Your free enquiry
Light + Building

Light + Building

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Light + Building
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация

Light + Building ще се проведе от 03.03.2024 до 08.03.2024 в Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Няма да бъдат прилагани обширни, актуални мерки за здравословни и безопасни условия спрямо Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията, свързани с пандемията. Организаторите информираха, че ще продължат да наблюдават ситуацията и ще адаптират политиките за безопасност, ако е необходимо.

Въведение

Light + Building е водещата изложба в областта на осветителните технологии и нейното включване в днешното строителство и сграда. През дните на това събитие виждате как цялата верига за създаване на стойност оживява в интелигентно шоу, което подчертава тенденциите, които тепърва се появяват и влияе на световния пазар като цяло.

Международният търговски панаир е основан през 2000 г. и в момента служи като основна среща за няколко сектора - осветление, електротехника, автоматизация на сгради и софтуер за гражданско строителство. Light + Building често е мястото, където се обявяват най-важните новини в бранша и стартират продукти.

Продуктовото портфолио се разпростира върху електронни компоненти, фасадна технология, технология за дневна светлина, вентилационни системи, стъкла, лампи, LED осветление, климатизация, широколентова технология за разпределение, фотоволтаични системи и приемни антени.

Логистиката

Light + Building работи общо шест дни веднъж на всеки две години. Изданията се падат на четни години и обикновено се провеждат през март във Франкфурт, Германия. Международният панаир е организиран и домакин на Messe Frankfurt. На изложбените площадки се допускат само търговски посетители, а работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, който завършва час по-рано в 17:00 ч.

Пристигането до Messe Frankfurt е изключително лесно. Шофьорите могат да се отпуснат, знаейки, че има достатъчен брой паркоместа. Избирате ли да отидете с градския транспорт? Има няколко възможности за избор. Вземете метро линия 4 за бързо пътуване. Други опции включват трамвайни линии 16 и 17 и крайградските влакови линии S3, S4 и S6.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Light + Building е преди всичко важна платформа за обществени поръчки, където търсенето и предлагането могат да се срещнат свободно. Като изложител получавате възможности да се обърнете към потенциални купувачи, да идентифицирате нови пазарни възможности и да генерирате потенциални клиенти за продажби на високо ниво;
  • Light + Building е пионер по отношение на въвеждането на осветлението като интегрирани характеристики на системата за строителни услуги и тук понятия като „интелигентно измерване“ и „интелигентни мрежи“ се представят на съответните купувачи и се популяризират;
  • Всяко издание на Light + Building се фокусира върху определен брой основни теми, които ще излязат на преден план - през 2020 г. те ще включват прогресивно управление на енергията, свързана сигурност, интелигентна градска и модерна инфраструктура за електронно зареждане.

Аудитория и статистика

Light + Building се случва с подкрепата на ZVEI, Централна асоциация на германската електротехническа и електронна инженерна индустрия и ZVEH, Централна асоциация на немските електротехници Това от своя страна осигури повече от задоволителна избирателна активност на всяко отделно издание. Последното издание видя над 2700 международни изложители, които се насочиха към над 220 000 търговски посетители от 160 държави.

По отношение на пазарите можете успешно да “ухажвате” държави като Русия, Индия, Финландия, Китай, Италия, Холандия, Швейцария, Испания, Швеция, Белгия, Корея и Австрия.

Разбиването на посетителите по професионален опит показва висока концентрация на инвеститори, архитекти, инженери, доставчици на дребно, проектанти, оператори и търговци на едро. Друга статистика, която ще ви подмами да станете изложител в Light + Building, е, че 41% от посетителите са се посочили като посетители за първи път - това са много нови възможности за пробив на нови пазари.

Настаняване

Поради факта, че почти половината от посетителите идват от чужбина, трябва предварително да се погрижите за хотела. С помощта на Trade Fair Trips е гарантирано, че всяка стъпка от процеса на резервация ще бъде обработена професионално и навреме. Ние сме експерти по отношение на настаняването за пътувания, а също така се справяме и с други аспекти на вашето бизнес пътуване.

Трябва ли да вземете зали за срещи предварително? Не можете да наемете екип, който да инсталира вашия щанд на панаира? Ние се справяме с всичко необходимо. Помагаме да резервирате хотели за Light + Building, които съкращават ежедневното ви пътуване до работа и свеждат разходите до минимум. Консултирайте се с нас възможно най-рано и можете да резервирате хотели в близост до Messe Frankfurt на изключителни цени

Доклади от предишни издания

2018

Изложението Light + Building 2018 се проведе в Messe Frankfurt. Събитието се проведе между 18-ти и 23-ти март 2018. В изданието взеха участие 220 000 търговски посетители и 2 714 изложители. То беше сред най-успешните повторения на събитието.

2022

Light + Building 2022 се проведе в Messe Frankfurt от 2-ри до 6-ти октомври 2022. В резултат на премахването на съответните вътрешни ограничения мястото на провеждане не включваше предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Изложението привлече 1 531 изложители от 46 държави и 92 838 посетители от 147 държави (55% от които бяха от чужбина).

Full list of
hotels for
Light + Building

Book Now
How to get to Light + Building
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows