NORDBYGG 2024

NORDBYGG 2024

Строителство и конструкция Строителство
Stockholm, Sweden
23-26 Apr 2024
Организатор:
Stockholmsmassan
Място на провеждане:
Stockholmsmassan
Честота:
2 years
Уебсайт:
NORDBYGG

Най-значимото строително събитие за скандинавския регион

NORDBYGG 2024

NORDBYGG 2024 ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" в Stockholmsmassan. Събитието ще се осъществи между 23-ти и 26-ти април 2024. Към момента нито в Stockholmsmassan, нито в Норвегия са въведени мерки за безопасност или ограничения за пътуване във връзка с Ковид-19. Организаторът на събитието заяви, че ще продължи да следи ситуацията и при необходимост ще коригира мерките за безопасност.

Представяне на събитието

Nordbygg е международен панаир за строителство и недвижими имоти. Той е най-големият и най-важният за Северна Европа и привлича представители на световната строителна индустрия. По време на събитието се представят продукти и услуги от всички сфери на строителството: проектиране, материали, изграждане на инсталации, довършителни дейности, купуване и продажба на недвижими имоти. Акцентът е върху новостите, които предлагат специалистите от бранша и търсенето на интересни решения на важни за индустрията въпроси. В последното издание на панаира са участвали повече от 800 изложители от над 30 страни.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Ние ще ви насочим към подходящите за целта хотели в Стокхолм и ще направим вашите хотелски резервации за Nordbygg. Ще уредим летищния трансфер и придвижването ви из града. Можем да ви наемем автомобил или да ви информираме за нужните ви линии на обществения транспорт. Ако ви е необходима конферентна зала, ще намерим тази, която отговаря на изискванията и бюджета ви. Всички наши услуги са безплатни за вас. Възползвайте се от помощта ни, за да пътувате спокойно, удобно и изгодно. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

Издание 2022

Домакин на NORDBYGG 2022 беше Stockholmsmassan. Изданието отбеляза успешния рестарт на търговския панаир и се проведе като събитие на живо между 26.04.2022 и 29.04.2022. Поради това, че Норвегия премахна своите национални разпоредби за безопасност по отношение на Ковид-19 през февруари 2022, на мястото на провеждане не бяха приложени строги мерки за безопасност. На изложението присъстваха приблизително 35 000 търговски посетители и над 930 изложители, включително 300 международни.

map

Хотели около NORDBYGG

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
NORDBYGG 2024 Stockholm Queen's Hotel 9.5 Stockholm при поискване Заявка
Connect Hotel Stockholm 0.95 Stockholm при поискване Заявка
NORDBYGG 2024 Stockholm 2Home Hotel Apartments Solna при поискване Заявка
NORDBYGG 2024 Stockholm Mornington Hotel Bromma Stockholm при поискване Заявка
NORDBYGG 2024 Stockholm Scandic Grand Central 9.5 Stockholm при поискване Заявка
NORDBYGG 2024 Stockholm Best Western Plus Time Hotel 10.1 Stockholm при поискване Заявка
NORDBYGG 2024 Stockholm Quality Hotel Globe 5.4 Stockholm при поискване Заявка
NORDBYGG 2024 Stockholm Scandic Malmen 9.6 Stockholm при поискване Заявка
NORDBYGG 2024 Stockholm Motel L Stockholm Alvsjo 0.05 Stockholm при поискване Заявка
NORDBYGG 2024 Stockholm Hotel Terminus Stockholm 9 Stockholm при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до NORDBYGG 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.