CHINAPLAS 2024

CHINAPLAS 2024

Пластмаси Каучук Рециклиране
Shanghai, China
23-26 Apr 2024
Място на провеждане:
National Exhibition and Convention Center
Честота:
1 year
Уебсайт:
CHINAPLAS

Водещо събитие за пластмаса и каучук в Китай

Професионалистите в пластмасовата и каучуковата индустрия могат да очакват конкурентна програма за подкрепа и асортимент от иновативни продукти в CHINAPLAS. Международното търговско изложение в момента е второто по големина събитие за пластмаси и каучук в света, което прави от съществено значение за производителите и дистрибуторите да се спазват и сключват сделки. Първото издание се проведе през 1983 г. и оттогава се разраства бързо. Организаторите очакват посещаемостта да продължи да расте. Що се отнася до продуктите, търговските посетители имат на разположение пълната верига на стойността. Говорим за пластмасови части, машини за обработка на пластмаса, суровини, пластмасови продукти, екструзионни линии, машини за леене под налягане, машини за каучук и каучук. CHINAPLAS е мястото, където предлагането отговаря на търсенето в глобален мащаб и изложителите имат шанс да проникнат на азиатските пазари. Търговското изложение също е „Одобрено от UFI събитие“. Статутът се дава от UFI, Глобалната асоциация на изложбената индустрия.

CHINAPLAS 2024

Изданието на CHINAPLAS за 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо в Shanghai National Exhibition & Convention Center. Мястото на провеждане няма да включва мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на вътрешните ограничения на Китай, свързани с пандемията. Участниците трябва да вземат под внимание, че поради настоящите ограничения за пътуване ще бъдат помолени да попълнят декларация за здравословно състояние, както и да имат отрицателен резултат от тест не по-стар от 48 часа преди качване в самолета. Освен това те трябва да имат предвид, че понастоящем авиокомпаниите не са задължени да изискват резултата от теста при регистрация или качване на борда.  

Настаняване

Резервирайте хотели за CHINAPLAS на достъпни цени и си спестете ненужен стрес. Trade Fair Trips ltd е тук, за да осигури настаняването ви в хотел за изложби, независимо къде отивате след това и ние го правим бързо. Получете перфектната сделка до Националния изложбен и конгресен център в Шанхай, Китай и намалете пътуването си до работното място. Разполагаме с голяма база данни с имоти в града и можем да доставим опции на всяка цена. Подредете хотелската си резервация в рамките на един работен ден! В допълнение към хотелските услуги за CHINAPLAS, Trade Fair Trips ltd също ви помага по всякакъв начин, от който се нуждаете, след като сте там. Клиентите често идват при нас, за да направят резервации за заседателни помещения в изложбения център. Кажете ни какво ви трябва по отношение на размер и A/V оборудване и е готово. Друга популярна услуга е наемането на екип, който да изгради вашия изложбен щанд на място.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Shanghai Hongqiao International Airport (Летище Шанхай Хонгкиао)

30 минути при пътуване от Hongqiao Railway Station (ЖП Гара Хонгкиао)

 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Shanghai Hongqiao International Airport (Летище Шанхай Хонгкиао)

5 минути при пътуване от Hongqiao Railway Station (ЖП Гара Хонгкиао)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Shanghai Hongqiao International Airport (Летище Шанхай Хонгкиао)

10 минути при пътуване от Hongqiao Railway Station (ЖП Гара Хонгкиао)

 

map

Хотели около CHINAPLAS

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Renaissance Shanghai Pudong Hotel 35.2 Shanghai при поискване Заявка
CHINAPLAS 2024 Shanghai City Hotel Shanghai 18.7 Shanghai при поискване Заявка
CHINAPLAS 2024 Shanghai Jinjiang Inn East Shanghai New International Exhibition Center Shanghai при поискване Заявка
CHINAPLAS 2024 Shanghai Artyzen Habitat Hongqiao Shanghai 9.9 Shanghai при поискване Заявка
CHINAPLAS 2024 Shanghai Mercure Shanghai NECC 3.6 Shanghai при поискване Заявка
CHINAPLAS 2024 Shanghai Hyatt House Shanghai Hongqiao CBD 2.3 Shanghai при поискване Заявка
Atour Light - Shanghai Longbai 9.3 Shanghai при поискване Заявка
CHINAPLAS 2024 Shanghai Scholars Hotel Shanghai 11.3 Shanghai при поискване Заявка
CHINAPLAS 2024 Shanghai Kingtown Hotel Hongqiao 13.9 Shanghai при поискване Заявка
CHINAPLAS 2024 Shanghai Mercure Shanghai Hongqiao Airport Qixin 10.7 Shanghai при поискване Заявка

CHINAPLAS е ежегодно събитие, което се организира от Adsale Exhibition Services Ltd. в тясно партньорство с Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. и с подкрепата на Европейския комитет на производителите на машини за индустрията на пластмаси и каучук (EUROMAP). Търговското изложение обикновено се провежда през април и продължава общо четири дни. Изданията се провеждат на ротация между Шенжен и Шанхай, Китай. И двата изложбени центъра са добре разположени и имат връзки с градския транспорт. Националният изложбен и конгресен център (NECC), разположен в Шанхай, се обслужва от няколко влакови и метро линии, които ви свързват с центъра на града, летището и други жилищни райони, така че да имате бързо пътуване до работното си място. Покрай NECC минават и много автобусни линии.

  • Един от най-ценните активи на CHINAPLAS е неговият компонент CHINAPLAS Live. Търговското изложение реши да добави цифрова база данни с ресурси, както и предавания на живо за тези, които не могат физически да присъстват. Имате достъп до експонати отблизо, интервюта с изложители, обиколка с екскурзовод, акценти от дейността и моментни снимки на място;
  • Форумът SciXplore кани известни учени и експерти, които ще предоставят експертен опит и прогнози за бъдещето на индустрията в основни речи и панелни дискусии. През 2021 г. той се проведе под лозунга „Нова ера • Нов потенциал • Иновации за устойчивост“;
  • Управлението на производството на отпадъци и намаляването на въздействието върху околната среда на каучуковата и пластмасовата промишленост е ключов приоритет. Открийте най-новото в разработването на биоразградими смоли на Китайския международен семинар за биоразградими смоли.

Изданията на CHINAPLAS обединяват под един покрив цялата пластмасова общност в Азия и чужбина и това можете да видите в статистиката. Средно на изложбените зали има 3600 международни изложители, което привлича около 152 000 търговски посетители. Нещо повече, имате над 3800 отделни машини на изложба, заедно с демонстрации на живо. Тогава не е изненада да откриете различните видове посетители, които посещават CHINAPLAS. Имате представители на много различни индустрии като общи пластмасови продукти, автомобилостроене, електроника, опаковки, обувки, проводници и кабели, градска инфраструктура и рециклиране. Има агенти, дистрибутори, обслужващи организации и производители. Основната им цел е да изследват нови продукти, да се срещнат със съществуващи партньори и да разширят професионалната си мрежа. Повечето посетители участват в решенията за покупка в една или друга степен. По отношение на националностите получавате посетители от Китай, Франция, Обединеното кралство, Тайван, Япония, Канада, Австрия, САЩ, Германия, Италия и Швейцария.

CHINAPLAS 2022

Изданието на CHINAPLAS за 2022 се проведе като хибридно събитие. Изданието се състоеше от търговско изложение на живо и цифрова платформа. Мястото на провеждане на изданието беше Националният изложбен и конгресен център в Шанхай, който се отличаваше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. На събитието присъстваха приблизително 3554 компании-изложители от 21 държави.

CHINAPLAS 2023

CHINAPLAS 2023 took place as a live trade show at the Shenzhen World Exhibition & Convention Center amidst safety measures such as social distancing. The event space spanned 380 000 m2 and featured over 252,000 participants. This included 3,905 exhibitors from 38 countries and 248,222 visitors from 149 nations.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до CHINAPLAS 2024 Изпрати

CHINAPLAS акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.