Your free enquiry
index

index

Genève ,Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer :
Edana
Event website
Event website :
index
Frequency
Frequency:
3 years

INDEX и Ковид-19

Palexpo ще бъде домакин на INDEX™23 между 18.04.2023 и 21.04.2023. Събитието ще се проведе като изложение на живо с въведени строги мерки за превенция на COVID-19. Сред протоколите, включени в плана за безопасност, ще бъде строг протокол за влизане в 3G. Преди да влязат в залата, участниците трябва да покажат сертификатите си за ваксинация, възстановяване или отрицателен резултат от теста. Освен това те трябва да спазват социална дистанция от 1,5 метра, за да се избегнат инфекции и задръствания. Освен това те трябва да носят маски в зони като изложбените зали. Участниците трябва също така да извършват редовна хигиена на ръцете.

Въведение

index се радва на репутацията на водещо събитие в света за нетъканите тъкани и това със сигурност е вярно още от въвеждането на международния търговски панаир през 1973 г. През близо половин век index успя да прокара стандартите за производство и беше платформата където са представени най-новите иновации и изследвания. Всичко това е отразено в богатата семинарна програма.

Посещавайки index ще ви даде възможност да видите разнообразие от продукти като хидрозаплитане, суровини за нетъкан текстил, супер абсорбиращи тъкани, машини за нетъкан текстил, свързващи вещества, химикали, композити, машини за преобразуване на нетъкани материали и оборудване за обработка на отпадъци.

Логистиката

Високо ценен и винаги очакван,  index пристига в Женева, Швейцария на всеки три години и изданията се извършват в началото на пролетта. Това би означавало обикновено в края на март или началото на април и изданието ще продължи четири дни.

Palexpo в Женева изпълнява двойната функция на официален организатор и домакин и приемът се дава само на професионални посетители. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на последния ден, който приключва два часа по-рано. Palexpo е съсед на летището в Женева, така че можете да се разхождате директно, след като кацнете, въпреки че има автобусни линии, трамвайни линии и влак, за да стигнете до изложбените площадки и града.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Не само че при  index можете да се срещате с купувачи, но се свързвате с посетители от най-висок калибър, което от своя страна гарантира много печеливша публика по време на панаира;
  • Като се има предвид, че index е домакин на различни семинари и лекции, можете да установите нови контакти с експерти, лидери на мисли и новатори в нетъканата индустрия;
  • Излагането в index отваря вашата марка за целия свят не само по отношение на географските региони, но и по отношение на секторите. Това отваря много възможности за партньорство по веригата на стойността и кръстосаните продажби;
  • Получавате най-доброто от гледна точка на платформата, промоцията и публичността, тъй като index официално се счита за събитие номер 1 в нетъканите текстилни материали.

Аудитория и статистика

EDANA, водещата световна асоциация за нетъкан текстил, е официален спонсор и партньор на index, който помогна на събитието да спечели популярността и голямата избирателна активност на всяко издание. Последните данни разкриват, че има продукти от 660 изложители за последното издание за публика, състояща се от над 12 000 международни професионалисти.

Изключителното разнообразие от продукти е магнит за посетители от всички основни сектори - филтрация; геотекстил и гражданско строителство; хигиена и почистване; превенция на медицинска инфекция; транспорт и опаковане. Близо 100% от посетителите са доволни от index от гледна точка на постигането на техните бизнес цели и около 70% са заети в старши роли, които имат сериозни правомощия за вземане на решения.

Друга атрактивна статистика се отнася до причината за присъствието - 90% от всички анкетирани държави търсят нови доставчици като основна причина за своето посещение на изложението.

Настаняване

Част от успеха на изложителя е местоположението му в града и ние сме тук, за да ви помогне във всички аспекти на вашето работно пътуване. В допълнение към гъвкавите хотелски услуги за index, можете да разчитате, че нашият опитен екип ще инсталира вашата изложбена кабина според вашите точни спецификации, както и да задържи съоръженията за срещи на ваше име.

Спестете от пътните си разходи с нашите пакетни услуги. Резервирането на хотел за index с нас означава да получите комбинация от конкурентни цени, отлично обслужване на клиентите и пълно удовлетворение! Избираме хотелите в близост до Palexpo, така че да сте само на няколко минути от изложбената площадка и също така да сте заобиколени от множество възможности за обществен транспорт.

Процесът на резервация е лесен - консултирайте се с нас по имейл и получете списък с най-добрите оферти до края на деня.

Full list of
hotels for
index

Book Now
How to get to index

Similar trade shows