Your free enquiry
CHINAPLAS

CHINAPLAS

Shenzhen, China
Индустрия
Индустрия:
Пластмаса, Гума, Прахообразни и насипни материали
Frequency
Frequency:
1 year

CHINAPLAS & КОВИД-19

CHINAPLAS 2023 е в ход, а организаторите са в процес на планиране на предстоящото търговско изложение за пластмасовата индустрия. Adsale Exhibition Services Ltd. е насрочила живото издание за периода 17-20 април, а посетителите могат да очакват най-новите защитни мерки срещу Ковид-19. Мерките ще включват социално дистанциране, задължителни хирургически маски и 3G политика за влизане. При пристигането си на мястото на събитието участниците ще трябва да покажат документи, като например доказателство за възстановяване. Такива документи трябва да бъдат показани и при пристигане в страната поради продължаващите ограничения за пътуване. Вече има голям интерес от страна на акционерите и изложителите като начин за продължаване на разговора в един много труден период за сектора на пластмасите. Най-новото издание на събитието ще се проведе в Световния изложбен и конгресен център в Шънджън, Китай.

Въведение

Професионалистите в пластмасовата и каучуковата индустрия могат да очакват конкурентна програма за подкрепа и асортимент от иновативни продукти в CHINAPLAS. Международното търговско изложение в момента е второто по големина събитие за пластмаси и каучук в света, което прави от съществено значение за производителите и дистрибуторите да се спазват и сключват сделки. Първото издание се проведе през 1983 г. и оттогава се разраства бързо. Организаторите очакват посещаемостта да продължи да расте. Що се отнася до продуктите, търговските посетители имат на разположение пълната верига на стойността. Говорим за пластмасови части, машини за обработка на пластмаса, суровини, пластмасови продукти, екструзионни линии, машини за леене под налягане, машини за каучук и каучук. CHINAPLAS е мястото, където предлагането отговаря на търсенето в глобален мащаб и изложителите имат шанс да проникнат на азиатските пазари. Търговското изложение също е „Одобрено от UFI събитие“. Статутът се дава от UFI, Глобалната асоциация на изложбената индустрия.

Логистиката

CHINAPLAS е ежегодно събитие, което се организира от Adsale Exhibition Services Ltd. в тясно партньорство с Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. и с подкрепата на Европейския комитет на производителите на машини за индустрията на пластмаси и каучук (EUROMAP). Търговското изложение обикновено се провежда през април и продължава общо четири дни. Изданията се провеждат на ротация между Шенжен и Шанхай, Китай. И двата изложбени центъра са добре разположени и имат връзки с градския транспорт. Националният изложбен и конгресен център (NECC), разположен в Шанхай, се обслужва от няколко влакови и метро линии, които ви свързват с центъра на града, летището и други жилищни райони, така че да имате бързо пътуване до работното си място. Покрай NECC минават и много автобусни линии.

Какво можете да очаквате като изложител

• Един от най-ценните активи на CHINAPLAS е неговият компонент CHINAPLAS Live. Търговското изложение реши да добави цифрова база данни с ресурси, както и предавания на живо за тези, които не могат физически да присъстват. Имате достъп до експонати отблизо, интервюта с изложители, обиколка с екскурзовод, акценти от дейността и моментни снимки на място.

• Форумът SciXplore кани известни учени и експерти, които ще предоставят експертен опит и прогнози за бъдещето на индустрията в основни речи и панелни дискусии. През 2021 г. той се проведе под лозунга „Нова ера • Нов потенциал • Иновации за устойчивост“.

• Управлението на производството на отпадъци и намаляването на въздействието върху околната среда на каучуковата и пластмасовата промишленост е ключов приоритет. Открийте най-новото в разработването на биоразградими смоли на Китайския международен семинар за биоразградими смоли.

Аудитория и статистика

Изданията на CHINAPLAS обединяват под един покрив цялата пластмасова общност в Азия и чужбина и това можете да видите в статистиката. Средно на изложбените зали има 3600 международни изложители, което привлича около 152 000 търговски посетители. Нещо повече, имате над 3800 отделни машини на изложба, заедно с демонстрации на живо. Тогава не е изненада да откриете различните видове посетители, които посещават CHINAPLAS. Имате представители на много различни индустрии като общи пластмасови продукти, автомобилостроене, електроника, опаковки, обувки, проводници и кабели, градска инфраструктура и рециклиране. Има агенти, дистрибутори, обслужващи организации и производители. Основната им цел е да изследват нови продукти, да се срещнат със съществуващи партньори и да разширят професионалната си мрежа. Повечето посетители участват в решенията за покупка в една или друга степен. По отношение на националностите получавате посетители от Китай, Франция, Обединеното кралство, Тайван, Япония, Канада, Австрия, САЩ, Германия, Италия и Швейцария.

Настаняване

Резервирайте хотели за CHINAPLAS на достъпни цени и си спестете ненужен стрес. Trade Fair Trips ltd е тук, за да осигури настаняването ви в хотел за изложби, независимо къде отивате след това и ние го правим бързо. Получете перфектната сделка до Националния изложбен и конгресен център в Шанхай, Китай и намалете пътуването си до работното място. Разполагаме с голяма база данни с имоти в града и можем да доставим опции на всяка цена. Подредете хотелската си резервация в рамките на един работен ден! В допълнение към хотелските услуги за CHINAPLAS, Trade Fair Trips ltd също ви помага по всякакъв начин, от който се нуждаете, след като сте там. Клиентите често идват при нас, за да направят резервации за заседателни помещения в изложбения център. Кажете ни какво ви трябва по отношение на размер и A/V оборудване и е готово. Друга популярна услуга е наемането на екип, който да изгради вашия изложбен щанд на място.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на CHINAPLAS за 2022 се проведе като хибридно събитие. Изданието се състоеше от търговско изложение на живо и цифрова платформа. Мястото на провеждане на изданието беше Националният изложбен и конгресен център в Шанхай, който се отличаваше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. На събитието присъстваха приблизително 3554 компании-изложители от 21 държави.

Full list of
hotels for
CHINAPLAS

Book Now
How to get to CHINAPLAS

Similar trade shows