Your free enquiry
HAMBURG ancora YACHTFESTIVAL

HAMBURG ancora YACHTFESTIVAL

Hamburg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Hamburg Messe und Congress
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

HAMBURG ancora YACHTFESTIVAL ще се проведе като събитие лице в лице в яхтеното пристанище ancora в Нойщат в Холщайн. Организаторите приключиха избора на новите дати. Събитието ще се проведе между 12.05.2023 г. и 14.05.2023 г. Участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръки, като например да извършват редовна дезинфекция на ръцете. Участващите следва да имат предвид, че при пристигането си в страната няма да бъдат помолени да предоставят 3G документи за влизане в страната. И все пак, ако пристигат от страна, която се намира в район с рисков вариант на вируса, те ще трябва да се поставят под карантина за 14 дни. Понастоящем няма държави с подобно обозначение.

Представяне на събитието

HAMBURG ancora YACHTFESTIVAL е международно изложение за яхти, лодки, моторни лодки и оборудване за водни спортове и плаване. Представят се лодки, моторници, платноходки, ядки, наудваеми лодки, а също и фирми от сферите: лодкостроене, технически услуги, бизнес услуги и консултации, обучение, транспорт, съоръжения за поддръжка, туризъм. Специално внимание се обръща на двигатели, вентилация, двигатели и мотори, закотвяне, витла, химикали и препарати за поддръжка. В една от секциите на изложението са представени: обзавеждане за яхти и лодки, оборудване за безопасност и навигация, осветление. Събитието е подходящо за сключване на сделки и създаване на контакти. Очаква се тази година участниците да са около 80 000.

Ние сме професионалисти в намирането онлайн на хотели за международни изложения и в организацията на бизнес пътувания. От всички хотели ще изберем подходящите хотели за HAMBURG ancora YACHTFESTIVAL и ще ви насочим към тях. Наша грижа са още вашият летищен трансфер, наемането на автомобил, изготвянето на маршрути за по-лесно придвижване с обществен транспорт, намирането на подходяща конферентна зала, ако ви е нужна такава. С нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – ще пътувате комфортно и изгодно. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на HAMBURG Ancora YACHTFESTIVAL през 2022 г. се проведе в Нойщат в Холщайн между 20.05.2022 и 22.05.2022. То се проведе като събитие "лице в лице" и включваше 56 000 м2 площ за събития, както и 180 изложители.

Full list of
hotels for
HAMBURG ancora YACHTFESTIVAL

Book Now
How to get to HAMBURG ancora YACHTFESTIVAL
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

35 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

By car
By car:

23 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

7 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

By public transport
By public transport:

42 минути при пътуване от Hamburg Airport (Летище Хамбург)

21 минути при пътуване от Hamburg Hauptbahnhof (Централна Гара Хамбург)

Similar trade shows