрията в глобален мащаб. Търговските посетители получават достъп до пълната верига на стойността – каучукови и пластмасови суровини, добавки, технологии за обработка, термопласти и машини за заваряване и обработка.

Логистиката

K MESSE пристига само веднъж на всеки три години и изданията обикновено продължават общо осем дни, някъде през октомври. Мястото е градът – Дюселдорф, Германия. Международният търговски панаир е плод на въображението на Messe Düsseldorf, който е и домакин, а достъпът се дава само на професионални посетители. Работното време е всеки ден от 10:00 до 18:30 ч., но може да има промени след финализиране на официалната програма.

Ако трябва да пътувате до Дюселдорф, имате няколко възможности. Най-лесно се стига с кола и има достатъчно места за паркиране. Има също трамвай (U78 и U79) и автобус (722) в допълнение към транспортните услуги от летището.

Какво споделят хората?

„Щандът на Milliken беше голям хит на K 2019, с хиляди посетители от цял свят, привлечени от нашите решения за кръгова икономика. Нашият екип демонстрира различните начини, по които нашите усъвършенствани пластмасови добавки и оцветители помагат да се направи възможна повторната употреба и рециклирането на пластмаси,” - Veerle De Wolf, мениджър маркетингови комуникации EMEA, Milliken;

„Много сме доволни от резултатите на търговския панаир. Имахме изненадващо много посетители от голям брой страни. Наред с Германия, Австрия, Турция, Индия, Полша, Италия, Франция и Бразилия бяха добре представени,” - Майкъл Витман, генерален мениджър на Wittmann Group

„Спестяването на ресурси чрез устойчиво производство, рециклиране и бърза промяна на цветовете бяха нашите централни теми на търговския панаир K и ще бъдат и отвъд. Доволни сме от положителния отклик навсякъде и от запаления интерес, проявен към нашата устойчива демонстрационна бутилка от разпенен PCR и био-базиран полиетилен, за да назовем също малко,” - Кристиан Кирхбаумер, ръководител на маркетинговите комуникации, Kautex Group.

Аудитория и статистика

K MESSE изпълнява обещанието за растеж, което може да се види в рекордната активност по време на последното издание. Броят на изложителите нарасна до над 3300, а публиката набъбна до наистина впечатляващите 224 000 международни търговски посетители от 165 страни. Има истински интерес към марката K MESSE време и време.

Това, което със сигурност ще се хареса на изложителите, е фактът, че приблизително 76% от всички посетители имат способности за вземане на решения, тъй като заемат предимно висши мениджърски позиции. Това със сигурност разширява набора от потенциални купувачи, които бихте могли да посетят вашия щанд. Приблизително 60% от всички посетители идват от Европа, следвани от 25% от Азия и 13% от Америка.

Поглед към професионалната история на посетителите разкрива, че всеки, който участва във веригата на стойността, си заслужава да бъде посетен – химическа промишленост, конструиране на превозни средства, електроника, спорт и свободно време, ИКТ, опаковане и дистрибуция, медицински технологии и фотоволтаици.

Настаняване

Уреждането на вашето настаняване е нещо, което трябва да оставите на професионалистите и в този случай това е Trade Fair Trips Ltd. Ние сме всичко, от което може да се нуждаете по отношение на подготовката за бизнес пътуване като изложител. Наред с хотелското настаняване за изложби, ние сме в състояние да извършим инсталационна работа за вашия изложбен щанд и също така да направим резервации за заседателни зали в различни ценови диапазони. По този начин е гарантирано, че ще бъдете в хотел, който ще отговаря на вашите персонализирани спецификации. Нещо повече, тъй като осигуряваме разнообразие от стаи по-рано, можем да ви дадем най-достъпните хотелски цени по време на K Messe. Резервирайте настаняване за вашето бизнес пътуване до Дюселдорф при нас и оставете експертите да организират всичко перфектно и навреме!

Trade Fair Trips Ltd – вашият помощник, за да проведете перфектното бизнес посещение в K MESSE, Düsseldorf ,Germany. Ще организираме всички важни детайли вместо вас – от хотелско настаняване, до наемане на конферентна зала и инсталиране на изложбения ви щанд. Свържете се с нас, кажете ни вашия бюджет и ние ще направим всичко необходимо, за да спестите вашето време и бюджет! 

Предишни издания

2022

K MESSE 2022 надхвърли очакванията на организаторите. То се проведе в Messe Dusseldorf от 19-ти до 26-ти октомври 2022 и не включваше мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че страната отмени ограниченията си, свързани с пандемията. Изданието привлече над 3 000 изложители от 60 държави и 176 000 посетители от 157 държави. 70% от посетителите бяха от чужбина и принадлежаха към висшия или средния мениджмънт. По време на K MESSE 2022 98% от посетителите постигнаха своите бизнес цели.

Full list of
hotels for
K MESSE

Book Now
How to get to K MESSE

Similar trade shows