Your free enquiry
Interbride

Interbride

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Interbride Messe GmbH
Event website
Event website:
Interbride
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Interbride 2023 ще се проведе в Messe Essen от 1-ви до 3-ти април 2023. Мястото на провеждане в Германия няма да разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че Бундестагът премахна съответните вътрешни ограничения през април 2022. Заради подобрената пандемична ситуация администрацията на страната е предприела тази промяна. Поради същата причина ограниченията за пътуване в Германия също бяха отменени.

Въведение

Международно изложение Interbride представя всичко, свързано със сватбена мода и най-щастливия ден в живота на влюбените. Представят се нови колекции булчински рокли, аксесоари, обувки, чанти. Представители на индустрията от цял свят се събират, за да обменят опит, да определят тенденциите, да създадат нови партньорства и да сключат изгодни сделки. През 2018-та в събитието са участвали 170 изложители, а посетителите са били около 2 900 професионалисти.

Резервирайте хотели онлайн с помощта на вашия асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Той ще ви предложи подходящите хотели за Interbride, съобразени с бюджета ви. Негова отговорност са организацията на летищния трансфер, наемането на кола или изготвянето на маршрути за придвижване с обществен транспорт, намирането на конферентна или друг тип зала, осигуряването на екип, който да се заеме с проектирането и изграждането на щанда ви. Предлагаме ви комплексни услуги, които ще подобрят условията, а оттам и самото ви представяне по време на изложението. Възползвайте се от тях, те са безплатни за вас. Взимаме комисионна само от хотелите и фирмите, които ползвате по време на престоя си в Дюселдорф. Свържете се с нас.

Предишни издания

Издание от 2022 

Изданието на Interbride през 2022 г. се проведе между 22.05.2022 и 24.05.2022 в Messe Düsseldorf. В него участваха 167 изложители и се проведе като събитие на живо. Поради това, че Германия премахна националните си ограничения през април 2022, на мястото на провеждане не бяха приложени строги мерки за безопасност срешу Ковид-19. 

Full list of
hotels for
Interbride

Book Now
How to get to Interbride
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

40 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

25 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

Similar trade shows