Your free enquiry
Glasstec

Glasstec

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Architecture, Building, Construction, Urban Equipment
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
Glasstec
Frequency
Frequency:
2 years

Glasstec - Актуализация

Организаторите обявиха издание на живо за Glasstec 2024, насрочено за 22.10.2024 г. и 25.10.2024 г. От присъстващите няма да се изисква да се придържат към здравните протоколи за безопасност, когато посещават изложбата на живо в Messe Düsseldorf. Това се дължи на премахването на свързаните вътрешни ограничения, както и на ограниченията за пътуване в страната. 

Въведение

Glasstec обслужва нуждите на световната стъкларска индустрия по два начина. Международният търговски панаир е преди всичко място за среща на представители – такива, които търсят и такива, които предлагат, именно това прави изложението високоефективна платформа за обществени поръчки и добър източник на потенциални клиенти за изложителите.

Второто е знанието, което професионалистите могат да надникнат не само чрез представянето на стартирания, но и чрез богатата поддържаща програма, изградена върху високопоставени симпозиуми и демонстрации на продукти още от основаването на Glasstec през 1970 г.

Пълното продуктово портфолио следва цялата верига на обработка и се простира до стъклени продукти и приложение, технология за производство на стъкло, обработка и довършителни работи, тестване, инструменти и части за поддръжка, технология за управление и софтуер. 

Логистиката

Дюселдорф, Германия, помещава Glasstec веднъж на всеки две години и изданията попадат в четни години около октомври. Официален организатор е Messe Düsseldorf GmbH, който изпълнява и функцията на домакин.

Вратите са отворени за търговски посетители за общо четири дни, започвайки от 09:00 ч. до 18:00 ч., но не забравяйте да проверите отново работното време, след като окончателната програма бъде потвърдена.

Пътуването до работното място се извършва лесно, тъй като Messe Düsseldorf има връзки, както с магистралата, така и с обществения транспорт. Има няколко автобусни и трамвайни линии, които могат да ви отведат до изложбените площи. 

Какво казват хората?

„Много специализирани дискусии на високо ниво, които изглежда вероятно ще доведат до поръчки, бяха проведени с посетители на панаира. Производителите на машини бяха ясно фокусирани върху въпросите на цифровизацията и мрежовото производство. Дигитализацията достигна стъкларската индустрия,” - Волфрам Н. Динер, оперативен управляващ директор в Messe Düsseldorf;

„Стъклото е тенденция и тазгодишното издание на Glasstec отново го показа напълно ясно! Индустрията продължава да се движи и настоящият подем доказва, че хилядолетната история на материала, който е стъклото, продължава с невероятни иновации,” д-р Йохан Оверат, генерален директор на Bundesverband Glasindustrie e.V.;

„В стъкларската промишленост за стартиращите фирми е особено трудно да осъществят контакт с компании, въпреки че те очевидно могат да се възползват от иновативните технологии. START UP-ZONE ни позволи да получим ценна обратна връзка и да предприемем конкретни стъпки за инсталации. Това е точно това, от което се нуждае индустрията,” - Даниел Валенсуела, мениджър бизнес развитие в Actyx AG.

Аудитория и статистика

Последното издание на Glasstec беше изключително успешно и това се вижда от числата. Имаше над 1200 международни изложители, които се представиха пред публика, надхвърляща 42 000 търговски посетители. Това е добро съотношение, ако искате да увеличите разпознаването на марката си и да конвертирате продажбите.

Ако трябва да разделим посетителите по тяхната националност, виждаме силно присъствие от европейски страни като Италия, Франция, Обединеното кралство, Холандия, Полша, Белгия, Испания и Австрия. Извън Европа има силно присъствие от САЩ и Русия.

Това отваря вашата компания за разнообразни потоци от приходи, тъй като повечето от търговските посетители са на мениджърска позиция до главен изпълнителен директор и или имат пълна власт за вземане на решения относно покупките, или действат като съветник. Имате и много професионалисти на различни нива на умения благодарение на спонсорството на асоциации като Bundesverband Glasindustrie e.V.

Настаняване

За да направите правилното впечатление в Glasstec и да харчите разумно за вашето настаняване, имате нужда от професионалисти, които да ви предложат бюджетно бизнес настаняване. Trade Fair Trips ltd предлага цялостен подход за планиране на вашето работно пътуване.

В допълнение към настаняването за търговски панаири, ние сме специализирани и в помощни услуги. Те варират от правене на резервации за заседателни зали до инсталацията на вашия търговски панаирен щанд. Една консултация е всичко, от което се нуждаете, за да планирате пътуването си. 

Предлагаме ви достъпни хотелски цени за Glasstec, които са избрани съобразно вашия бюджет. Ние разбираме колко ценно е вашето време, поради което също се уверяваме, че сте близо до толинии на обществения транспорт за лесно и бързо пътуване. 

Предишни издания

2022 г

Glasstec 2022 се проведе като търговски панаир лице в лице в Messe Dusseldorf от 20 септември до 23 септември 2022 г. Поради премахването на вътрешните ограничения на страната, на мястото не бяха въведени предпазни мерки за Covid-19. Изложбата привлече 936 изложители от 47 държави, включително 11 стартиращи компании, и 30 000 посетители от 119 страни. 75% от посетителите са от чужди страни и същият дял са професионалисти, отговорни за инвестиционните решения. 90% от участниците са изпълнили или надхвърлили своите бизнес цели.

Trade Fair Trips ltd е насреща, за да ви помогне с всички важни детайли, свързани с вашето бизнес пътуване – хотелско настаняване близо до Glasstec, осигуряване на конферентна зала за срещи на самото изложение, монтиране на вашия търговски щанд - можем да ви предложим професионално обслужване на ниски цени. За нас логистиката по бизнес пътуването ви, а за вас остава само да представите компанията си на изложението перефектно!

Full list of
hotels for
Glasstec

Book Now
How to get to Glasstec
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows