HYPER JAPAN 2024

HYPER JAPAN 2024

Потребителски стоки Хобита Общество Музика Храна и напитки Разни
London, UK
19-21 Jul 2024
Организатор:
Cross Media Ltd
Място на провеждане:
Olympia
Честота:
1 year
Уебсайт:
HYPER JAPAN

Най-мащабното изложение в Обединеното кралство, свързано с японската култура

HYPER Япония е уникално международно търговско изложение, което е отворено за широката публика. От една страна, това е потребителско събитие, при което продавачите могат да правят директни продажби на японски ентусиасти, които са потопени в поп културата на страната. От друга страна, това е и платформа за културен обмен, където организации и общини от Япония могат да популяризират страната и да подчертаят уникални традиционни изкуства и култура. Посетителите могат да изпитат Япония през всичките си сетива в забавна и цветна обстановка. HYPER Japan е сравнително скорошно събитие с първото си издание през 2010 г. и по това време дойде масивна витрина на японски продукти. Продуктовите категории са с широка гама - стоки, традиционно изкуство, мода, игри и продукти от kawaii, храни и закуски, технология от следващо поколение, ръчно изработени предмети, антики, сладки аксесоари и сувенири. HYPER Япония създава перфектните условия за увеличаване на възможностите за продажби, онлайн видимост и разпознаване на марката.

HYPER Japan 2024

Изданието на HYPER Japan за 2024 ще се проведе "лице в лице" между датите 19.07.2024 и 21.07.2024 в Olympia London. Понастоящем Обединеното кралство е отменило ограниченията свързани с пандемията. Участниците все пак трябва да имат предвид, че носенето на маски за лице в зони като изложбените зали е силно препоръчително.

Настаняване

Япония HYPER е голям хит през лятото и есента и винаги има голям интерес към хотелските стаи в Лондон, Великобритания. Trade Fair Trips ltd прави вашата онлайн резервация на хотел за HYPER Япония в рамките на един ден и ние доставяме точно цените, които искате. Дайте ни ценови диапазон и ние ще ви изпратим най-добрите хотелски оферти на пазара в рамките на същия ден. Страхотното местоположение и връзките с обществения транспорт са задължителни, затова Trade Fair Trips ltd търси хотели в близост до Olympia London. В крайна сметка успявате да спестите пари за пътните си разходи и да намалите пътуването до работното място. След като резервирате престоя си, е време да помислите за логистика. Trade Fair Trips ltd може предварително да резервира съоръжения за срещи на ваше име, както и да изгради своя щанд за търговски изложения. Смесете и съчетайте услугите, от които се нуждаете, в достъпен пакет.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

С кола
С кола:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

map

Хотели около HYPER JAPAN

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
HYPER JAPAN 2024 London London City Airport Hotel London от € 254.00 EUR Запази сега
HYPER JAPAN 2024 London Holiday Inn Express London - ExCel London от € 363.67 EUR Запази сега
Grange Clarendon Hotel London от € 346.00 EUR Запази сега
HYPER JAPAN 2024 London YOTEL London Shoreditch London от € 348.00 EUR Запази сега
The Stratford Hotel London London от € 274.00 EUR Запази сега
Oxford Hotel London при поискване Заявка
HYPER JAPAN 2024 London Comfort Inn Edgware Road W2 London при поискване Заявка
HYPER JAPAN 2024 London Finsbury Serviced Apartments London при поискване Заявка
HYPER JAPAN 2024 London Point A Hotel London Paddington London при поискване Заявка
HYPER JAPAN 2024 London hub by Premier Inn London Westminster, St James's Park London при поискване Заявка

HYPER Япония има две издания годишно: лятното се провежда около юли, последвано от есенното, което обикновено се провежда през ноември. И двете издания продължават около три дни и се провеждат на различни места в Лондон, Великобритания. През последните две години Олимпия Лондон служи като място за домакинство и приемът се дава на широката публика. Организатор на HYPER Япония е Cross Media с щедра подкрепа от централния офис на Токио на Japan Publications Trading Co., Ltd и ASOBISYSTEM, Co., Ltd. Работното време е от 13:00 до 20:00 часа през първия ден, 09:00 ч. - 14:30 ч. И 15:00 ч. - 20:00 ч. През втория ден и 09:00 ч. - 17:00 ч. На третия ден. Пътуването до изложбения център на Олимпия в Лондон е проста задача, тъй като изложбените площи са в непосредствена близост до жп гара Кенсингтън, откъдето можете да хванете всякакъв вид влак, който има в Лондон.

  • HYPER Япония въвежда търсене в широк спектър от продуктови категории и установява силни връзки между търговците на дребно и производителите и крайните потребители - очарованието от японската традиционна и поп култура се определя като страстно, така че вие ​​сте в добра позиция да преместите продукта извън рафтовете;
  • Япония печели допълнително медийно внимание и легитимност чрез участието на местния японски бизнес (например японски производители саке) и участието на голям брой японски институции като Японската организация за външна търговия (JETRO) и Японската национална туристическа организация (JNTO);
  • Япония HYPER предлага на изложителите много възможности да добавят интерактивност на събитието - една от най-популярните функции по кулинарната писта са винаги популярните демонстрации за готвене. Суши ресторантите в Лондон също могат да повишат престижа си, като се състезават за големите награди за суши.

HYPER Japan генерира впечатляващ пешеходен трафик и през двете си издания, които остават постоянни през годините. Лятното издание е винаги по-популярно и се посещава от около 80 000 души средно, докато есенното издание вижда около 50 000 посетители. Входът е за всички, така че HYPER Япония разполага с еклектична комбинация от хора - семейства с деца, косплейъри, професионалисти, участващи в аниме и манга индустриите, и ентусиасти на поп културата. По-голямата част от тях са британци по националност, но шоуто привлича и посетители от цяла Европа, за да вземат участие в събитието. Има много различни видове изложители - игри и аниме, каваи и мода, традиционни и културни, храни и напитки.

HYPER JAPAN 2023

HYPER JAPAN 2023 се проведе в Olympia London като търговско изложение лице в лице, без да се прилагат мерки за защита от Ковид-19. Събитието се състоя между датите 21.07.2023 и 23.07.2023. На изложението присъстваха повече от 40 изложители и около 30 000 посетители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до HYPER JAPAN 2024 Изпрати

HYPER JAPAN акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.