index 2026

index 2026

Текстил
Genève, Switzerland
19-22 May 2026
Организатор:
Edana
Място на провеждане:
Palexpo
Честота:
3 years
Уебсайт:
index

Водещото световно събитие за производството на нетъкан текстил

index се радва на репутацията на водещо световно събитие за индустрията на нетъканите текстилни материали и това със сигурност е вярно откакто международният търговски панаир беше въведен през 1973 г. През близо половин век INDEX успя да прокара стандартите за производство и беше платформата, където се представят най-новите иновации и изследвания. Всичко това намира отражение в богатата семинарна програма.

Посещението на INDEX ще ви даде възможност да видите и да се докоснете до разнообразие от продукти като спънлейд, суровини за нетъкан текстил, супер абсорбенти, машини за нетъкан текстил, свързващи вещества, химикали, композити, машини за преобразуване на нетъкан текстил и оборудване за обработка на отпадъци. 

Index 2026

Между 19.05.2026 и 22.05.2026, Palexpo ще бъде домакин на INDEX™26. Събитието ще се проведе като търговско изложение на живо без въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в Швейцария, включително тези, засягащи пътуванията.

Настаняване

Част от успеха на един изложител е местоположението му в града и Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви помогне във всички аспекти на вашето работно пътуване. В допълнение към гъвкавите хотелски услуги за индекс, можете да разчитате на нашия опитен екип да инсталира вашия изложбен щанд според вашите точни спецификации и също така да поддържа заседателни съоръжения на ваше име.

Спестете от пътните си разходи с нашите пакетни услуги. Резервирането на хотел за индекс с нас означава получаване на комбинация от конкурентни цени, отлично обслужване на клиентите и пълно удовлетворение! Избираме хотелите близо до Palexpo, така че да сте само на минути от изложбените площи и също така заобиколени от множество възможности за обществен транспорт.

Процесът на резервация е лесен – консултирайте се с нас по имейл и получете списък с най-добрите оферти в рамките на един работен ден. 

Пеша
Пеша:

11 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

 50 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С кола
С кола:

1 минута при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

13 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

5 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

25 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

map

Хотели около index

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
index 2026 Genève NH Geneva Airport Hotel 3.9 Genève от € 392.00 EUR Запази сега
index 2026 Genève Hotel Drake-Longchamp 5.74 Genève от € 420.00 EUR Запази сега
index 2026 Genève Hotel d'Alleves 4.4 Genève от € 508.00 EUR Запази сега
Hotel Montbrillant 3.7 Genève от € 327.00 EUR Запази сега
index 2026 Genève ibis Geneve Centre Nations 3.1 Genève от € 571.00 EUR Запази сега
Warwick Geneva 3.9 Genève от € 563.00 EUR Запази сега
index 2026 Genève Oskar Hotel 11.8 Annemasse от € 159.00 EUR Запази сега
ibis Geneve Petit Lancy 5.9 Genève от € 343.00 EUR Запази сега
index 2026 Genève Ibis Saint-Genis-Pouilly Geneve 8.9 Saint-Genis-Pouilly от € 266.00 EUR Запази сега
index 2026 Genève Holiday Inn Express Geneva Airport 2.64 Genève от € 435.00 EUR Запази сега

Високо ценен и винаги очакван, INDEX пристига в Женева, Швейцария на всеки три години, а изданията се провеждат в началото на пролетта. Това обикновено означава края на март или началото на април, а едно издание продължава общо четири дни.

Palexpo в Женева изпълнява двойната функция на официален организатор и домакин, а достъпът е разрешен само за професионални посетители. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа с изключение на последния ден, който приключва два часа по-рано. Palexpo е в съседство с летище Женева, така че можете да се разходите директно, след като кацнете, въпреки че има автобусни линии, трамвайни линии и влакове, за да ви отведат до изложбените площи и града.

 

  • Не само че в INDEX можете да се срещнете с купувачи, но се свързвате с посетители от най-висок калибър, което от своя страна гарантира много печеливша активност по време на панаира;
  • Като се има предвид, че INDEX е домакин на различни семинари и лекции, можете да създадете нови контакти с експерти, лидери на мисълта и иноватори в индустрията на нетъканите текстилни материали;
  • Излагането в индекс отваря вашата марка към целия свят, не само по отношение на географски региони, но и по отношение на сектори. Това отваря много възможности за партньорство по цялата верига на стойността и кръстосани продажби;
  • Получавате най-доброто по отношение на платформа, промоция и публичност на индустрията, тъй като INDEX официално се счита за събитие номер 1 в нетъканите текстилни материали.

 

EDANA, водещата световна асоциация за нетъканата индустрия, е официален спонсор и партньор на INDEX, което помогна на събитието да придобие популярност и голяма посещаемост на всяко издание. Последните данни отбелязват, че е имало продукти от 660 изложители за последното издание на публика, която се състои от повече от 12 000 международни професионалисти.

Изключителното продуктово разнообразие е магнит за посетители от всички основни сектори – филтриране; геотекстил и гражданско строителство; хигиена и почистване; медицинска профилактика на инфекции; транспортиране и опаковане. Близо 100% от посетителите са доволни от INDEX по отношение на постигането на техните бизнес цели, а приблизително 70% са заети на висши позиции, които имат сериозни правомощия за вземане на решения.

Друга атрактивна статистика се отнася до причината за присъствие – 90% от всички анкетирани държави търсят нови доставчици като основна причина за посещение на търговския панаир.

 

Index 2021

Palexpo беше домакин на първото хибридно издание на INDEX между 19.11.2021 и 22.11.2021. Над 500 изложители и над 9300 посетители посетиха изданието. Това включва над 1000 участници, които са използвали дигиталната платформа на събитието.

Index 2023

В изданието на Index за 2023 участваха 610 изложители от 43 държави и 12 017 посетители от над 100 държави на площ от над 50 000 кв.м. Изданието се проведе между 18.04.2023 и 21.04.2023 в Palexpo без въведени мерки за защита от Ковид-19. Това се случи, защото Швейцария премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до index 2026 Изпрати

index акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.