Your free enquiry
LINEAPELLE

LINEAPELLE

Milan, Italy
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website:
LINEAPELLE
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация на събитието за LINEAPELLE

Lineapelle Winter 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо между 21.02.2023 и 23.02.2023. То ще се проведе във Fiera Milano и няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения от страна на Италия. Участниците, пристигащи от Китай, ще трябва да вземaт под внимание, че трябва да се подложат на задължително тестване за коронавируси при пристигането си в страната поради въведените ограничения за пътуване.

Представяне на LINEAPELLE

Международен панаир Lineapelle е едно от най-важните събития за производителите, доставчиците и търговците на кожени облекла, обувки и аксесоари, еко кожи и етествени кожи. Той се провежда от 1981 година насам, на всеки две години, в столицата на модата – Италия. Тази година се очакват около 18 000 участници. Ако решите, че това ще е полезно за бизнеса ви, присъединете се към тях.

Възложете организацията на пътуването си на нас. Ще ви бъдем повече от полезни. От базата ни с хотели в Милано ще ви препоръчаме тези хотели за Lineapelle, които ще са най-удобни и изгодни за вас. Освен да търсим и резервираме онлайн хотели за вас, ще осигурим вашия летищен трансфер. Ще ви предложим и удобен за вас начин на придвижване из града – с кола под наем или с обществен транспорт. Нашите сътрудници са на ваше разположение, за да помогнат с всичко необходимо за отличното ви бизнес представяне – конферентна зала, уникален щанд за изложението. Всичко, с което може да ви помогнем ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – е безплатно за вас. Комисионна получаваме само от фирмите, чиито услуги използвате по време на пътуването и престоя си в Милано.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на Lineapelle за 2021 символизира успешното възобновяване на изложението след началото на пандемията. То се проведе като събитие "лице в лице" във Fiera Milano Rho между 22.09.2021 и 24.09.2021. Изданието включваше строги протоколи за превенция на Ковид-19 като част от концепцията на формата. Въпреки пандемията събитието привлече голям брой посетители, включително над 11 000 посетители и 725 изложители от над 70 държави. Сред посетителите бяха представители на модната индустрия, индустрията за аксесоари, дизайна и автомобилното производство. Изданието включваше различни допълнения, включително новата подзона " A New Point of Materials" (Нова точка на материали).

Септемврийско издание 2022

Септемврийското издание на LINEAPPELE за 2022 се проведе във Fiera Milano Rho от 20.09.2022 до 22.09.2022 като търговско изложение на живо. То не включваше мерки за превенция на Ковид-19 поради отмяната на свързаните с пандемията ограничения в Италия. Събитието привлече 1134 изложители и повече от 17 000 посетители. 73 % от посещаващите са пътували от чужбина, като са представлявали 109 различни държави.

Full list of
hotels for
LINEAPELLE

Book Now
How to get to LINEAPELLE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

By car
By car:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

Similar trade shows