NORDBYGG

NORDBYGG

Строителство и конструкция Строителство
Организатор:
Stockholmsmassan
Честота:
2 years
Уебсайт:
NORDBYGG

Най-значимото строително събитие за скандинавския регион

NORDBYGG 2024

NORDBYGG 2024 ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" в Stockholmsmassan. Събитието ще се осъществи между 23-ти и 26-ти април 2024. Към момента нито в Stockholmsmassan, нито в Норвегия са въведени мерки за безопасност или ограничения за пътуване във връзка с Ковид-19. Организаторът на събитието заяви, че ще продължи да следи ситуацията и при необходимост ще коригира мерките за безопасност.

Представяне на събитието

Nordbygg е международен панаир за строителство и недвижими имоти. Той е най-големият и най-важният за Северна Европа и привлича представители на световната строителна индустрия. По време на събитието се представят продукти и услуги от всички сфери на строителството: проектиране, материали, изграждане на инсталации, довършителни дейности, купуване и продажба на недвижими имоти. Акцентът е върху новостите, които предлагат специалистите от бранша и търсенето на интересни решения на важни за индустрията въпроси. В последното издание на панаира са участвали повече от 800 изложители от над 30 страни.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Ние ще ви насочим към подходящите за целта хотели в Стокхолм и ще направим вашите хотелски резервации за Nordbygg. Ще уредим летищния трансфер и придвижването ви из града. Можем да ви наемем автомобил или да ви информираме за нужните ви линии на обществения транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще намерим тази, която отговаря на изискванията и бюджета ви. Всички наши услуги са безплатни за вас. Възползвайте се от помощта ни, за да пътувате спокойно, удобно и изгодно. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

Издание 2022

Домакин на NORDBYGG 2022 беше Stockholmsmassan. Изданието отбеляза успешния рестарт на търговския панаир и се проведе като събитие на живо между 26.04.2022 и 29.04.2022. Поради това, че Норвегия премахна своите национални разпоредби за безопасност по отношение на Ковид-19 през февруари 2022, на мястото на провеждане не бяха приложени строги мерки за безопасност. На изложението присъстваха приблизително 35 000 търговски посетители и над 930 изложители, включително 300 международни.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до NORDBYGG Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.