Glasstec 2024

Glasstec 2024

Градско оборудване Архитектура Строителство и конструкция
Düsseldorf, Germany
22-25 Oct 2024
Организатор:
Messe Dusseldorf GmbH
Място на провеждане:
Messe Düsseldorf
Честота:
2 years
Уебсайт:
Glasstec

Незаменимото събитие за световната стъкларска индустрия

Glasstec - Актуализация

Организаторите обявиха издание на живо за Glasstec 2024, насрочено за 22.10.2024 г. и 25.10.2024 г. От присъстващите няма да се изисква да се придържат към здравните протоколи за безопасност, когато посещават изложбата на живо в Messe Düsseldorf. Това се дължи на премахването на свързаните вътрешни ограничения, както и на ограниченията за пътуване в страната. 

Въведение

Glasstec обслужва нуждите на световната стъкларска индустрия по два начина. Международният търговски панаир е преди всичко място за среща на представители – такива, които търсят и такива, които предлагат, именно това прави изложението високоефективна платформа за обществени поръчки и добър източник на потенциални клиенти за изложителите.

Второто е знанието, което професионалистите могат да надникнат не само чрез представянето на стартирания, но и чрез богатата поддържаща програма, изградена върху високопоставени симпозиуми и демонстрации на продукти още от основаването на Glasstec през 1970 г.

Пълното продуктово портфолио следва цялата верига на обработка и се простира до стъклени продукти и приложение, технология за производство на стъкло, обработка и довършителни работи, тестване, инструменти и части за поддръжка, технология за управление и софтуер. 

Логистиката

Дюселдорф, Германия, помещава Glasstec веднъж на всеки две години и изданията попадат в четни години около октомври. Официален организатор е Messe Düsseldorf GmbH, който изпълнява и функцията на домакин.

Вратите са отворени за търговски посетители за общо четири дни, започвайки от 09:00 ч. до 18:00 ч., но не забравяйте да проверите отново работното време, след като окончателната програма бъде потвърдена.

Пътуването до работното място се извършва лесно, тъй като Messe Düsseldorf има връзки, както с магистралата, така и с обществения транспорт. Има няколко автобусни и трамвайни линии, които могат да ви отведат до изложбените площи. 

Какво казват хората?

„Много специализирани дискусии на високо ниво, които изглежда вероятно ще доведат до поръчки, бяха проведени с посетители на панаира. Производителите на машини бяха ясно фокусирани върху въпросите на цифровизацията и мрежовото производство. Дигитализацията достигна стъкларската индустрия,” - Волфрам Н. Динер, оперативен управляващ директор в Messe Düsseldorf;

„Стъклото е тенденция и тазгодишното издание на Glasstec отново го показа напълно ясно! Индустрията продължава да се движи и настоящият подем доказва, че хилядолетната история на материала, който е стъклото, продължава с невероятни иновации,” д-р Йохан Оверат, генерален директор на Bundesverband Glasindustrie e.V.;

„В стъкларската промишленост за стартиращите фирми е особено трудно да осъществят контакт с компании, въпреки че те очевидно могат да се възползват от иновативните технологии. START UP-ZONE ни позволи да получим ценна обратна връзка и да предприемем конкретни стъпки за инсталации. Това е точно това, от което се нуждае индустрията,” - Даниел Валенсуела, мениджър бизнес развитие в Actyx AG.

Аудитория и статистика

Последното издание на Glasstec беше изключително успешно и това се вижда от числата. Имаше над 1200 международни изложители, които се представиха пред публика, надхвърляща 42 000 търговски посетители. Това е добро съотношение, ако искате да увеличите разпознаването на марката си и да конвертирате продажбите.

Ако трябва да разделим посетителите по тяхната националност, виждаме силно присъствие от европейски страни като Италия, Франция, Обединеното кралство, Холандия, Полша, Белгия, Испания и Австрия. Извън Европа има силно присъствие от САЩ и Русия.

Това отваря вашата компания за разнообразни потоци от приходи, тъй като повечето от търговските посетители са на мениджърска позиция до главен изпълнителен директор и или имат пълна власт за вземане на решения относно покупките, или действат като съветник. Имате и много професионалисти на различни нива на умения благодарение на спонсорството на асоциации като Bundesverband Glasindustrie e.V.

Настаняване

За да направите правилното впечатление в Glasstec и да харчите разумно за вашето настаняване, имате нужда от професионалисти, които да ви предложат бюджетно бизнес настаняване. Trade Fair Trips ltd предлага цялостен подход за планиране на вашето работно пътуване.

В допълнение към настаняването за търговски панаири, ние сме специализирани и в помощни услуги. Те варират от правене на резервации за заседателни зали до инсталацията на вашия търговски панаирен щанд. Една консултация е всичко, от което се нуждаете, за да планирате пътуването си. 

Предлагаме ви достъпни хотелски цени за Glasstec, които са избрани съобразно вашия бюджет. Ние разбираме колко ценно е вашето време, поради което също се уверяваме, че сте близо до толинии на обществения транспорт за лесно и бързо пътуване. 

Предишни издания

2022 г

Glasstec 2022 се проведе като търговски панаир лице в лице в Messe Dusseldorf от 20 септември до 23 септември 2022 г. Поради премахването на вътрешните ограничения на страната, на мястото не бяха въведени предпазни мерки за Covid-19. Изложбата привлече 936 изложители от 47 държави, включително 11 стартиращи компании, и 30 000 посетители от 119 страни. 75% от посетителите са от чужди страни и същият дял са професионалисти, отговорни за инвестиционните решения. 90% от участниците са изпълнили или надхвърлили своите бизнес цели.

Trade Fair Trips ltd е насреща, за да ви помогне с всички важни детайли, свързани с вашето бизнес пътуване – хотелско настаняване близо до Glasstec, осигуряване на конферентна зала за срещи на самото изложение, монтиране на вашия търговски щанд - можем да ви предложим професионално обслужване на ниски цени. За нас логистиката по бизнес пътуването ви, а за вас остава само да представите компанията си на изложението перефектно!

Пеша
Пеша:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

map

Хотели около Glasstec

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Glasstec 2024 Düsseldorf Hotel Fortune Köln от € 326.00 EUR Запази сега
Glasstec 2024 Düsseldorf Moxy Duesseldorf City 5.7 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
Glasstec 2024 Düsseldorf Hotel im LESKANPark 42.91 Köln от € 276.00 EUR Запази сега
Glasstec 2024 Düsseldorf Hotel Dusseldorf Krefeld Affiliated by Melia 17.1 Krefeld от € 203.00 EUR Запази сега
Glasstec 2024 Düsseldorf Cologne Marriott Hotel 41.7 Köln от € 696.00 EUR Запази сега
Glasstec 2024 Düsseldorf Hotel An der Philharmonie 43 Köln от € 427.00 EUR Запази сега
Glasstec 2024 Düsseldorf Hampton by Hilton Düsseldorf City Centre 7.25 Düsseldorf от € 256.00 EUR Запази сега
Glasstec 2024 Düsseldorf Das Carls Hotel 5.3 Düsseldorf от € 260.00 EUR Запази сега
Holiday Inn Essen City Centre, an IHG Hotel 46.2 Essen от € 366.00 EUR Запази сега
ibis Koln Frechen Frechen от € 302.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Glasstec 2024 Изпрати

Glasstec акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.