NUMISMATA Berlin

NUMISMATA Berlin

Изкуство и антики
Организатор:
Numismata International
Честота:
1 year
Уебсайт:
NUMISMATA Berlin

Numismata Berlin е международно търговско изложение за антики и нумизматика. По време на събитието се представят монети и медали от древността до наши дни, а също и банкноти, ценни книжа и акции с историческа стойност. Има и голям избор на благородни метали, пощенски картички, специализирана литература и аксесоари. На разположение на участниците са специалисти, които правят професионална оценка на експонатите и могат да ви консултират по всички въпроси, свързани със събиране и инвестиране. За улеснение на търговците, изложението предлага професионални преводачи от/на английски, руски и немски език. На Numismata Berlin се представят над 150 дилъри, включително от САЩ и Обединените арабски емирства. Събитието е подходящо за начинаещи колекционери и дилъри.

NUMISMATA Берлин 2024

Изданието на NUMISMATA Berlin през 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо между 26.10.2024 и 27.10.2024. Мястото на провеждане няма да включва мерки за безопасност Covid-19 поради премахването от страната на ограниченията, свързани с пандемията. 

Настаняване

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Ние ще изберем тези хотели в Берлин, които са подходящи за събитието и отговарят на вашите изисквания и бюджет. Ще направим вашите хотелски резервации за Numismata Berlin, ще организираме летищния трансфер, придвижването из града, наемът на конферентна зала. Доверете се на нашия екип от професионалисти с богат опит в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания. Обадете ни се.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до NUMISMATA Berlin Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.