Your free enquiry
Motek

Motek

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer:
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Event website
Event website:
Motek
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Motek

Изданието на Motek за 2023 ще бъде организирано като изложение лице в лице между 10.10.2023 и 13.10.2023. Изложението ще се проведе в Messe Stuttgart в Германия. Мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за предотвратяване на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Motek изпълнява особено важна роля в тежката и лека промишленост, тъй като формира авангард за пробиви и авангардни постижения в автоматизацията на етапа на сглобяване и производство. Международната изложба е източник за иновации от основаването си през 1982 г., когато работи в много по-малък обхват и на различно място. Сега програмата в Motek е една, която трябва да следи отблизо функции като Microsys Technology Park и Mechatronics Theme Park. Като изложител вие сте там, за да направите впечатление на пазара и да увеличите конкуренцията. Също така откривате какво се случва във всяка свързана област, тъй като Motek обхваща всяка продуктова група - машини за разглобяване, машини за сглобяване, грайфери, роботизирани системи, индустриални роботи, интегрирани системи и системи за позициониране.

Логистиката

Щутгарт, Германия помещава Motek всяка година и изложбата обикновено се организира в началото на октомври. Motek е разположен съвместно с друга свързана изложба - Bondexpo. И двамата са идея на P. E. Schall GmbH & Co. KG и работят общо четири дни в Messe Stuttgart. Достъпът се дава само на търговски посетители и работното време се очаква да започне в 9:00 сутринта и да приключи в 17:00 следобед, но не забравяйте да проверите отново, след като бъде обявено новото издание. Що се отнася до това как да пътувате до Messe Stuttgart, когато нямате кола под наем - това е лесно. Градът ви предлага две еднакво надеждни опции - автобусната система и крайградската влакова мрежа. И двамата имат добри връзки с изложбените площадки и се движат често. Ако отседнете в близост до летище Щутгарт, можете да се възползвате от услугата совалков автобус.

Какво казват хората

„Водещият в международен мащаб търговски панаир в сърцето на средния бизнес сектор е точното място в точното време за Арена на интеграцията да представи мрежовата Индустрия 4.0 по практически, практически начин“, - сенатор Е.х. Волфганг Волф, управляващ директор на борда на Държавната асоциация на индустрията в Баден-Вюртемберг (LVI);

„Арената на интеграцията е най-добрият пример за факта, че германските технологични компании са преди всичко глобални лидери, когато се свързват и обединяват усилия помежду си. Това, което изпитваме в Арена, не е просто уникален и иновативен подход към дизайна на панаирни изложения, ”- Томас Боншаб, управляващ директор на TiNC International GmbH и член на борда на Германското общество за международен трансфер на технологии (DGIT);

„Арената е истинско бичи око! По изключително убедителен начин това показва, че интелигентната мрежа от обещаващи концепции за решения, включващи играчи с допълнителен опит, е идеалният път към успешни иновации “, - Томас Катхофер, управляващ директор на Консорциума на асоциациите за индустриални изследвания (AiF)

Аудитория и статистика

Motek може да е специализирана изложба, но все още може да се похвали с доста впечатляващи цифри, които ще ви убедят да изложите през следващата година. Първо, ще изложите до някои други близо 1000 изложители, които съставляват цялата верига на доставки. Последното издание регистрира присъствие на 35 000 вътрешни лица от бранша - перфектен набор от потенциални клиенти. По правило публиката в Motek напуска изложбата добре доволна от намереното и вие също ще бъдете, когато чуете, че по-голямата част от посетителите имат правомощия за вземане на решения в своите компании. Посетителите често са членове на борда и управляващи директори, ръководители на отдели и упълномощени подписали. Разнообразието от професионални среди също е повече от задоволително, тъй като ще общувате с професионалисти от индустрията за производство на машини и оборудване, електрическата и електронната индустрия, слънчевата продукция, автомобилния сектор и областта на медицинското инженерство.

Настаняване

Не звучи ли по-добре да планирате цялото си бизнес пътуване с едно обаждане? Можете да наберете Trade Fair Trips ltd и можете да получите всяка услуга, която е от значение за изложител. Можете да подавате заявки за стая за срещи със специфични A / V изисквания. Можем да направим това лесно. Поискайте екип да изгради вашата изложбена кабина - това също е нещо, което можем да направим на справедлива цена. Резервирайте хотела си за Motek за броени часове. Това, което трябва да знаем, е бюджетът и колко легла желаете. Trade Fair Trips ltd работи в тясно сътрудничество с хотели от цял ​​Щутгарт и ние знаем, че предпочитате най-голямото удобство. Ето защо ние избираме само най-достъпните хотелски оферти за Motek във вашия ценови диапазон и не забравяйте да резервирате хотели близо до Messe Stuttgart.

Full list of
hotels for
Motek

Book Now
How to get to Motek

Similar trade shows