Motek 2024

Motek 2024

Наука и технологии Индустриално инженерство
Stuttgart, Germany
08-11 Oct 2024
Организатор:
P. E. Schall GmbH & Co. KG
Място на провеждане:
Messe Stuttgart
Честота:
1 year
Уебсайт:
Motek

Водещото събитие в сферата на индустриалната автоматизация

Motek изпълнява особено важна роля в тежката и лека промишленост, тъй като формира авангард за пробиви и авангардни постижения в автоматизацията на етапа на сглобяване и производство. Международната изложба е източник за иновации от основаването си през 1982 г., когато работи в много по-малък обхват и на различно място. Сега програмата в Motek е една, която трябва да следи отблизо функции като Microsys Technology Park и Mechatronics Theme Park. Като изложител вие сте там, за да направите впечатление на пазара и да увеличите конкуренцията. Също така откривате какво се случва във всяка свързана област, тъй като Motek обхваща всяка продуктова група - машини за разглобяване, машини за сглобяване, грайфери, роботизирани системи, индустриални роботи, интегрирани системи и системи за позициониране.

Motek 2024

Изданието на Motek за 2024 ще бъде организирано като изложение лице в лице между 08.10.2024 и 11.10.2024. Изложението ще се проведе в Messe Stuttgart в Германия. Мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за предотвратяване на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва ограниченията си, свързани с пандемията.

Настаняване

Не звучи ли по-добре да планирате цялото си бизнес пътуване с едно обаждане? Можете да наберете Trade Fair Trips ltd и можете да получите всяка услуга, която е от значение за изложител. Можете да подавате заявки за стая за срещи със специфични A / V изисквания. Можем да направим това лесно. Поискайте екип да изгради вашата изложбена кабина - това също е нещо, което можем да направим на справедлива цена. Резервирайте хотела си за Motek за броени часове. Това, което трябва да знаем, е бюджетът и колко легла желаете. Trade Fair Trips ltd работи в тясно сътрудничество с хотели от цял ​​Щутгарт и ние знаем, че предпочитате най-голямото удобство. Ето защо ние избираме само най-достъпните хотелски оферти за Motek във вашия ценови диапазон и не забравяйте да резервирате хотели близо до Messe Stuttgart.

Пеша
Пеша:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С кола
С кола:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

map

Хотели около Motek

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Motek 2024 Stuttgart the niu Mesh 2.9 Stuttgart от € 456.00 EUR Запази сега
Mövenpick Hotel Stuttgart Airport 2.04 Stuttgart от € 516.00 EUR Запази сега
Motek 2024 Stuttgart Park Inn by Radisson Stuttgart 11 Stuttgart от € 223.00 EUR Запази сега
Motek 2024 Stuttgart Hotel & Restaurant Zum Reussenstein 12.9 Boblingen при поискване Заявка
Motek 2024 Stuttgart Hotel Merlin 4 Filderstadt при поискване Заявка
Motek 2024 Stuttgart Hotel Waldhorn 7.4 Stuttgart при поискване Заявка
Motek 2024 Stuttgart Hotel Azenberg 13.2 Stuttgart при поискване Заявка
Motek 2024 Stuttgart Arthotel ANA Neotel 7.6 Stuttgart при поискване Заявка
Motek 2024 Stuttgart Hotel am Feuersee 11.4 Stuttgart при поискване Заявка
Motek 2024 Stuttgart Hotel am Schillerpark 12.2 Esslingen при поискване Заявка

Щутгарт, Германия помещава Motek всяка година и изложбата обикновено се организира в началото на октомври. Motek е разположен съвместно с друга свързана изложба - Bondexpo. И двамата са идея на P. E. Schall GmbH & Co. KG и работят общо четири дни в Messe Stuttgart. Достъпът се дава само на търговски посетители и работното време се очаква да започне в 9:00 сутринта и да приключи в 17:00 следобед, но не забравяйте да проверите отново, след като бъде обявено новото издание. Що се отнася до това как да пътувате до Messe Stuttgart, когато нямате кола под наем - това е лесно. Градът ви предлага две еднакво надеждни опции - автобусната система и крайградската влакова мрежа. И двамата имат добри връзки с изложбените площадки и се движат често. Ако отседнете в близост до летище Щутгарт, можете да се възползвате от услугата совалков автобус.

  • „Водещият в международен мащаб търговски панаир в сърцето на средния бизнес сектор е точното място в точното време за Арена на интеграцията да представи мрежовата Индустрия 4.0 по практически, практически начин“, - сенатор Е.х. Волфганг Волф, управляващ директор на борда на Държавната асоциация на индустрията в Баден-Вюртемберг (LVI);
  • „Арената на интеграцията е най-добрият пример за факта, че германските технологични компании са преди всичко глобални лидери, когато се свързват и обединяват усилия помежду си. Това, което изпитваме в Арена, не е просто уникален и иновативен подход към дизайна на панаирни изложения, ”- Томас Боншаб, управляващ директор на TiNC International GmbH и член на борда на Германското общество за международен трансфер на технологии (DGIT);
  • „Арената е истинско бичи око! По изключително убедителен начин това показва, че интелигентната мрежа от обещаващи концепции за решения, включващи играчи с допълнителен опит, е идеалният път към успешни иновации “, - Томас Катхофер, управляващ директор на Консорциума на асоциациите за индустриални изследвания (AiF).

Motek може да е специализирана изложба, но все още може да се похвали с доста впечатляващи цифри, които ще ви убедят да изложите през следващата година. Първо, ще изложите до някои други близо 1000 изложители, които съставляват цялата верига на доставки. Последното издание регистрира присъствие на 35 000 вътрешни лица от бранша - перфектен набор от потенциални клиенти. По правило публиката в Motek напуска изложбата добре доволна от намереното и вие също ще бъдете, когато чуете, че по-голямата част от посетителите имат правомощия за вземане на решения в своите компании. Посетителите често са членове на борда и управляващи директори, ръководители на отдели и упълномощени подписали. Разнообразието от професионални среди също е повече от задоволително, тъй като ще общувате с професионалисти от индустрията за производство на машини и оборудване, електрическата и електронната индустрия, слънчевата продукция, автомобилния сектор и областта на медицинското инженерство.

Motek 2021

От 5.10.2021 до 8.10.2021 Motek 2021 се проведе като изложение лице в лице. Събитието се проведе в Messe Stuttgart, който беше оборудван с най-новите мерки за защита от Ковид-19. Сред приложените мерки бяха съображения за сигурност, като например изисквания за социална дистанция. В търговското изложение се включиха 453 изложители от 25 държави.

Motek 2022

MOTEK 2022 се проведе като събитие на живо между 04.10.2022 и 07.10.2022. В него участваха 505 изложители от 24 държави. Мястото на провеждане не приложи мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в страната. 

Motek 2023

Изданието на Motek за 2023 се проведе като търговско изложение на живо между датите 10.10.2023 и 13.10.2023. То се състоя без прилагане на мерки за защита от Ковид-19 в Messe Stuttgart. В изданието участваха над 430 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Motek 2024 Изпрати

Motek акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.