CHINAPLAS 2025

CHINAPLAS 2025

Пластмаси Каучук Рециклиране
Shenzhen, China
15-18 Apr 2025
Място на провеждане:
Shenzhen World Exhibition & Convention Center
Честота:
1 year
Уебсайт:
CHINAPLAS

Водещо събитие за пластмаса и каучук в Китай

Професионалистите в пластмасовата и каучуковата индустрия могат да очакват конкурентна програма за подкрепа и асортимент от иновативни продукти в CHINAPLAS. Международното търговско изложение в момента е второто по големина събитие за пластмаси и каучук в света, което прави от съществено значение за производителите и дистрибуторите да се спазват и сключват сделки. Първото издание се проведе през 1983 г. и оттогава се разраства бързо. Организаторите очакват посещаемостта да продължи да расте. Що се отнася до продуктите, търговските посетители имат на разположение пълната верига на стойността. Говорим за пластмасови части, машини за обработка на пластмаса, суровини, пластмасови продукти, екструзионни линии, машини за леене под налягане, машини за каучук и каучук. CHINAPLAS е мястото, където предлагането отговаря на търсенето в глобален мащаб и изложителите имат шанс да проникнат на азиатските пазари. Търговското изложение също е „Одобрено от UFI събитие“. Статутът се дава от UFI, Глобалната асоциация на изложбената индустрия.

CHINAPLAS 2025

Изданието на CHINAPLAS за 2025 ще се проведе като търговско изложение на живо в Shanghai National Exhibition & Convention Center между 1504.2025 и 18.04.2025.

Настаняване

Резервирайте хотели за CHINAPLAS на достъпни цени и си спестете ненужен стрес. Trade Fair Trips ltd е тук, за да осигури настаняването ви в хотел за изложби, независимо къде отивате след това и ние го правим бързо. Получете перфектната сделка до Националния изложбен и конгресен център в Шанхай, Китай и намалете пътуването си до работното място. Разполагаме с голяма база данни с имоти в града и можем да доставим опции на всяка цена. Подредете хотелската си резервация в рамките на един работен ден! В допълнение към хотелските услуги за CHINAPLAS, Trade Fair Trips ltd също ви помага по всякакъв начин, от който се нуждаете, след като сте там. Клиентите често идват при нас, за да направят резервации за заседателни помещения в изложбения център. Кажете ни какво ви трябва по отношение на размер и A/V оборудване и е готово. Друга популярна услуга е наемането на екип, който да изгради вашия изложбен щанд на място.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Shenzhen Bao'an Airport (Летище Шенжен Бао'ан)

Не е препоръчително при пътуване от Luohu Station (Гара Луоху)

 

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Shenzhen Bao'an Airport (Летище Шенжен Бао'ан)

40 минути при пътуване от Luohu Station (Гара Луоху)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Shenzhen Bao'an Airport (Летище Шенжен Бао'ан)

Не е препоръчително при пътуване от Luohu Station (Гара Луоху)

 

map

Хотели около CHINAPLAS

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
CHINAPLAS 2025 Shenzhen Four Points by Sheraton Shenzhen 22.8 Shenzhen при поискване Заявка
CHINAPLAS 2025 Shenzhen Courtyard by Marriott Shenzhen Bao'an 14.6 Shenzhen при поискване Заявка
CHINAPLAS 2025 Shenzhen Leizhen Hotel 42.2 Shenzhen при поискване Заявка
CHINAPLAS 2025 Shenzhen Venus Royal Hotel 6.2 Shenzhen при поискване Заявка
CHINAPLAS 2025 Shenzhen Hyatt Regency Shenzhen Airport 10.2 Shenzen при поискване Заявка
CHINAPLAS 2025 Shenzhen Shenzhen Green Oasis Hotel, Baoan 22.8 Shenzen при поискване Заявка
CHINAPLAS 2025 Shenzhen Honglilai Hotel Shenzhen при поискване Заявка
CHINAPLAS 2025 Shenzhen Shenzhen Baolilai International Hotel (Baoan, Fuyong) 8.1 Shenzhen при поискване Заявка
Hilton Garden Inn Shenzhen Bao'an 7.9 Shenzhen при поискване Заявка
CHINAPLAS 2025 Shenzhen Hyatt House Shenzhen Airport 8.6 Shenzhen при поискване Заявка

CHINAPLAS е ежегодно събитие, което се организира от Adsale Exhibition Services Ltd. в тясно партньорство с Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. и с подкрепата на Европейския комитет на производителите на машини за индустрията на пластмаси и каучук (EUROMAP). Търговското изложение обикновено се провежда през април и продължава общо четири дни. Изданията се провеждат на ротация между Шенжен и Шанхай, Китай. И двата изложбени центъра са добре разположени и имат връзки с градския транспорт. Националният изложбен и конгресен център (NECC), разположен в Шанхай, се обслужва от няколко влакови и метро линии, които ви свързват с центъра на града, летището и други жилищни райони, така че да имате бързо пътуване до работното си място. Покрай NECC минават и много автобусни линии.

  • Един от най-ценните активи на CHINAPLAS е неговият компонент CHINAPLAS Live. Търговското изложение реши да добави цифрова база данни с ресурси, както и предавания на живо за тези, които не могат физически да присъстват. Имате достъп до експонати отблизо, интервюта с изложители, обиколка с екскурзовод, акценти от дейността и моментни снимки на място;
  • Форумът SciXplore кани известни учени и експерти, които ще предоставят експертен опит и прогнози за бъдещето на индустрията в основни речи и панелни дискусии. През 2021 г. той се проведе под лозунга „Нова ера • Нов потенциал • Иновации за устойчивост“;
  • Управлението на производството на отпадъци и намаляването на въздействието върху околната среда на каучуковата и пластмасовата промишленост е ключов приоритет. Открийте най-новото в разработването на биоразградими смоли на Китайския международен семинар за биоразградими смоли.

Изданията на CHINAPLAS обединяват под един покрив цялата пластмасова общност в Азия и чужбина и това можете да видите в статистиката. Средно на изложбените зали има 3600 международни изложители, което привлича около 152 000 търговски посетители. Нещо повече, имате над 3800 отделни машини на изложба, заедно с демонстрации на живо. Тогава не е изненада да откриете различните видове посетители, които посещават CHINAPLAS. Имате представители на много различни индустрии като общи пластмасови продукти, автомобилостроене, електроника, опаковки, обувки, проводници и кабели, градска инфраструктура и рециклиране. Има агенти, дистрибутори, обслужващи организации и производители. Основната им цел е да изследват нови продукти, да се срещнат със съществуващи партньори и да разширят професионалната си мрежа. Повечето посетители участват в решенията за покупка в една или друга степен. По отношение на националностите получавате посетители от Китай, Франция, Обединеното кралство, Тайван, Япония, Канада, Австрия, САЩ, Германия, Италия и Швейцария.

CHINAPLAS 2022

Изданието на CHINAPLAS за 2022 се проведе като хибридно събитие. Изданието се състоеше от търговско изложение на живо и цифрова платформа. Мястото на провеждане на изданието беше Националният изложбен и конгресен център в Шанхай, който се отличаваше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. На събитието присъстваха приблизително 3554 компании-изложители от 21 държави.

CHINAPLAS 2023

CHINAPLAS 2023 се проведе като търговско изложение на живо вShenzhen World Exhibition & Convention Center на фона на мерки за безопасност като социално дистанциране. Площта на събитието беше 380 000 м2 и в него се включиха над 252 000 участници. Това включваше 3 905 изложители от 38 държави и 248 222 посетители от 149 страни.

CHINAPLAS 2024

CHINAPLAS 2024 се проведе в National Exhibition and Convention Center (NECC). Той се състоя като панаир на живо между датите 23.04.2024 и 26.04.2024 на площ от 380 000 м2. То не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19. Събитието беше посетено от 321 879 посетители (30% увеличение на посещаемостта в сравнение с 2023, а 23% бяха от чужбина). Те разгледаха стоките на повече от 5500 изложители (12% увеличение на броя на участниците и над 80% бяха от чуждестранна държава).

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до CHINAPLAS 2025 Изпрати

CHINAPLAS акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.