Most booked hotels
Your free enquiry
graphispag

graphispag

Barcelona ,Spain
Индустрия
Индустрия:
Книги, Хартия, Печат, Графичен дизайн
Organizer
Organizer :
Fira de Barcelona
Event website
Event website :
graphispag
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Graphispag е едно от четирите големи изложения за печат и предпечат в Европа. Провежда се в Испания и на него можете да видите всичко – от големи машини и техническо оборудване за различни системи за печат, довършителни работи и обработка, до принтери и аксесоари. Демонстрация на нови технологии, възможност за сключване на изгодни сделки за материали и консумативи, разширяване на мрежата ви от контакти с Южна Европа, Средиземноморието и Латинска Америка – задължително е да посетите това международно изложение, ако искате да сте едни от най-добрите в бранша.

Имате време да подготвите представянето си. Ние ще ви спестим заниманията с онлайн хотелски резервации и други подробности, като организираме цялото пътуване вместо вас. В нашата база данни с хотели в Барселона лесно ще открием най-подходящия за вас от всички хотели за graphispag. Комфортно и изгодно настаняване, осигуряване на летищен трансфер; изготвяне на маршрути за придвижване из града с обществен транспорт; осигуряване на автомобил под наем; намиране на зала за презентации и срещи; проектиране и изграждане на щанд – „Трейд Феър Трипс” ЕООД ви гарантира професионална подкрепа за всичко, което ще ви е необходимо по време на вашето бизнес пътуване. С нас имате време да се фокусирате върху бизнес делата си.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на Graphistag за 2022 се проведе като събитие на живо във Fira de Barcelona - Gran Via. То се проведе между 24.05.2022 и 27.05.2022, като мястото на провеждане включваше мерки за безопасност срешу Ковид-19. Те включваха социално дистанциране и задължителни хирургически маски. На събитието присъстваха общо 31 118 търговски посетители и приблизително 300 изложители. 

Full list of
hotels for
graphispag

How to get to graphispag

Similar trade shows