Your free enquiry
LINEAPELLE

LINEAPELLE

Milan ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
Fiera Milano S.p.A.
Event website
Event website :
LINEAPELLE
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация на събитието за LINEAPELLE

Lineapelle Winter 23/24 ще се проведе като изложба на живо между 20.09.2022 и 22.09.2022. Търговското изложение ще се проведе във Fiera Milano и ще включва строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това ще включва мерки като например участниците да носят маски в изложбените зали.

Представяне на LINEAPELLE

Международен панаир Lineapelle е едно от най-важните събития за производителите, доставчиците и търговците на кожени облекла, обувки и аксесоари, еко кожи и етествени кожи. Той се провежда от 1981 година насам, на всеки две години, в столицата на модата – Италия. Тази година се очакват около 18 000 участници. Ако решите, че това ще е полезно за бизнеса ви, присъединете се към тях.

Възложете организацията на пътуването си на нас. Ще ви бъдем повече от полезни. От базата ни с хотели в Милано ще ви препоръчаме тези хотели за Lineapelle, които ще са най-удобни и изгодни за вас. Освен да търсим и резервираме онлайн хотели за вас, ще осигурим вашия летищен трансфер. Ще ви предложим и удобен за вас начин на придвижване из града – с кола под наем или с обществен транспорт. Нашите сътрудници са на ваше разположение, за да помогнат с всичко необходимо за отличното ви бизнес представяне – конферентна зала, уникален щанд за изложението. Всичко, с което може да ви помогнем ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – е безплатно за вас. Комисионна получаваме само от фирмите, чиито услуги използвате по време на пътуването и престоя си в Милано.

Full list of
hotels for
LINEAPELLE

Book Now
How to get to LINEAPELLE

Similar trade shows