Your free enquiry
index

index

Genève, Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Edana
Event website
Event website:
index
Frequency
Frequency:
3 years

Index – Актуализация

Между 18.04.2023 г. и 21.04.2023 г. Palexpo ще бъде домакин на INDEX™23. Събитието ще се проведе като изложба на живо без въведени строги мерки за превенция на COVID-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в Швейцария, включително тези, засягащи пътуванията. 

Въведение

index се радва на репутацията на водещо световно събитие за индустрията на нетъканите текстилни материали и това със сигурност е вярно откакто международният търговски панаир беше въведен през 1973 г. През близо половин век INDEX успя да прокара стандартите за производство и беше платформата, където се представят най-новите иновации и изследвания. Всичко това намира отражение в богатата семинарна програма.

Посещението на INDEX ще ви даде възможност да видите и да се докоснете до разнообразие от продукти като спънлейд, суровини за нетъкан текстил, супер абсорбенти, машини за нетъкан текстил, свързващи вещества, химикали, композити, машини за преобразуване на нетъкан текстил и оборудване за обработка на отпадъци. 

Логистиката

Високо ценен и винаги очакван, INDEX пристига в Женева, Швейцария на всеки три години, а изданията се провеждат в началото на пролетта. Това обикновено означава края на март или началото на април, а едно издание продължава общо четири дни.

Palexpo в Женева изпълнява двойната функция на официален организатор и домакин, а достъпът е разрешен само за професионални посетители. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа с изключение на последния ден, който приключва два часа по-рано. Palexpo е в съседство с летище Женева, така че можете да се разходите директно, след като кацнете, въпреки че има автобусни линии, трамвайни линии и влакове, за да ви отведат до изложбените площи и града. 

Какво можете да очаквате като изложител

  • Не само че в INDEX можете да се срещнете с купувачи, но се свързвате с посетители от най-висок калибър, което от своя страна гарантира много печеливша активност по време на панаира;
  • Като се има предвид, че INDEX е домакин на различни семинари и лекции, можете да създадете нови контакти с експерти, лидери на мисълта и иноватори в индустрията на нетъканите текстилни материали;
  • Излагането в индекс отваря вашата марка към целия свят, не само по отношение на географски региони, но и по отношение на сектори. Това отваря много възможности за партньорство по цялата верига на стойността и кръстосани продажби;
  • Получавате най-доброто по отношение на платформа, промоция и публичност на индустрията, тъй като INDEX официално се счита за събитие номер 1 в нетъканите текстилни материали. 

Аудитория и статистика

EDANA, водещата световна асоциация за нетъканата индустрия, е официален спонсор и партньор на INDEX, което помогна на събитието да придобие популярност и голяма посещаемост на всяко издание. Последните данни отбелязват, че е имало продукти от 660 изложители за последното издание на публика, която се състои от повече от 12 000 международни професионалисти.

Изключителното продуктово разнообразие е магнит за посетители от всички основни сектори – филтриране; геотекстил и гражданско строителство; хигиена и почистване; медицинска профилактика на инфекции; транспортиране и опаковане. Близо 100% от посетителите са доволни от INDEX по отношение на постигането на техните бизнес цели, а приблизително 70% са заети на висши позиции, които имат сериозни правомощия за вземане на решения.

Друга атрактивна статистика се отнася до причината за присъствие – 90% от всички анкетирани държави търсят нови доставчици като основна причина за посещение на търговския панаир. 

Настаняване

Част от успеха на един изложител е местоположението му в града и Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви помогне във всички аспекти на вашето работно пътуване. В допълнение към гъвкавите хотелски услуги за индекс, можете да разчитате на нашия опитен екип да инсталира вашия изложбен щанд според вашите точни спецификации и също така да поддържа заседателни съоръжения на ваше име.

Спестете от пътните си разходи с нашите пакетни услуги. Резервирането на хотел за индекс с нас означава получаване на комбинация от конкурентни цени, отлично обслужване на клиентите и пълно удовлетворение! Избираме хотелите близо до Palexpo, така че да сте само на минути от изложбените площи и също така заобиколени от множество възможности за обществен транспорт.

Процесът на резервация е лесен – консултирайте се с нас по имейл и получете списък с най-добрите оферти в рамките на един работен ден. 

Минали издания

Издание 2021 г

Palexpo беше домакин на първото хибридно издание на INDEX между 19.11.2021 и 22.11.2021. Над 500 изложители и над 9300 посетители посетиха изданието. Това включва над 1000 участници, които са използвали дигиталната платформа на събитието. 

Искате ли да представите бизнеса си на изложението index и да се представите по най-добрия начин? Trade Fair Trips Ltd е тук, именно за това – да поеме важната логистична дейност, свързана с вашето разботно пътуване, за да може да се фокусирате върху бизнеса си. Ще ви предложим бюджетни хотели, близо до търговското изложение, ще резервираме на ваше име заседателна зала за провеждане на срещи и ще изградим вместо вас търговския ви щанд. Свържете се с нас, за да се радвате на едно успешно бизнес пътуване!

Full list of
hotels for
index

Book Now
How to get to index
On foot
On foot:

11 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

 50 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

By car
By car:

1 минута при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

13 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

By public transport
By public transport:

5 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

25 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

Similar trade shows