Your free enquiry
Paperworld Middle East

Paperworld Middle East

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Books, Paper, Printing, Graphic Design
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Paperworld Middle East
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Paperworld Middle East

Следват най-новите актуализации на събитието Paperworld Middle East 2023. През ноември 2023 мероприятието ще се проведе в присъствена форма. Датите за провеждане на събитието са от 21.11.2023 до 23.11.2023. Мястото на провеждане е Dubai World Trade Centre, а изложбените площи ще следват всеобхватни превантивни мерки. Такива ще включват задължително носене на медицински маски, както и избягване на физически форми на поздрав. В страната в момента няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение

Paperworld Middle East не само функционира като платформа за продажбата на най-новите офис продукти и консумативи в Близкия Изток, но се ангажира и с настоящи предизвикателства и идеи за постигане на устойчиво развитие. Организаторите са ви подготвили пълна с най-различни събития програма на изложението, което ще се проведе в Дубай, ОАЕ. Към настоящия момент се очакват да участват над 300 изложители и 6 700 специалисти. Предвид това, не чакайте всички добри хотелски оферти за Paperworld Middle East да се разграбят и намерете специални оферти още сега чрез Трейд Феър Трипс ЕООД.

Paperworld Middle East е динамично събитие. Първо, налице са очевидни бизнес аспекти като това да имате достъп до многообразие от продукти от консумативи за принтер и офис консумативи до играчки, подаръчни артикули и опаковъчна хартия. Програмата на изложението включва зони за забавления като Playworld Middle East, но също така и се ангажира с идеи в областта на устойчивостта чрез зоната на "Зеления офис" (Green Office Area) и Конкурса за рециклиране на хартия (Paper Recycling Competition). Почувствайте се спокойни без значение колко заета е работната ви програма - като вземете персонализирани оферти за настаняване от Трейд Феър Трипс ЕООД. Нашият екип ще подбере за вас съвременни хотели в рамките на вашия ценови бюджет, които ще направят и ежедневното ви придвижване лесно.

Минали издания

Издание 2021

Dubai World Trade Centre беше домакин на живото издание на Paperworld Middle East за 2021, което се проведе между 14.11.2021 и 16.11.2021. То включваше най-новите мерки за защита от Ковид-19, като например 3G политиката за допускане. Присъстващите 5182 посетители и 200 изложители от 106 държави трябваше да представят преди влизането си 3G документи, като например паспорти за ваксинация.

Full list of
hotels for
Paperworld Middle East

Book Now
How to get to Paperworld Middle East
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

Similar trade shows