Your free enquiry
IBA

IBA

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
GHM
Event website
Event website:
IBA
Frequency
Frequency:
3 years

Ковид актуализация

Хлебопекарната и сладкарската индустрия няма да се налага да чака още три години за поредното издание на IBA. Популярният панаир на хлебни изделия ще продължи, както е планирано, от 22 октомври до 26 октомври 2023 г. в Messe München в Мюнхен, Германия. Мястото очаква посетителите да спазват протоколите за здраве и безопасност.

Въведение 

Ако искате да подобрите бизнеса си в печенето, не търсете повече, това, което ви трябва е участие в IBA, най-сладкото водещо търговско изложение в света за пекарната и сладкарската индустрия. Основано през 1949 г., това е страхотно събитие, на което може да се срещнете с други пекари и сладкари, да научите нови тенденции и техники, да участвате в престижни състезания с високи залози, да закупите ново оборудване за вашата кухня или магазин и да започнете нови партньорства. 

Палитрата на IBA се състои от цялата верига на доставки: суровини и съставки, замразени продукти, технология за производство на паста, пица и тортила, технология за опаковане, производствена технология и оборудване, хранителни услуги и оборудване, оборудване за магазини, обзавеждане и продажби, лабораторни и измервателни инструменти, енергетика, вентилационна и климатична техника, информационни технологии и почистване и хигиена. Като такива можете да очаквате да се срещнете с учени по храните, търговци на дребно, представители на университети, професионални пекари и сладкари и, разбира се, други любители на сладкиши и сладкиши. 

Логистиката

IBA е организирана от GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH и нейният дом обикновено е в Messe München в Мюнхен, Германия. Провежда се на всеки три години от 1949 г., като последният се проведе през 2018 г., така че можете да сте сигурни, че това е висококачествен търговски панаир и че всичко, което намерите тук, е автентично, ефективно и от доказана марка. 

IBA обикновено продължава шест дни, въпреки че изданието през 2021 г. ще се проведе пет, така че участниците да имат повече въздействащи неща за вкъщи, според организаторите. Работното време за всичките пет дни е в 9:30 сутринта, а времето за затваряне за първите четири дни е 18:00. Крайният час на последния ден от IBA е 17:00 ч. Що се отнася до пътуването до там, бъдете спокойни, когато пътувате до Messe München, независимо дали с кола или обществен транспорт. Територията е бързо достъпна чрез линия U2 на метрото. Има крайградски влакове, които също спират там. 

Какво можете да очаквате като изложител

  • IBA се гордее с това, че е „търговският панаир за шампиони“. Това е очевидно в неговите не по-малко от три състезания на място: 5-то немско първенство на майсторите на пекарите, IBA-UIBC-Купата на пекарите и UIBC младежкото първенство на световните сладкари.
  • Има и церемония по награждаване на индустрията, където изложителите получават шанс да спечелят следните награди: наградата на IBA за невероятни иновации в производството на индустриални и линейно ориентирани печива; DBZ IBA trophy, който е наградата за иновации в пекарството; и наградата Baker Maker, която се дава на малки предприятия с иновативни концепции за обучение на новодошли.
  • Десетки лекции и обучителни сесии очакват както майстора пекар, така и пекаря, който тепърва се учи да усъвършенства занаята си.
  • През 2021 г. IBA стартира IBA Connecting Experts, която се стреми да преодолее празнината в трансфера на знания, създадена от отмяната на много индустриални събития през 2020 г. Въпреки че първо ще бъде отворена дигитално, ще има стартиране на програмата на място на търговския панаир. 

Аудитория и статистика

IBA 2018 привлече колосалните 77 000 посетители и 1373 изложители от цял свят! Сравнението на тенденциите от предишни издания показва, че ще има експлозия на растеж от над 5% за изданието през 2021 г. Търговският панаир IBA като цяло е собственост на Zentralverband des Deutschen Bäckerhandwerks e.V. (Германска конфедерация на пекарите) и спонсорирана от UIBC, Deutscher Konditorenbund (Германска асоциация на сладкарите) и Verband Deutscher Großbäckereien e.V. (Германска федерация на растителните пекарни). 

Всички, които участват в бизнеса и науката за печенето, ще дойдат на събитието: инспектори по хигиена, диетолози, производители на сладкиши, сладкари, собственици на магазини, пекарни за занаятчийство и доставка, производители на оборудване, търговци на едро и дребно, учители, кетъринги, хотелиери и други! 

Посещението на iba означава да видите разнообразие от решения в: 

  • Сурови материали
  • Хлебопекарно оборудване
  • Продукти от кафе
  • Сладоледени продукти
  • Машини
  • Опаковане

Настаняване

Ще бъде умен ход от ваша страна да резервирате бързо и възможно най- рано с Trade Fair Travel ltd, тъй като този изключително популярен международен търговски панаир привлича както изложители, така и посетители от цял свят към всички близки хотели и други места за настаняване в Мюнхен. Ще ви предоставим списък с най-добрите хотели, от които да избирате в рамките на вашия ценови диапазон и в зависимост от броя на хората във вашата група. 

Също така можем да ви предоставим вашите нужди за търговски панаир, независимо дали става въпрос за заседателни зали с аудио-визуално оборудване или инсталиране на вашия изложбен щанд. Всички тези услуги са достъпни на разумна цена. Изживейте безпроблемно IBA, като се консултирате с нас!

 

Full list of
hotels for
IBA

Book Now
How to get to IBA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows