Light + Building
Light + Building

Light + Building

New Dates
13 мар 2022 - 18 мар 2022
Germany , Frankfurt

General Information

Organizer

Messe Frankfurt GmbH

Event website

Light + Building

Основанo:

2000

Light + Building Map

Past Editions

13 - 18 Mar LIGHT + BUILDING 2016

18 - 23 Mar LIGHT + BUILDING 2018

Light+Building е международно изложение за строителство, осветление и електрическо инженерство. Изложителите – очакват се 2 400 тази година – са архитектурни бюра, строителни фирми и фирми за поддръжка и ремонт на сгради, електротехници и специалисти в избора и монтажа на осветление; производители на климатици и вентилационни системи; кабели и проводници; осветителни тела и системи за осветление, включително LED осветителни системи; системи за сградна автоматизация; устройства за спестяване на енергия; експерти в сферата на енергийния мениджмънт и контрол. Посетителите са търговци на едро и дребно, представители на преработващата промишленост, майстории и занаятчии. Очаква се тази година те да бъдат около 210 000.

Подгответе се спокойно за изложението и оставете организацията на пътуването на нас. Ние сме специалисти в намирането онлайн на хотели за международни изложения. От всички хотели във Франкфурт ще изберем за вас най-подходящите хотели за Light+Building. Ще направим резервациите за посочения от вас. Ще осигурим летищния ви трансфер, удобното придвижване из града, конферентна зала.

Услугите ни са безплатни за вас – взимаме комисионна само от хотелите и фирмите, които ползвате по време на пътуването си. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – обадете ни се.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА