Your free enquiry
NORDBYGG

NORDBYGG

Stockholm ,Sweden
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
Stockholmsmassan
Event website
Event website :
NORDBYGG
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за NORDBYGG 2024

NORDBYGG 2024 ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" в Stockholmsmassan. Събитието ще се осъществи между 23-ти и 26-ти април 2024. Към момента нито в Stockholmsmassan, нито в Норвегия са въведени мерки за безопасност или ограничения за пътуване във връзка с Ковид-19. Организаторът на събитието заяви, че ще продължи да следи ситуацията и при необходимост ще коригира мерките за безопасност.

Представяне на събитието

Nordbygg е международен панаир за строителство и недвижими имоти. Той е най-големият и най-важният за Северна Европа и привлича представители на световната строителна индустрия. По време на събитието се представят продукти и услуги от всички сфери на строителството: проектиране, материали, изграждане на инсталации, довършителни дейности, купуване и продажба на недвижими имоти. Акцентът е върху новостите, които предлагат специалистите от бранша и търсенето на интересни решения на важни за индустрията въпроси. В последното издание на панаира са участвали повече от 800 изложители от над 30 страни.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Ние ще ви насочим към подходящите за целта хотели в Стокхолм и ще направим вашите хотелски резервации за Nordbygg. Ще уредим летищния трансфер и придвижването ви из града. Можем да ви наемем автомобил или да ви информираме за нужните ви линии на обществения транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще намерим тази, която отговаря на изискванията и бюджета ви. Всички наши услуги са безплатни за вас. Възползвайте се от помощта ни, за да пътувате спокойно, удобно и изгодно. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
NORDBYGG

Book Now
How to get to NORDBYGG

Similar trade shows