Your free enquiry
IBA

IBA

Munich ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
GHM
Event website
Event website :
IBA
Frequency
Frequency:
3 years

Хлебопекарната и сладкарската индустрия няма да се налага да чака още три години за поредното издание на IBA. Популярният панаир на хлебни изделия ще продължи, както е планирано, от 22 октомври до 26 октомври 2023 г. в Messe München в Мюнхен, Германия. Мястото очаква посетителите да спазват протоколите за здраве и безопасност.

Въведение

Ако искате да се подобрите в сферата за печене, не търсете нищо по-далеч от IBA, най-сладкото в света с водещо търговско изложение за хлебопроизводството и сладкарството. Основана през 1949 г., това е страхотно събитие да се срещнете с други пекари и сладкари, да научите нови тенденции и техники, да участвате в престижни състезания с високи залози, да закупите ново оборудване за вашата кухня или магазин и да започнете нови партньорства.

Покритието на IBA се състои от цялата верига на доставки: суровини и съставки, замразени продукти, тестени изделия, технология за производство на пица и тортила, технология на опаковане, производствена технология и оборудване, сервиз и оборудване за храни, обзавеждане на магазини, обзавеждане и продажби, лабораторни и измервателни уреди, енергийни, вентилационни и климатични технологии, информационни технологии и почистване и хигиена. Като такива можете да очаквате да присъстват учени по храните, търговци на дребно, представители на университети, професионални пекари и сладкари и, разбира се, други любители на сладкиши и сладкиши.

Логистиката

IBA се организира от GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH, а домът му обикновено е в Messe München в Мюнхен, Германия. Той се провежда на всеки три години от 1949 г., като последният се провежда през 2018 г. - така че можете да сте сигурни, че това е висококачествен търговски панаир и че всичко, което намерите тук, е автентично, ефективно и от стерлинги.

Обикновено IBA продължава шест дни, въпреки че изданието до 2021 г. ще се проведе за пет, така че участниците да имат по-голямо въздействие, според организаторите. Работното време за всичките пет дни е в 9:30 ч., а затварянето за първите четири дни е 18:00 ч. Времето за затваряне в последния ден на IBA е в 17:00. Що се отнася до там, бъдете спокойни, когато пътувате до Мюнхен, независимо дали с кола или обществен транспорт. Основанията са бързо достъпни през линията U2 на метрото. Има крайградски влакове, които също спират там.

Какво можете да очаквате като изложител

  • IBA се гордее, че е „търговският панаир за шампиони“. Това се вижда от не по-малко от три състезания на място: 5-то германско първенство на майсторите пекари, IBA-UIBC-купа на пекарите и UIBC младежко първенство на световни сладкари.
  • Има и церемония по награждаване на индустрията, на която изложителите получават шанс да спечелят следните награди: наградата на IBA за невероятни иновации в производството на индустриални и ориентирани към линия печени изделия; трофеят DBZ IBA, който е наградата за иновация за печене; и наградата Baker Maker, която се дава на малкия бизнес с иновативни концепции за обучение на новодошли.
  • Десетки лекции и тренировъчни сесии очакват както майстора пекар, така и пекаря, който тепърва се учи да усъвършенства своя занаят.
  • През 2021 г. IBA стартира IBA Connecting Experts, която се стреми да преодолее пропускуите в трансфера на знания, създадена от отмяната на много индустриални събития през 2020 г. Въпреки че първо ще бъде отворена дигитално, на място ще бъде стартирана програмата на търговския панаир.

Аудитория и статистика

IBA 2018 привлече огромен брой посетители - 77 000 и 1373 изложители от цял ​​свят! Сравнението на тенденциите от предишните издания показва, че ще има експлозия на растеж от над 5% за изданието до 2021 г. Търговският панаир на IBA като цяло е собственост на Zentralverband des Deutschen Bäckerhandwerks e.V. (Конфедерация на германските пекари) и спонсориран от UIBC, Deutscher Konditorenbund (Германска асоциация на сладкарите) и Verband Deutscher Großbäckereien e.V. (Германска федерация на пекарни за растения).

Ще дойдат всички, участващи в бизнеса и науката за печене: хигиенни инспектори, диетолози, производители на сладкиши, сладкарници, собственици на магазини, занаятчийски и пекарни, производители на оборудване, търговци на едро и дребно, учители, ресторантьори, хотелиери и много други!

Посещението на iba означава да видите разнообразни решения в:

  • Сурови продукти
  • Хлебопекарско оборудване
  • Продукти за кафе
  • Продукти за сладолед
  • Машини
  • Опаковки

Настаняване

Ще бъде умен ход от ваша страна да резервирате бързо и рано с Trade Fair Travel ltd, тъй като този изключително популярен международен търговски панаир привлича както изложители, така и посетители по целия свят до всички близки хотели и къщи за гости в Мюнхен. Ще ви дадем списък с най-добрите хотели, които можете да избирате в рамките на вашия ценови диапазон и в зависимост от броя на хората във вашата партия.

Също така можем да ви предоставим вашите нужди на изложението, независимо дали става въпрос за среща с аудио-визуално оборудване или изграждане на изложбения ви щанд Всички тези услуги се предлагат на справедлива цена. Изпитайте безпроблемно IBA 2021, когато се консултирате с нас!

Full list of
hotels for
IBA

Book Now
How to get to IBA

Similar trade shows