Your free enquiry
INTERMAT

INTERMAT

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Comexposium
Event website
Event website:
INTERMAT
Frequency
Frequency:
3 years

Актуализация на INTERMAT

INTERMAT 2024 ще се проведе в Париж, Франция, като събитие на живо и ще помогне за рестартирането на индустрията. COMEXPOSIUM обяви, че изданието ще се проведе в Paris-Nord Villepinte (VIPARIS) между 24.04.2024 и 27.04.2024. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с мерки за безопасност  превенция на Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Въведение

INTERMAT е силно влиятелно международно изложение за строителство и инфраструктура, което функционира и като естествена среща за изпълнители и професионалисти във Франция. Първото издание се проведе през 1988 г. и оттогава марката се разшири значително. Сега има две сателитни събития - INTERMAT Индия и INTERMAT Aesia. Изложбата е най-доброто място за източници на оборудване, материали и решения за строителни и строителни работи. Освен това е естествен източник за иновации и нововъзникващи тенденции. Изложбените площи са разделени на пет тематични области - земни работи, разрушаване и транспорт; сгради и бетонов сектор; пътища, минерали и основи; повдигане и обработка; нови технологии.

Логистиката

INTERMAT работи извън Париж, Франция и е производство на COMEXPOSIUM, който е и организатор на WOCE (World of Cement Europe). И двете събития се провеждат по едно и също време и споделят сцена в Париж-Норд Вилепинте Парк д'Експозиции и Център за конвенции (VIPARIS). Изданията се случват около средата на април и продължават общо шест дни. Достъпът се дава само на търговски посетители и работното време е определено за обикновено от 9:00 сутринта до 18:00 следобед, въпреки че тези часове варират от издание до издание. Определено трябва да проверите преди време. След това е въпросът да стигнете до изложбените площадки. Paris-Nord Villepinte има отлична услуга на обществения транспорт. Най-лесният начин за пътуващите в града да достигнат е чрез влаковите линии RER. Има и совалкови автобуси от Porte Maillot и летище Beauvais. Освен това можете да използвате и автобусите на Air France, за да стигнете до вашата дестинация.

Какво можете да очаквате като изложител

ИНТЕРМАТ има голям интерес към нови компании и нови решения. Това означава, че стартиращите компании са повече от добре дошли. Центърът за нови технологии е дом на Startup Village, където стартиращите компании могат да получат видимост и да привлекат целенасочен пешеходен трафик към своите кабини;

Шанс да покажете машината си в реални условия. INTERMAT е изрязал открито пространство от 30 000 кв.м за демонстрации на живо. Това е лесно един от най-ефективните начини за продажба на строителна техника, като ги покажете в действие. Трябва също да кажем, че това е една от най-забавните части на търговското изложение;

Тъй като INTERMAT е основен център за професионалисти във френския строителен сектор, интелигентен начин да им помогнете да открият международни изложители е чрез международни павилиони. Изложбеното пространство е внимателно организирано, така че всеки регион да бъде подчертан. INTERMAT е известен като единственото място за срещи с играчи от 52 африкански и близкоизточни страни.

Аудитория и статистика

Тъй като изданията на INTERMAT са раздалечени досега помежду си, получаването на щанд е интелигентна инвестиция, тъй като не е чест разход. Също така е известно, че международното търговско изложение получава големи цифри. Последното издание видя над 1400 международни изложители от 40 държави и 50% от тях не бяха базирани на Франция. Аудиторията е надхвърлила над 173 000 търговски посетители, пристигнали от 160 държави и 30% са чуждестранни граждани. Ще намерите половината от топ 100 строителни предприемачи в INTERMAT. Това е доста добра репутация и бизнес възможности за установяване на връзки с най-влиятелните играчи в бранша на глобално ниво. Официални спонсори на събитието са IPAF, CIECF, Kranning, CCPIT, ANMOPYC, DUR, FIEC и CEA и много други. Посетителите идват от различни сектори - строителни предприемачи, търговия и дилъри, промишленост, услуги, възлагащ орган и главни изпълнители.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd предоставя на изложителите достъпни хотелски услуги за INTERMAT. Ние сме добре установени в Париж, Франция и знаем как да заобиколим всеки бюджет. Вие ни кажете вашата ценова точка и ние ви изпращаме списък с най-добрите хотелски цени на пазара. Можете да резервирате бюджетни стаи или пищни апартаменти. Всичко е възможно. Местоположението е ключово за успешното бизнес пътуване. Ето защо ние винаги търсим хотели в близост до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions. Елате достатъчно рано и ние ще ви поставим на пешеходно разстояние! Достъпът до обществения транспорт също е гарантиран. Trade Fair Trips Ltd също е тук, за да ви помогне с услугите за INTERMAT. Имате ли нужда от частна стая за срещи? Едно обаждане и има резервация на ваше име. Нямате ли кой да изгради вашия щанд? Екипът може да бъде ваш за нула време! Смесете и съчетайте услугите, от които се нуждаете най-много, за рентабилна сделка!

Full list of
hotels for
INTERMAT

Book Now
How to get to INTERMAT
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

20 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

30 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

Similar trade shows