Most booked hotels
Your free enquiry
INTERMAT

INTERMAT

Paris ,France
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
Comexposium
Event website
Event website :
INTERMAT
Frequency
Frequency:
3 years

Въведение

INTERMAT е силно влиятелно международно изложение за строителство и инфраструктура, което функционира и като естествена среща за изпълнители и професионалисти във Франция. Първото издание се проведе през 1988 г. и оттогава марката се разшири значително. Сега има две сателитни събития - INTERMAT Индия и INTERMAT Aesia. Изложбата е най-доброто място за източници на оборудване, материали и решения за строителни и строителни работи. Освен това е естествен източник за иновации и нововъзникващи тенденции. Изложбените площи са разделени на пет тематични области - земни работи, разрушаване и транспорт; сгради и бетонов сектор; пътища, минерали и основи; повдигане и обработка; нови технологии.

Логистиката

INTERMAT работи извън Париж, Франция и е производство на COMEXPOSIUM, който е и организатор на WOCE (World of Cement Europe). И двете събития се провеждат по едно и също време и споделят сцена в Париж-Норд Вилепинте Парк д'Експозиции и Център за конвенции (VIPARIS). Изданията се случват около средата на април и продължават общо шест дни. Достъпът се дава само на търговски посетители и работното време е определено за обикновено от 9:00 сутринта до 18:00 следобед, въпреки че тези часове варират от издание до издание. Определено трябва да проверите преди време. След това е въпросът да стигнете до изложбените площадки. Paris-Nord Villepinte има отлична услуга на обществения транспорт. Най-лесният начин за пътуващите в града да достигнат е чрез влаковите линии RER. Има и совалкови автобуси от Porte Maillot и летище Beauvais. Освен това можете да използвате и автобусите на Air France, за да стигнете до вашата дестинация.

Какво можете да очаквате като изложител

ИНТЕРМАТ има голям интерес към нови компании и нови решения. Това означава, че стартиращите компании са повече от добре дошли. Центърът за нови технологии е дом на Startup Village, където стартиращите компании могат да получат видимост и да привлекат целенасочен пешеходен трафик към своите кабини;

Шанс да покажете машината си в реални условия. INTERMAT е изрязал открито пространство от 30 000 кв.м за демонстрации на живо. Това е лесно един от най-ефективните начини за продажба на строителна техника, като ги покажете в действие. Трябва също да кажем, че това е една от най-забавните части на търговското изложение;

Тъй като INTERMAT е основен център за професионалисти във френския строителен сектор, интелигентен начин да им помогнете да открият международни изложители е чрез международни павилиони. Изложбеното пространство е внимателно организирано, така че всеки регион да бъде подчертан. INTERMAT е известен като единственото място за срещи с играчи от 52 африкански и близкоизточни страни.

Аудитория и статистика

Тъй като изданията на INTERMAT са раздалечени досега помежду си, получаването на щанд е интелигентна инвестиция, тъй като не е чест разход. Също така е известно, че международното търговско изложение получава големи цифри. Последното издание видя над 1400 международни изложители от 40 държави и 50% от тях не бяха базирани на Франция. Аудиторията е надхвърлила над 173 000 търговски посетители, пристигнали от 160 държави и 30% са чуждестранни граждани. Ще намерите половината от топ 100 строителни предприемачи в INTERMAT. Това е доста добра репутация и бизнес възможности за установяване на връзки с най-влиятелните играчи в бранша на глобално ниво. Официални спонсори на събитието са IPAF, CIECF, Kranning, CCPIT, ANMOPYC, DUR, FIEC и CEA и много други. Посетителите идват от различни сектори - строителни предприемачи, търговия и дилъри, промишленост, услуги, възлагащ орган и главни изпълнители.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd предоставя на изложителите достъпни хотелски услуги за INTERMAT. Ние сме добре установени в Париж, Франция и знаем как да заобиколим всеки бюджет. Вие ни кажете вашата ценова точка и ние ви изпращаме списък с най-добрите хотелски цени на пазара. Можете да резервирате бюджетни стаи или пищни апартаменти. Всичко е възможно. Местоположението е ключово за успешното бизнес пътуване. Ето защо ние винаги търсим хотели в близост до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions. Елате достатъчно рано и ние ще ви поставим на пешеходно разстояние! Достъпът до обществения транспорт също е гарантиран. Trade Fair Trips Ltd също е тук, за да ви помогне с услугите за INTERMAT. Имате ли нужда от частна стая за срещи? Едно обаждане и има резервация на ваше име. Нямате ли кой да изгради вашия щанд? Екипът може да бъде ваш за нула време! Смесете и съчетайте услугите, от които се нуждаете най-много, за рентабилна сделка!

ИНТЕРМАТ + КОВИД

COVID-19 постави невероятни предизвикателства пред индустрията на събитията през 2021 г. и след дълги обсъждания организаторите решиха да отменят INTERMAT 2021. Просто не е достатъчно безопасно да бъдете домакин на шоу на живо от този мащаб, така че настоящият план е да се премине към редовен график в 2024. INTERMAT 2024 ще се проведе в Париж, Франция като събитие на живо и ще спомогне за рестартирането на индустрията в голяма степен. COMEXPOSIUM обяви, че изданието ще излезе на сцената в Париж-НордVillepinte (VIPARIS) на 19 април - 24 април 2024 г. Тази дълга пауза ще помогне да се създадат необходимите условия за безопасно събиране отново. Организаторите работят усилено, за да създадат безопасна среда в съответствие със санитарните насоки.

Full list of
hotels for
INTERMAT

How to get to INTERMAT

Similar trade shows