Your free enquiry
Glasstec

Glasstec

Düsseldorf ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
Glasstec
Frequency
Frequency:
2 years

Glasstec - Актуализация

Организаторите обявиха издание на живо за Glasstec 2024, насрочено за 22.10.2024 и 25.10.2024. От посетителите няма да се изисква да спазват протоколи за здраве и безопасност, когато посещават изложението на живо в Messe Düsseldorf. Това се дължи на премахването на свързаните с това вътрешни ограничения, както и на тези свързани с пътуване от и към страната.

Въведение

Glasstec обслужва нуждите на световната стъкларска индустрия по два начина. Международният търговски панаир е преди всичко място за среща между търсенето и предлагането, което го прави високоефективна платформа за обществени поръчки и добър източник на продажби за изложителите

 Второто е знанието, което професионалистите могат да видят не само чрез представянето на стартове, но и чрез богатата поддържаща програма, изградена върху силни симпозиуми и демонстрации на продукти още от основаването на Glasstec през 1970 г.

Пълното продуктово портфолио следва цялата верига на обхваща продукти от стъкло и приложения, технологии за производство на стъкло, обработка и довършителни работи, тестване, инструменти и части за поддръжка, технология за контрол и софтуер.

Логистиката

Дюселдорф, Германия, помещава Glasstec веднъж на всеки две години и изданията попадат в четни години около октомври. Официален организатор е Messe Düsseldorf GmbH, който също изпълнява функцията на хостинг място.

Вратите са отворени за търговски посетители общо четири дни, започвайки от 9:00 сутринта до 18:00 следобед, но не забравяйте да проверите отново работното време, след като бъде потвърдена окончателната програма.

Пътуването до мястото на събитието се извършва лесно, тъй като Messe Düsseldorf има връзки както до магистралата, така и до обществения транспорт. Има няколко автобусни и трамвайни линии, които ви отвеждат до изложбената площадка.

Какво казват хората?

  • „С посетители на панаира бяха проведени много дискусии на високо ниво за специалисти, които изглежда могат да доведат до поръчки. Производителите на машини бяха ясно фокусирани върху проблемите на цифровизацията и мрежовото производство. Дигитализацията е достигнала до стъкларската индустрия.“ - Волфрам Н. Динер, оперативен изпълнителен директор в Messe Düsseldorf;
  • „Стъклото е тенденция и тазгодишният glasstec отново направи това напълно ясно! Индустрията продължава да се движи и настоящият възход свидетелства, че хилядолетната история на материала, който е стъкло, продължава с невероятни иновации.“, д-р Йохан Оверат, генерален директор на Bundesverband Glasindustrie e.V .;
  • „В стъкларската индустрия стартиращите предприятия са особено трудни за установяване на контакт с компании, въпреки че те очевидно могат да се възползват от иновативните технологии. START UP-ZONE ни позволи да получим ценна обратна връзка и да предприемем конкретни стъпки за инсталациите. Точно от това се нуждае индустрията.”- Даниел Валенсуела, мениджър за бизнес развитие в Actyx AG.

Аудитория и статистика

Последното издание на Glasstec беше изключително успешно и това се вижда в цифрите. Имаше над 1200 международни изложители, които представиха на аудитория над 42 000 търговски посетители. Това е добро съотношение, ако искате да увеличите разпознаваемостта на вашата марка и да конвертирате продажбите.

Ако трябва да разделим посетителите по тяхна националност, виждаме силно присъствие от европейски страни като Италия, Франция, Великобритания, Холандия, Полша, Белгия, Испания и Австрия. Извън Европа има силно присъствие от САЩ и Русия.

Това отваря вашата компания за различни потоци от приходи, тъй като повечето търговски посетители са на мениджърска позиция до изпълнителен директор и имат пълна власт при вземане на решения за покупки или функционират като консултант. Имате много професионалисти на различни нива на умения, благодарение на спонсорството на асоциации като Bundesverband Glasindustrie e.V.

Настаняване

За да направите правилното впечатление от Glasstec и да похарчите разумно за настаняването си, имате нужда от професионалисти, които да се справят с престоя ви в хотела. Trade Fair Trips ltd предлага цялостен подход за планиране на вашето работно пътуване.

В допълнение към настаняването за търговски панаири, ние сме специализирани и в услуги за поддръжка. Те варират от резервиране на съоръжения за срещи до провеждане на инсталацията на щанда на изложението. Една консултация е всичко, от което се нуждаете, за да планирате пътуването си.

Предлагаме ви  достъпни хотелски цени за Glasstec, които са избрани с оглед на вашия бюджет. Разбираме колко ценно е вашето време, поради което се уверяваме, че сте близо до центровете на обществения транспорт за лесно пътуване до работното място.

Предишни издания

2022

Glasstec 2022 се проведе като присъствено търговско изложение в Messe Dusseldorf от 20-ти до 23-ти септември 2022. Поради премахването на вътрешните ограничения в страната, на мястото на провеждане не бяха въведени предпазни мерки срещу Ковид-19. В изложението участваха 936 изложители от 47 държави, включително 11 стартиращи предприятия, и 30 000 посетители от 119 страни. 75 % от посетителите бяха от чуждестранни държави, а същият дял бяха професионалисти, отговорни за вземането на инвестиционни решения. 90% от участниците постигнаха или надхвърлиха бизнес целите си.

Full list of
hotels for
Glasstec

Book Now
How to get to Glasstec

Similar trade shows