Your free enquiry
Hillhead

Hillhead

Buxton, UK
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
QMJ Publishing Limited
Event website
Event website:
Hillhead
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Минната индустрия ще трябва да почака още известно време, за да посети Hillhead, тъй като голямото изложение за кариерен добив и строителство ще се проведе през 2024 между 25-ти и 27-ми юни. Организаторите ще проведат формат "лице в лице" в Hillhead Quarry. Засега мястото на провеждане няма да включва мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, която доведе до премахване на вътрешните и пътническите ограничения.

Въведение

Hillhead е в челните редици на кариери, строителство и рециклиране вече 36 години, като първото издание стартира през 1985 г. През десетилетията международното изложение си спечели титлата на най-голямото изложение от този вид в света - още една причина, поради която Hillhead продължава да нараства по размер и престиж. Той е идеален за срещи с нови доставчици и за научаване на всичко, което можете да научите за най-новите технологии, независимо дали става въпрос за статични дисплеи или занитващи демонстрации на живо. Продуктовото портфолио се разпростира върху сферични и ролкови лагери, превозни средства, машини за обработка на камък, обработка и рециклиране на скали, специализирани трошачки, шредери, сита и оборудване за измиване.

Логистиката

Хилхед пристига извън границите на град Бъкстон, Великобритания на всеки две години. Изложбата на открито заема кариерата Hillhead Harpur Hill за три последователни дни в края на юни и е център за най-динамичните и вълнуващи демонстрации на машини. QMJ Publishing Ltd. е официалният организатор на събитието и допускането се дава само на професионалисти от бранша. Работното време е от 08:30 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед през първите два дни и до 16:30 ч. В закриващия ден. Кариерата се оказва извън границите на град Бъкстон, така че единственият начин да стигнете до терена е с шофиране. За тази цел на място има достатъчно място за паркиране. Най-близката железопътна гара е гара Бъкстон, разположена на около 3 км от изложбената площадка.

Какво казват хората?

„Именно прекият контакт лице в лице, който предоставя Шоуто, е толкова важен. Имахме високи нива на ангажираност на щанда, осигурихме редица нови членства и получихме много запитвания за нашите услуги за образование и обучение “, - Майкъл Брукшоу, глобален дистрибутор, Keestrack;

„Hillhead ни поставя пред клиенти от широк кръг индустрии, много от които взимат решения“, - Бен Пилкингтън, маркетинг директор, Fuel Proof Ltd;

„Много сме доволни от резултата от изложението Hillhead, среща с професионалисти и провеждане на ценни разговори с експерти от нашата индустрия. За нас Hillhead е най-добрата възможност да покажем на посетителите и клиентите си новите си продукти и да им позволим да изпитат уникалността и високото качество на нашите машини “, - Ричард Харисън, управляващ директор, Wacker Neuson UK;

„Hillhead 2018 е най-натовареното ни шоу. Имаше голям интерес към нашата бетонна фабрика и системи и ние взехме значителен брой потенциални потенциални клиенти за продажби, да не говорим за потвърдени продажби, включително продукт, изложен на нашия щанд “, - Нийл Тейлър, мениджър продажби, Данфордс

Аудитория и статистика

Последното издание се оказа едно от най-успешните досега, като се има предвид, че над 19 700 посетители от около 90 държави направиха пътуването. Това прави Hillhead най-международният от всякога. Говорим за увеличение с близо 30% на посетителите извън морето. В 4-те демонстрационни зони имаше машини и превозни средства от 545 изложители и имаше над 60 демонстрации на живо. Това ниво на успех може да се отдаде на щедра подкрепа от Института за кариери, TARMAC, Conway, H / H работно облекло, DLL, ATG и Mecalac. Фирмите, са предимно производители, които търсят нови контакти и разрастват клиентелата си с акцент върху навлизането на нов чужд пазар. Търговските посетители идват от широк спектър от сектори - дълбок добив; кариери, асфалт, готови смеси и бетонни изделия; рециклиране, гражданско строителство, специализирани изпълнители, наемане на заводи, разрушаване и доставчици на оборудване. Освен от Великобритания и Европа, търговските посетители пристигнаха от всеки един континент на Земята, а най-силно международно присъствие дойде от Близкия изток.

Настаняване

Планирате ли да присъствате на Hillhead и нямате идея къде да търсите хотели? Обърнете се към Trade Fair Trips ltd - ние сме ветерани в предоставянето на хотелско настаняване за изложби. Вие ни давате цена и колко стаи имате нужда и ние ще ви изготвим списък с най-добрите хотелски оферти в Бъкстон, Великобритания. Независимо дали шофирате или наемате кола, ние сме в състояние да ви осигурим качествени хотелски резервации в Бъкстон с наличен паркинг. Ние работим на всяка цена, не забравяйте да намалите общите си разходи. Разбираме какво искат нашите клиенти - удобство, поради което избираме хотели в близост до Hillhead Quarry Harpur Hill. В допълнение към вашата резервация на хотел за Hillhead, Trade Fair Trips ltd ви помага и с логистиката. Имате ли нужда от някой, който да събере вашата изложбена кабина? Имаме готов екип, който да свърши работата!

Предишни издания

2022

Hillhead 2022 отбеляза успешното завръщане на събитието към изданията "лице в лице". То се проведе в Hillhead Quarry на фона на липса на мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отпадането на вътрешните ограничения на Обединеното кралство през предходните месеци. Събитието прие приблизително 18 500 посетители и 604 изложители между датите 21.06.2022 и 23.06.2022.

Full list of
hotels for
Hillhead

Book Now
How to get to Hillhead
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Manchester Airport (Летище Манчестър)

55 минути при пътуване от Buxton Station (Гара Бъкстон)

 

By car
By car:

40 минути при пътуване от Manchester Airport (Летище Манчестър)

10 минути при пътуване от Buxton Station (Гара Бъкстон)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Manchester Airport (Летище Манчестър)

15 минути при пътуване от Buxton Station (Гара Бъкстон)

 

Similar trade shows