Your free enquiry
K MESSE

K MESSE

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Пластмаса, Гума, Прахообразни и насипни материали
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
K MESSE
Frequency
Frequency:
3 years

Изданието на K Messe за 2022 г. трябва да излезе без забавяне от 19 октомври до 26 октомври 2022 г. в Messe Dusseldorf в Дюселдорф, Германия. Професионалистите от пластмасовата индустрия могат да се свържат в мрежа, да инициират проекти и да купуват иновации, като се ръководят от обширен план за здраве и безопасност на COVID-19 на събитието.

Въведение

Международният панаир за пластмаси и каучук K MESSE е на преден план за иновации и новаторски напредък в преработката и производството. Международното изложение е възможност за професионалната общност да се съберат и да обменят опит и опит чрез програмата от специални предавания, дискусии, форуми, ключови речи и Форум за кръгова икономика на VDMA.

K MESSE за пръв път излезе на сцената през 1953 г. и действа като една от най-големите и важни платформи за обществени поръчки за индустрията в световен мащаб. Търговските посетители получават достъп до пълната верига на стойността - каучукови и пластмасови суровини, добавки, технологии за обработка, термопластични материали и машини за заваряване и обработка.

Логистиката

K MESSE пристига веднъж на всеки три години и изданията обикновено излизат в рамките на осем дни общо някъде през октомври. Градът - Дюселдорф, Германия. Международният търговски панаир е плод на идеята на Messe Düsseldorf, който е и мястото на домакин, а допускането се дава само на търговски посетители. Работното време е от 10:00 сутринта до 18:30 следобед за всеки ден, въпреки че промените могат да бъдат въведени, когато официалната програма бъде финализирана.

Ако трябва да пътувате до Дюселдорф, имате няколко възможности. Най-лесно е да стигнете до него с кола и има достатъчно места за паркиране. Има също така трамвай (U78 и U79) и автобус (722) в допълнение към трансферите от летището.

Какво казват хората?

  • „Щандът на Milliken беше основен хит на K 2019, като хиляди посетители от цял ​​свят бяха привлечени от нашите решения за кръгова икономика. Нашият екип демонстрира различните начини, по които нашите усъвършенствани пластмасови добавки и оцветители помагат за възможността за повторна употреба и рециклиране на пластмаси.“ - Veerle De Wolf, мениджър маркетингови комуникации EMEA, Milliken;
  • „Много сме доволни от резултата от изложението. Имахме изненадващо много посетители от голям брой страни. Наред с Германия, Австрия, Турция, Индия, Полша, Италия, Франция и Бразилия бяха добре представени.” - Майкъл Витман, генерален директор на Wittmann Group
  • „Спестяването на ресурси чрез устойчиво производство, рециклиране и бързи промени в цвета бяха основните ни теми на търговския панаир K и ще бъдат отвъд. Доволни сме от положителния отговор на всички етапи и от запаления интерес, проявен към нашата устойчива демонстрационна бутилка от разпенен PCR и био-базиран полиетилен, за да назовем повторно.“ - Кристиан Кирхбаумер, ръководител на маркетинговите комуникации, Kautex Group

Аудитория и статистика

K MESSE дава обещанието за растеж, което може да се види в рекордната активност по време на това последно издание. Броят на изложителите нарасна до над 3300 и публиката набъбна до наистина впечатляващите 224 000 посетители от международната търговия от 165 страни. Има истински интерес към марката K MESSE.

Това, което със сигурност ще се хареса на изложителите, е фактът, че около 76% от всички посетители имат възможности за вземане на решения, тъй като заемат главно висши ръководни длъжности. Това със сигурност разширява набора от потенциални купувачи, които бихте могли да доведете до вашия щанд. Приблизително 60% от всички посетители идват от Европа, след това следвани от 25% от Азия и 13% от Америка. 

Погледът към професионалния опит на посетителите разкрива, че всички, които участват заедно с веригата за създаване на стойност, го правят важно да посетят - химическа индустрия, конструкция на превозни средства, електроника, спорт и свободно време, ИКТ, опаковане и дистрибуция, медицински технологии и фотоволтаици.

Настаняване

Обработката на вашите условия за настаняване е нещо, което трябва да оставите на професионалистите и в този случай това е Trade Fair Trips Ltd. Ние сме всичко, от което някога може да се нуждаете по отношение на подготовката за бизнес пътуване като изложител. Наред с настаняването в хотел по време а изложението, ние сме в състояние да извършим инсталационни работи за изложбения ви щанд, както и да резервираме предварително в заседателните зали. 

Работим с множество хотели в Дюселдорф и обслужва клиенти на различни ценови точки. По този начин е гарантирано, че ще бъдете в хотел, който отговаря на вашите персонализирани спецификации. Нещо повече, поради факта, че осигуряваме разнообразие от стаи по-рано, можем да ви предоставим най-достъпните хотелски цени по време на K Messe. Резервирайте квартира за вашето бизнес пътуване до Дюселдорф при нас и оставете експертите да организират всичко перфектно и своевременно!

Full list of
hotels for
K MESSE

Book Now
How to get to K MESSE

Similar trade shows