Most booked hotels
Your free enquiry
HYPER JAPAN

HYPER JAPAN

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Потребителски стоки
Organizer
Organizer:
Cross Media Ltd
Event website
Event website:
HYPER JAPAN
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за HYPER Japan

Изданието на HYPER Japan за 2022 ще се проведе между датите 22.07.2022 и 24.07.2022. Домакин на събитието "лице в лице" ще бъде Olympia London. Понастоящем Обединеното кралство е отменило ограниченията за пътуване. Участниците все пак трябва да имат предвид, че носенето на маски за лице в зони като изложбените зали е силно препоръчително. 

Въведение

HYPER Япония е уникално международно търговско изложение, което е отворено за широката публика. От една страна, това е потребителско събитие, при което продавачите могат да правят директни продажби на японски ентусиасти, които са потопени в поп културата на страната. От друга страна, това е и платформа за културен обмен, където организации и общини от Япония могат да популяризират страната и да подчертаят уникални традиционни изкуства и култура. Посетителите могат да изпитат Япония през всичките си сетива в забавна и цветна обстановка. HYPER Japan е сравнително скорошно събитие с първото си издание през 2010 г. и по това време дойде масивна витрина на японски продукти. Продуктовите категории са с широка гама - стоки, традиционно изкуство, мода, игри и продукти от kawaii, храни и закуски, технология от следващо поколение, ръчно изработени предмети, антики, сладки аксесоари и сувенири. HYPER Япония създава перфектните условия за увеличаване на възможностите за продажби, онлайн видимост и разпознаване на марката.

Логистиката

HYPER Япония има две издания годишно: лятното се провежда около юли, последвано от есенното, което обикновено се провежда през ноември. И двете издания продължават около три дни и се провеждат на различни места в Лондон, Великобритания. През последните две години Олимпия Лондон служи като място за домакинство и приемът се дава на широката публика. Организатор на HYPER Япония е Cross Media с щедра подкрепа от централния офис на Токио на Japan Publications Trading Co., Ltd и ASOBISYSTEM, Co., Ltd. Работното време е от 13:00 до 20:00 часа през първия ден, 09:00 ч. - 14:30 ч. И 15:00 ч. - 20:00 ч. През втория ден и 09:00 ч. - 17:00 ч. На третия ден. Пътуването до изложбения център на Олимпия в Лондон е проста задача, тъй като изложбените площи са в непосредствена близост до жп гара Кенсингтън, откъдето можете да хванете всякакъв вид влак, който има в Лондон.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • HYPER Япония въвежда търсене в широк спектър от продуктови категории и установява силни връзки между търговците на дребно и производителите и крайните потребители - очарованието от японската традиционна и поп култура се определя като страстно, така че вие ​​сте в добра позиция да преместите продукта извън рафтовете;
  • Япония печели допълнително медийно внимание и легитимност чрез участието на местния японски бизнес (например японски производители саке) и участието на голям брой японски институции като Японската организация за външна търговия (JETRO) и Японската национална туристическа организация (JNTO) ;
  • Япония HYPER предлага на изложителите много възможности да добавят интерактивност на събитието - една от най-популярните функции по кулинарната писта са винаги популярните демонстрации за готвене. Суши ресторантите в Лондон също могат да повишат престижа си, като се състезават за големите награди за суши.

Аудитория и статистика

HYPER Japan генерира впечатляващ пешеходен трафик и през двете си издания, които остават постоянни през годините. Лятното издание е винаги по-популярно и се посещава от около 80 000 души средно, докато есенното издание вижда около 50 000 посетители. Входът е за всички, така че HYPER Япония разполага с еклектична комбинация от хора - семейства с деца, косплейъри, професионалисти, участващи в аниме и манга индустриите, и ентусиасти на поп културата. По-голямата част от тях са британци по националност, но шоуто привлича и посетители от цяла Европа, за да вземат участие в събитието. Има много различни видове изложители - игри и аниме, каваи и мода, традиционни и културни, храни и напитки.

Настаняване

Япония HYPER е голям хит през лятото и есента и винаги има голям интерес към хотелските стаи в Лондон, Великобритания. Trade Fair Trips ltd прави вашата онлайн резервация на хотел за HYPER Япония в рамките на един ден и ние доставяме точно цените, които искате. Дайте ни ценови диапазон и ние ще ви изпратим най-добрите хотелски оферти на пазара в рамките на същия ден. Страхотното местоположение и връзките с обществения транспорт са задължителни, затова Trade Fair Trips ltd търси хотели в близост до Olympia London. В крайна сметка успявате да спестите пари за пътните си разходи и да намалите пътуването до работното място. След като резервирате престоя си, е време да помислите за логистика. Trade Fair Trips ltd може предварително да резервира съоръжения за срещи на ваше име, както и да изгради своя щанд за търговски изложения. Смесете и съчетайте услугите, от които се нуждаете, в достъпен пакет.

Full list of
hotels for
HYPER JAPAN

How to get to HYPER JAPAN

Similar trade shows